Παναθηναϊκός - Καβάλα 93-71

Το χειροκρότημα στην Καβάλα, η νίκη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε 93-71 σ' ένα παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο μέχρι το φινάλε της τρίτης περιόδου.

Παναθηναϊκός - Καβάλα 93-71

Έτσι κρίθηκε

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε τρεις μέρες μετά το χαμένο ντέρμπι να μαζέψει τα κομμάτια του και χωρίς του Μπατίστ - Σμιθ να βρει κίνητρο σ' ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον (καθώς είχε προηγηθεί νίκη του Ολυμπιακού στη Ρόδο). Η Καβάλα εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη διάθεση και την αστοχία των παικτών του Ομπράντοβιτς, καταφέρνοντας να τελειώσει επιτυχημένα επιθέσεις και να προηγηθεί μέχρι και 18-6!

Ο διακόπτης ήταν αναμενόμενο πως θα γυρίσει κάποια στιγμή και με τον Γιασικεβίτσιους σε ρόλο... ανατροπέα ο Παναθηναϊκός προσπέρασε 28-24 και 35-30. Η Καβάλα δεν τρόμαξε από την εμφανή βελτίωση των πρωταθλητών, ανταπεξήλθε στην πίεση και παίρνοντας σκορ από το τρίποντο κατόρθωσε να μείνει κοντά (52-47), ισοφαρίζοντας μάλιστα 59-59 με καλάθι του Σίμτσακ.

Το 68-61 του 30' άφηνε κάποιες ελπίδες στην ομάδα του Πρίφτη, αλλά σίγουρα οι πιθανότητες ήταν με το "τριφύλλι". Όπως και αποδείχθηκε. Ο Καϊμακόγλου πέτυχε σερί πόντους, ο Διαμαντίδης και ο Περπέρογλου ευστόχησαν στα μακρινά σουτ που πήραν και στο 84-68, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε, η κατάσταση είχε πια ξεδιαλύνει.

Σταρ

Όσο παίρνει παιχνίδια, τόσο μπαίνει στο κλίμα ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος τώρα που οι ανάγκες για καλές εμφανίσεις-νίκες είναι μεγαλύτερες κρίνεται απαραίτητος πρώτα και κύρια για το μακρινό του σουτ.

Απογοήτευση

Αδικούν την προσπάθεια της Καβάλας τα 24 λάθη. Αν είχε αποφύγει κάποια εξ αυτών στην τελευταία περίοδο, η διαφορά θα ήταν σίγουρα μικρότερη.

Σχόλιο

Έχει επαναλάβει τέτοιες εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός - θυμηθείτε το παιχνίδι με το Μαρούσι. Το ζήτημα είναι τι θα πράξει σε παιχνίδια εξόχως πιο σημαντικά από αυτό με την Καβάλα. Προς τιμήν τους οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν σε κανένα σημείο τη μάχη και αν συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 46-42, 68-61, 93-71

Παναθηναϊκός - Καβάλα 93-71
Παναθηναϊκός - Καβάλα 93-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK