Περιστέρι-Ηλυσιακός 60-65

Ο μήνας των διπλών είναι για τον Ηλυσιακό ο Φεβρουάριος, καθώς δέκα μέρες μετά το παρθενικό του στο φετινό πρωτάθλημα, στο Μαρούσι, ήρθε το δεύτερο, την Τετάρτη (15/02) με 65-60 επί του Περιστερίου για την 19η αγωνιστική.

Περιστέρι-Ηλυσιακός 60-65

Στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου ο Παπαντωνίου έπεσε άτσαλα στο παρκέ και χτύπησε στο γοφό. Τελικά διαπιστώθηκε ότι υπέστη τράβηγμα και κράμπα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα, παίρνοντας κεφάλι με 20-3, ωστόσο εξίσου θεαματική ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, οι οποίοι με ένα επί μέρους 22-5 ισοφάρισαν σε 25-25 λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες διαδέχονταν η μία την άλλη στην πρωτοπορία, με τον Ηλυσιακό να μην χάνει την ψυχραιμία του στα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα και να φεύγει νικητής με 65-60.

Σταρ

Ο Νάνα μπορεί να ήταν και με διαφορά ο πρώτος σκόρερ του Ηλυσιακού (ο μοναδικός διψήφιος με 19 πόντους), ωστόσο ο Ματαλόν και ο Παπανικολόπουλος ήταν αυτοί που στο κρίσιμο φινάλε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ευστοχώντας σε δύο βολές ο καθένας έδωσαν το ροζ φύλλο στην ομάδα τους.

Απογοήτευση

Ο Μανωλόπουλος έκανε ό,τι μπορούσε στα 37 λεπτά που έπαιξε για να φτάσει το Περιστέρι στη νίκη αλλά στο τέλος οι προσπάθειες του δεν βρήκαν στόχο.

Σχόλιο

Όπως κύλησαν τα πράγματα και οι δύο ομάδες είχαν ίδιες πιθανότητες να πάρουν το δίποντο. Ο Ηλυσιακός όμως κατάφερε στο κρίσιμο φινάλε να μην καταβληθεί από το άγχος και την πίεση ή τουλάχιστον να μην φανεί αυτό στο παιχνίδι του.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 31-32, 45-45, 60-65

Περιστέρι-Ηλυσιακός 60-65
Περιστέρι-Ηλυσιακός 60-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK