Τόμιτς: "Δεν τελειώνει ο Ολυμπιακός". Βετούλας: "Χωρίς θέληση"

Ο Μίλαν Τόμιτς κληθείς να μιλήσει για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό έδωσε μήνυμα ενότητας και συνέχειας.

Τόμιτς: "Δεν τελειώνει ο Ολυμπιακός". Βετούλας: "Χωρίς θέληση"

Ιδού τι τόνισε: "Σε αυτό το παιχνίδι είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαμε συγκέντρωση στο παιχνίδι μας για 40 λεπτά. Χτίζαμε μία διαφορά κάθε δεκάλεπτο και κρατάμε αυτό το πράγμα. Είχαμε μεγάλη θέληση και δείξαμε καλή αντίδραση, ύστερα από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Είπα στους παίκτες πως πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι κέρδος για εμάς η καλή παρουσία του Αγραβάνη, καθώς έπαιξε αρκετά καλά. Τον χρειαζόμαστε πολύ και στο παιχνίδι με την Βαλένθια, καθώς θα απουσιάσει ο Πρίντεζης.

Για το αν θα παραμείνω θα έχετε επίσημη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.Για να ξεπεράσει την κρίση η ομάδα χρειάζεται παιχνίδια και νίκες. Χρειάζεται αρκετή δουλειά και λιγότερα λόγια. Να μιλάνε περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Απαιτείται σκληρή δουλειά και λιγότερες δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει ποτέ! Όλοι πρέπει να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν τελειώνει ποτέ. Συνεχίζουμε".

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας Νίκος Βετούλας, είπε: "Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Είναι ανεξήγητο ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τόσο πάθος και συγκέντρωση και εμείς δε πηγαίναμε πάνω στη μπάλα πρώτοι. Θεωρώ πως σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να έχουμε αυξημένο κίνητρο. Δεν είχαμε ρυθμό επιθετικά, κάναμε λάθη και στην άμυνα και ήμασταν άστοχοι. Σίγουρα έχει να κάνει και με τον αντίπαλο και το επίπεδο, αλλά περίμενα πως είχαμε περισσότερη διάθεση και θέληση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ελευσίνα που είναι πολύ σημαντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK