Πρίφτης: "Όσο πιο ψηλά". Σκουρτόπουλος: "Δεν κρατάω τίποτα"

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της Καβάλας επί του Ικάρου. Αντίθετα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε πολλά παράπονα.

Πρίφτης: "Όσο πιο ψηλά". Σκουρτόπουλος: "Δεν κρατάω τίποτα"

Ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο διαχείρισης των τελευταίων αγώνων παρά τους τραυματισμούς και τις απώλειες παικτών. Είμαστε αξιοπρεπείς, κάτι που με ικανοποιεί. Στη συνέχεια έχουμε δύσκολα ματς, αλλά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται . Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε στα πλέι οφ. Ήταν μια νίκη χαρακτήρα αυτή γιατί έχουμε τραβήξει πολλά. Το ευχαριστιόμαστε πάντως".

Ο κόουτς του Ικάρου υποστήριξε: " Θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και η Καβάλα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αντίθετα εμείς ό,τι χτίσαμε το γκρεμίσαμε με αυτήν την ήττα. Περιμέναμε καλύτερη ανταπόκριση και μου προκάλεσε εντύπωση, με αιφνιδίασε η έλλειψη διάθεσης από κάποια παιδιά. Δεν κρατάω τίποτα, ιδίως το τελευταίο δεκάλεπτο που ήταν καταστροφικό. Τώρα θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε κάποια νέα παιδιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK