Μαρκόπουλος: "Δεν είμαστε σούπερ ομάδα". Βετούλας: "Μην μείνουμε στην καλή εμφάνιση"

Ανεπίτρεπτα χαρακτήρισε κάποια λάθη ο Σούλης Μαρκόπουλος, παρά τη νίκη επί του Απόλλωνα, έσπευσε πάντως να τονίσει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα που κάποια στιγμή θα χάσει.

Μαρκόπουλος: "Δεν είμαστε σούπερ ομάδα". Βετούλας: "Μην μείνουμε στην καλή εμφάνιση"

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" τόνισε: " Οι παίκτες ξεπέρασαν το ψυχολογικό σοκ που έπαθαν την Τετάρτη και έπαιξαν καλά στα περισσότερα διαστήματα. Ο Απόλλων ήταν πολύ δυνατός, το πίστευε. Παρόλο που παίξαμε σκληρή άμυνα, έβρισκαν στο τέλος τον τρόπο να πετυχαίνουν καλάθι. Μετά εμείς κάναμε λάθη και αυτό δεν επιτρέπεται για μια πεπειραμένη ομάδα όταν είναι έξι πόντους μπροστά. Ξέρουμε ότι η ομάδα μας δεν είναι σούπερ, είναι καλή ομάδα, πρέπει όλοι να καταλάβατε ότι θα έρθουν και οι ήττες. Ολες οι ομάδες έχασαν διαφορές και ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα. Να μην σταθούμε σε αυτό, θέλουμε να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Αλλάξαμε τρεις παίκτες πάνω στον Μπολντς, έβαλαν καλάθια και οι υπόλοιποι, στην πορεία το πίστεψαν κι αυτοί. Η ομάδα είναι ψυχολογίας και αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε, πρέπει οι παίκτες να γίνουν επαγγελματίες και στα συναισθήματα. Είναι νωρίς ακόμη, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Τα ταξίδια δεν μπορείς να τα αποφύγεις, οι παίκτες δεν πρέπει να αισθανθούν ότι έχουν ένα κοπιαστικό ταξίδι, πρέπει να το δουν σαν εκδρομή, άσχετα που ακολουθεί ένας αγώνας".

Ο Νίκος Βετούλας ήθελε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι στην Πυλαία: " Εμείς φέραμε το ματς στη ισοπαλία, αλλά κάποια στιγμή κουραστήκαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ βάζοντας μέσα παιδιά που μπορούν να σουτάρουν από έξω. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, δεν πρέπει να μείνουμε στην καλή εμφάνιση. Ο Μπολντς είναι ένα παιδί που ξέραμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK