Ολυμπιακός-Καβάλα 113-62

Ένας απολαυστικός Ολυμπιακός συνέτριψε με 113-62 την -ανήμπορη να σηκώσει κεφάλι- Καβάλα στο ΣΕΦ και με το «έξι στο έξι» στο πρωτάθλημα βρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή.

Ολυμπιακός-Καβάλα 113-62

Έτσι κρίθηκε

Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, που οι συνθήκες θα ήταν τελείως διαφορετικές, η μακεδονική ομάδα θα μπορούσε να κοιτάξει τα μάτια τον πρωταθλητή. Όχι όμως σ’ ένα παιχνίδι που βρήκε τους "ερυθρόλευκους" σε τρομερό ρυθμό από τα διπλά σε Μιλάνο - Βιτόρια και την Καβάλα στην πιο δύσκολη περίοδο από τότε που βρέθηκε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν διάθεση να παλέψουν καθόλου στην άμυνα και παίκτες του Μπαρτζώκα δεν άφησαν καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, τιμωρώντας την αντίπαλη απάθεια. Το 23-9 και το 34-14 στο 10’ ήταν μόνο η αρχή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι με πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία κατά συντριπτικό ποσοστό κατέληξαν στο καλάθι, και κενούς χώρους για να δράσουν αύξαναν το προβάδισμά τους από επίθεση σ’ επίθεση.

Από πολύ νωρίς είχαν αγωνιστεί όλοι οι παίκτες, με τον Βασίλη Σπανούλη μάλιστα να μένει τη λιγότερη ώρα στο παρκέ. Για την Καβάλα όχι μόνο δεν υπήρχε επιστροφή, αλλά η κατάσταση χειροτέρευε όσο κυλούσε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο το ταμπλό έγραφε 67-26, σκορ ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικότητας, σ' ένα απόγευμα που όλα λειτουργούσαν πρίμα για τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα στις αρχές της τέταρτης περιόδου να υπερβεί, για δεύτερη φορά στη σεζόν, το φράγμα των 100 πόντων, ενώ η υπέρ του διαφορά άγγιξε τους 60 πόντους (107-50).

Αστέρι:

Η βελτίωση του Κώστα Παπανικολάου έχει συνδυαστεί με την αγωνιστική αναμόρφωση του Ολυμπιακού. Τυχαίο δεν είναι σίγουρα.

Απογοήτευση:

Στο φινάλε του αγώνα οι λιγοστοί οπαδοί του Ολυμπιακού προτίμησαν ν’ ασχοληθούν με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και το "πράσινο" παρελθόν του παρά να χειροκροτήσουν το μπάσκετ που έπαιζαν οι παίκτες του Μπαρτζώκα.

Σχόλιο:

Ουδέν σχόλιον...

Τα δεκάλεπτα: 34-14, 67-26, 91-39, 113-62

Ολυμπιακός-Καβάλα 113-62
Ολυμπιακός-Καβάλα 113-62

News 24/7

24MEDIA NETWORK