Σφαιρόπουλος: "Ο ΜακΚόλουμ μπορεί να βελτιωθεί". Λιόγας: "Πολεμήσαμε"

Στην εμφάνιση του Έρικ ΜακΚόλουμ στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού.

Σφαιρόπουλος: "Ο ΜακΚόλουμ μπορεί να βελτιωθεί". Λιόγας: "Πολεμήσαμε"

Ο κόουτς του Πανιωνίου είπε συνολικά: " Ήταν μια αγχώδης νίκη, η οποία πάντως μας ικανοποιεί. Δεν αρχίσαμε καλά, βελτιώσαμε την άμυνα μας μετά το 15', μειώσαμε τη διαφορά και καταφέραμε στο δεύτερο μέρος να πάρουμε το προβάδισμα και τη νίκη. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι και στους δύο αγώνες που δίνουμε κάθε εβδομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας γιατί σε ένα νευρικό και δύσκολο ματς μας στήριξε.

Με τη φωνή μας έδωσε δύναμη και κουράγιο. Ήμασταν άστοχοι σε λέι απ και βολές και η αστοχία έφερε νευρικότητα. Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος συνέχισε να παροτρύνει την ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες της ομάδας μου, γιατί η δουλειά είναι ομαδική. Η επιθετική εμφάνιση του ΜακΚόλουμ είναι σημείο αναφοράς. Θέλουμε ο Έρικ να ανέβει επίπεδο ως παίκτης και γι’ αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί στον αμυντικό και οργανωτικό τομέα. Εμείς βλέπουμε όλο το πακέτο".

Ο Δημήτρης Λιόγας ήθελε κάτι παραπάνω: " Ήμασταν ανταγωνιστικοί και ίσως να είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την νίκη. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ. Εάν είχαμε καταφέρει εκεί να αντέξουμε ίσως να είχαμε διαφορετική τύχη. Ο Πανιώνιος αύξησε πολύ το ρυθμό του αμυντικά και στα τελευταία δέκα λεπτά η ανανέωση των επιθέσεων του με ριμπάουντ έφερε απογοήτευση σε εμάς. Μπλόκαρε επίσης η επίθεση μας. Οι γκαρντ μας ίσως να μπορούσαν να οργανώσουν καλύτερα τις επιθέσεις μας. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί πολεμήσαμε και χάσαμε σε μικρές λεπτομέρειες και λόγω της ενέργειας που έβαλε ο Πανιώνιος την νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK