Αγγέλου: "Με την άμυνα επιβιώνεις" Πρίφτης: "Δεν ανταπεξήλθαμε"

Αφού πρώτα αναφέρθηκε στο τραφικό συμβάν του χαμού της συζύγου του Νίκο Στρναντ, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του Άρη, ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το στοιχείο που οδήγησε τον Άρη στη νίκη επί του Ικάρου.

Αγγέλου: "Με την άμυνα επιβιώνεις" Πρίφτης: "Δεν ανταπεξήλθαμε"

Ο κόουτς του Άρη δήλωσε: " Το συμβάν είναι συγκλονιστικό. Ήθελα να πάρω τον Δημήτρη και δεν ήξερα τι να του πω. Είναι τρομερά σοκαριστικό, μακάρι ο παίκτης να το ξεπεράσει.

Ο Ίκαρος έχει έναν πολύ ικανό προπονητή και μέχρι τώρα τα παιχνίδια τα χτυπάνε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Τα παιδιά όμως ανταποκρίθηκαν στην πίεση και είμαι περήφανος. Όταν οι παίκτες μας σουτάρουν είναι σαν να φορούν γιλέκο 10-15 κιλών από την πίεση. Μόνο μέσα από τη δουλειά στην άμυνα θα το ξεπεράσουμε αυτό. Αυτό που λέμε είναι "κάντε όσα άστοχα σουτ θέλετε, δεν μπορείτε όμως να μην παίζετε άμυνα.

Πιστεύω ότι σε οποιοδήποτε περιβάλλον πίεσης μπορείς να το ξεπερνάς με την ομαδικότητα και αυτό το αντιμετωπίζουν οι παίκτες. Στον Άρη αν δεν παίξεις σε έναν μήνα φεύγεις, μπορεί όμως ο καθένας από την άμυνα να επιβιώσει".

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα. " Ο Άρης έπαιξε άμυνα στα όρια του φάουλ, σε θεμιτά πλαίσια πάντα, καθώς εμείς είχαμε δύο γκαρντ λιγότερους. Δεν ανταποκριθήκαμε και κάναμε πολλά λάθη. Η πίεση δημιούργησε συνθήκες κούρασης και μας βγήκε στο τέλος του αγώνα. Γι' αυτό και χάσαμε την ηρεμία μας, έχοντας πολύ χαμηλή συγκομιδή πόντων.

Το θέμα με τον Στρναντ μας επηρέασε. Ανθρώπινο είναι. Χάσαμε δύο μέρες προπόνησης γιατί κλονιστήκαμε συναισθηματικά. Στην ουσία μας έλειψε και ένας δεύτερος παίκτης, ήμασταν με μείον δύο γκαρντ. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε, ο αντίπαλος το διάβασε και έπαιξε πάνω σ' αυτό και δεν ήμασταν αρκετοί για να το ξεπεράσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK