Φλεβαράκης: "Έτσι ήθελα να νικήσουμε". Βετούλας: "Ούτε μια βολή ο Μπολντς"

Ιδανικός ήταν ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τον Κώστα Φλεβαράκη, ενώ ο Νίκος Βετούλας εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Φλεβαράκης: "Έτσι ήθελα να νικήσουμε". Βετούλας: "Ούτε μια βολή ο Μπολντς"

Ο κόουτς των Τρικάλων, αφού αναφέρθηκε στο κοινό παρελθόν του με τον Νίκο Βετούλα, ανέφερε ότι " το παιχνίδι είχε συγκεκριμένες παραμέτρους: από τον Απόλλωνα, μια ομάδα με σταθερό κορμό, και από την άλλη την κούραση κάποιων δικών μας παικτών - κλειδιά. Το ξέραμε ότι θα είναι επικίνδυνο ματς. Αν με ρωτούσατε ποιον τρόπο θα ήθελα να νικήσουμε, θα επέλεγα τον τρόπο που νικήσαμε για να αντιληφθούμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Μπράβο στα παιδιά που χωρίς προετοιμασία παίζουν στον υψηλό ρυθμό που μας ταιριάζει. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι".

Ο προπονητής του Απόλλωνα άρχισε λέγοντας ότι " χάσαμε ενώ είχαμε 12 περισσότερους πόντους στο ranking, ενώ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Μπολντς, δεν σούταρε ούτε μία βολή" και συνέχισε τονίζοντας ότι " κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή ημέρα, όμως με το πάθος και τη συγκέντρωση φέραμε το παιχνίδι στο σουτ. Ξέραμε ότι τα Τρίκαλα θέλουν να τρέξουν για να βάλουν τον κόσμο στο παιχνίδι, το σπάσαμε αυτό, ωστόσο με 26 πόντους που δεχθήκαμε στη δεύτερη περίοδο κάτι δεν λειτούργησε καλά. Τώρα πρέπει να νικήσουμε τον ΚΑΟΔ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK