ΚΑΟΔ - Ρέθυμνο 83-82

Τέλος στο άσχημο σερί 3 ηττών έβαλε ο ΚΑΟΔ, που σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε 83-82 του Ρεθύμνου για την 9η αγωνιστική της Basket League.

ΚΑΟΔ - Ρέθυμνο 83-82
INTIME SPORTS

Η εξέλιξη

Πόντος πόντος, καλάθι καλάθι, αλλά καμία από τις δύο αντιπάλους δεν ξέφευγε. Στην 1η περίοδο ο ΚΑΟΔ δεν είχε μείνει πίσω στο σκορ, στη 2η το Ρέθυμνο πήρε διαφορά ακόμα και... 6 πόντων, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και παίχθηκε κυρίως στις δύο ρακέτες.

Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν το +8 (42-50) που πήραν οι Κρητικοί στο 23', όμως, οι βολές στάθηκαν στο πλευρό των γηπεδούχων όταν ήρθαν τα δύσκολα και γρήγορα πέρασαν μπροστά στο σκορ. Το ισχνό προβάδισμα καθιστούσε το ματς ντέρμπι μέχρι τέλους, αλλά η γραμμή των βολών λειτούργησε ευεργετικά ξανά για τους Δραμινούς που έφτασαν στη νίκη.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κόβαν Μπράουν ευστόχησε σε 11/12 βολές και με 7 κερδισμένα φάουλ, ήταν μόνιμος κίνδυνος για το αντίπαλο καλάθι.

2. Από κοντά ο Έντιν Μπάβτσιτς, με άλλα τόσα κερδισμένα φάουλ κάτω από τη ρακέτα και 9/11 βολές.

3. Ο Ντέρεκ Ράιτ σημείωσε 19 πόντους σε 23 λεπτά, μοίρασε και 3 ασίστ, κέρδισε 6 φάουλ, αλλά εάν απέφυγε κάποιο από τα 3 λάθη θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

4. Ο Νίκολα Μάρκοβιτς ήταν η πιο αξιόπιστη λύση του ΚΑΟΔ για σουτ εντός παιδιάς, με 4/7 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

5. Ο Κένι Γκάμπριελ ήταν αρκετά καλός κοντά στο καλάθι για το Ρέθυμνο και με 6/9 σουτ έβαλε το λιθαράκι του.

Το φύλλο αγώνα

Μετά από 3 σερί ήττες, η ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά οφείλει πολλά στις 38 φορές που στήθηκε στη γραμμή των βολών. Το Ρέθυμνο δεν βρήκε πόντους από τους Έλληνες και με λίγο καλύτερη απόδοση ορισμένων εξ αυτών, θα μπορούσε να ρίξει ακόμα πιο χαμηλά τους γηπεδούχους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK