Τρίκαλα - Απόλλων Πάτρας 68-65

Τρίτη νίκη στη σεζόν για τα Τρίκαλα, επικράτησαν 68-65 του Απόλλωνα σ' ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών.

Τρίκαλα - Απόλλων Πάτρας 68-65

Η εξέλιξη

Ο Απόλλων δούλεψε καλά στα πρώτα 10 λεπτά με τους Μπολντς - Ντάνιελ να δίνουν τον τόνο, τα Τρίκαλα όμως συνήλθαν γρήγορα και μέσα από την άμυνα πέτυχαν την ανατροπή. Πολλά τα κλεψίματα για την ομάδα του Φλεβαράκη, η οποία με τον Έβανς σημείο αναφοράς προηγήθηκε 24-23, 31-25 και 36-29.

Ο Μπολντς πήρε μπάλες και τέλειωσε επιθέσεις για τους Πατρινούς, μόνο που τα Τρίκαλα έβρισκαν μονίμως τον τρόπο να κρατούν τα ηνία. Ξέφυγαν μάλιστα 55-48 στο 30' και 59-52, προτού ο Απόλλων φτάσει σε απόσταση βολής (59-58) και διεκδικήσει τη νίκη. Ο Γιούινγκ και ο Ματαλόν πέτυχαν καθοριστικούς πόντους για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και με το σκορ στο 68-65 από βολή του Γκρέιντζερ όλα κρίθηκαν στην τελευταία επίθεση. Ο Απόλλων είχε 10'', έχασε διπλή ευκαιρία ψάχνοντας τρίποντο και τα Τρίκαλα πανηγύρισαν.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Κρις Έβανς γιατί συνδύασε την ουσία (14 πόντοι, 8 ριμπάουντ) με το θέαμα (εντυπωσιακά καρφώματα)

2. Ο Πατ Γιούινγκ, ο οποίος στα δύσκολα κουβάλησε τα Τρίκαλα και πέτυχε καθοριστικά καλάθια.

3. Ο Μάριος Ματαλόν, ο οποίος κάθε εβδομάδα είναι και καλύτερος.

4. Ο Λένι Ντάνιελ, καθώς κάθε αγωνιστική έχει και νταμπλ - νταμπλ (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ).

5. Ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος με μια - δυο κινήσεις άλλαξε την εικόνα των Τρικάλων.

Το φύλλο αγώνα

Τέτοιες νίκες θα κρατήσουν τα Τρίκαλα στην κατηγορία. Νίκες που κατακτήθηκαν με ιδρώτα αλλά και... χαρακτήρα. Ο Απόλλων έχει καλούς ξένους, αλλά θα πρέπει να βρει ισορροπία με τους Έλληνες για να κάνει το βήμα παραπάνω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK