Χάνει Άρη ο Σάκοτα

Νέο σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ, αφού ο Ντούσαν Σάκοτα υπέστη ρήξη έσω γαστέρας δικεφάλου γαστροκνημίου και θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Η... κατάρα των τραυματισμών συνεχίζεται για την ΑΕΚ. Μετά την απώλεια του Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, ακόμα ένα βασικό στέλεχος του "Δικεφάλου" τραυματίστηκε και θα απέχει των δραστηριοτήτων για, τουλάχιστον, δέκα ημέρες.

Ο λόγος για τον αρχηγό της "Ένωσης", Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος υπέστη ρήξη έσω γαστέρας δικεφάλου γαστροκνημίου. Ο 28χρονος φόργουορντ θα χάσει την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Άρη (07/10), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ (10/10).

Διαβάστε ακόμα:

Πλήγμα με Κάρτερ στην ΑΕΚ

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα