Ζιάγκος: "Κάθε ημέρα που περνάει είναι κέρδος".

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για την ΑΕΚ των δύο ημιχρόνων, τη νίκη επί του Πανιωνίου, την επιστροφή στο ΟΑΚΑ και τους ξένους που δεν έχουν προσαρμοστεί.

Ζιάγκος: "Κάθε ημέρα που περνάει είναι κέρδος".

Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε: " Το παιχνίδι ήταν γεμάτο με ερωτηματικά. Το πρώτο ήταν τι εικόνα θα εμφανίσει ο Πανιώνιος, αφού έχει ανανεώσει το δυναμικό της και εμείς είχαμε ελάχιστη πληροφόρηση.

Το δεύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με το ποια θα ήταν η αντίδραση των παικτών μας παίζοντας για πρώτη φορά εντός έδρας παιχνίδι και κυρίως σ' ένα γήπεδο μεγάλο όπως το ΟΑΚΑ. Ξεκινήσαμε καλά φάνηκε ότι η παρουσία του κόσμου βοήθησε. Στο δεύτερο ημίχρονο η επιλογή της ζώνης μάς έβαλε δύσκολα και κάναμε κακές επιλογές μακριά από το καλάθι. Πρέπει να εστιάσουμε τη δουλειά μας στη διάρκεια, οπότε κάθε μέρα που περνάει για μας είναι κέρδος.

Έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό μια παραφιλολογία, αλλά εμείς προσπαθούμε να μείνουμε μακριά. Είναι γεγονός ότι υπάρχει προβληματισμός για κάποια παιδιά που έχουν έρθει απ' έξω, αλλά η αξιολόγησή τους δεν γίνεται αντικειμενικά, δεδομένου ότι ο χρόνος που βρίσκονται στην Ελλάδα είναι λίγος. Είναι υπό συζήτηση κάποια θέματα, κάποια ενδεχόμενα, αποφάσεις δεν έχουν παρθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK