Πρίφτης: "Αφιερωμένη στον Γιαννάκη"

Σ' έναν ξεχωριστό οπαδό του Άρη αφιέρωσε ο Δημήτρης Πρίφτης τη νίκη επί του Κορίβου.

Στον μικρό Γιάννη και τη μητέρα του αφιέρωσε τον πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Κοροίβου ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο κόουτς του Άρη τόνισε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, επιθετικό, ήμασταν σε καλή μέρα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σε δύο μέρες.

Θα ήθελα προσωπικά να αφιερώσω τη νίκη -κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό γιατί το νιώθω και είμαι σίγουρος πως μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας- στον Γιαννάκη, το παιδί που είναι δίπλα στον πάγκο μας σε όλα μας τα παιχνίδια με την μαμά του. Είναι ένα ιδιαίτερο παιδί από το οποίο και εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι μας παίρνουμε δύναμη. Και από αυτόν, αλλά και από την γλυκιά μητέρα του και η παρουσία του είναι πολύ μεγάλη συμπαράσταση για μας. Είναι ο πιο πιστός μας οπαδός. Έχουμε καταλάβει πόση χαρά του δίνουμε και θα ήταν πιο χαρούμενος και εκείνος αν καταλάβαινε πόση δύναμη μας δίνει εκείνος. Το θέμα είναι πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από τον ίδιο, το χαμόγελό του και από τα μάτια της μητέρας του.

Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τον αγώνα με την ΑΕΚ, γιατί κάθε παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη προετοιμασία, πνευματική και τακτικής. Όταν εμείς είμαστε στο 100% μας, αυξάνουμε τις πιθανότητες. Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε ένα- ένα. Σίγουρα αυτή είναι μια μεγάλη αναμέτρηση που θα έρθει σε περίπου δέκα μέρες, αλλά βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Αυτό με την Καβάλα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Είναι μια ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το γήπεδο δεν είναι εύκολη. Έχει μεγάλη αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο και καιρό, επομένως θα είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που προηγήθηκε. Αυτό μας έχει διδάξει το πρωτάθλημα.

Το ότι θα έχουμε κάποιο διάστημα να προπονηθούμε και να βελτιωθούμε και ατομικά οι παίκτες και ως σύνολο είναι ένα θετικό στοιχείο. Από την άλλη, τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα σου δίνουν ένα ρυθμό, κρατούν το ενδιαφέρον της ομάδας πολύ ψηλά. Αναμφίβολα θα προτιμούσαμε να παίζουμε δύο αγώνες την εβδομάδα. Είμαστε ακόμη σε αυτό το ρυθμό στον οποίο έχουμε συνηθίσει και ίσως αυτό είναι ένα πλεονέκτημά μας σε σχέση με τους αντιπάλους μας. Από κει και πέρα, το επόμενο τρίμηνο μέχρι την τελική ευθεία θα είναι με ένα παιχνίδι την εβδομάδα και θα προσαρμοστούμε σε αυτό.

Όσο περνάει ο καιρός, όσο κι αν λέμε πως ήμαστε τόσους μήνες μαζί και θα έπρεπε να είμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και αυτό το στάδιο βελτίωσης δεν σταματάει ποτέ. Πάντα θα βελτιωνόμαστε, όμως, είναι σημαντικό να κρατήσουμε μια σταθερότητα σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και να μπορούμε απέναντι και σε πιο σκληρούς αντιπάλους να παίξουμε το ίδιο καλά".

Ο Χάρης Μαρκόπουλος δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του. "Συγχαρητήρια στον Άρη. Μας σεβάστηκε με τον τρόπο που έπαιξε. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε σε κανένα σημείο. Πρέπει να δούμε και ν’ αναλύσουμε πώς από δικά μας λάθη δεχθήκαμε 30 πόντους. Με στεναχωρεί φυσικά η ήττα και κυρίως οι τραυματισμοί που δεν ξέρω κατά πόσο σοβαροί είναι. Το αφήνουμε πίσω μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - Κόροιβος 99-56