Η άσεμνη χειρονομία του βοηθού του Πασκουάλ

Το φινάλε του ντέρμπι στο ΣΕΦ ήταν άκρως επεισοδιακό, με τη φυσούνα να γεμίζει... κόσμο και τον βοηθό του Τσάβι Πασκουάλ να φαίνεται να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία (VIDEO).

Η άσεμνη χειρονομία του βοηθού του Πασκουάλ

Δέκα περίπου ημέρες μετά την κόντρα τους στην Euroleague που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό οι δύο "αιώνιοι" του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ συναντήθηκαν και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ίδιο γήπεδο, με τον Παναθηναϊκό να αποδράει αυτή τη φορά με τη νίκη από το ΣΕΦ σε νοκ-άουτ ματς (67-77) και να προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το φινάλε του αγώνα στο φαληρικό στάδιο βρήκε τη συντριπτική πλειονότητα των φίλων των "ερυθρολεύκων" να δέχεται με ψυχραιμία το άσχημο αποτέλεσμα και να χειροκροτεί τους παίκες του Γιάννη Σφαιρόπουλου ωστόσο τα πράγματα στη φυσούνα μόνο ήσυχα δεν ήταν.

Η ένταση ήταν τεταμένη κατά την αποχώρηση των αποστολών των δύο ομάδων προς τα αποδυτήρια ενώ κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο όταν ο εκ των βοηθών του Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, φάνηκε να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο στη φυσούνα.

Δείτε το VIDEO μέσα από την καμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ (η επίμαχη χειρονομία από τα 42'' του video) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποστάρισμα με νόημα από Παπαπέτρου μετά το χαμένο ντέρμπι
Μήνυμα αντεπίθεσης από τον "φτιαγμένο" Γκιστ!
Tρέλα Καλάθη με Γιαννακόπουλο στο Instagram
"Βράζουν" στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία
Θερμή υποδοχή στο ΟΑΚΑ!
PHOTO: Ο Καλάθης πανηγύρισε με Γιαννακόπουλο!
Νίκη ζωής και... προσγείωση!
Γελούσαν και τα...μουστάκια του Πασκουάλ: "Παίξαμε τέλεια"
Σφαιρόπουλος: "Ημασταν νευρικοί"
Παρολίγον επεισόδιο στο τέλος στη φυσούνα
Οι πανηγυρισμοί Γιαννακόπουλου στο ΣΕΦ!
Μπουρούσης σε Παπανικολάου: "Είσαι μαλ... τώρα;"
Ο Ρίβερς πήρε τη μεγάλη ρεβάνς για τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

News 24/7

24MEDIA NETWORK