Η συζήτηση για τον 2ο τελικό

Ο δεύτερος τελικός της Basket League μεταξύ των δύο "αιωνίων" αντιπάλων στο ΟΑΚΑ, ήταν αντικείμενο συζήτησης στο live chat του Contra.gr με τον Τάσο Μαγουλά.

Η συζήτηση για τον 2ο τελικό
INTIME SPORTS

Διαβάστε τον διάλογο...

12:55
Σε λίγη ώρα ο Τάσος Μαγουλάς θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες του Contra.gr μεταφέροντάς τους όλα τα τελευταία νέα από τα στρατόπεδα των δύο "αιωνίων".
12:57
Dimitris Mag : otan kerdizete ola kala otan xanete ftaei panta allos.Ayth ti diafora exoun oi aiwnioi...
12:58
akatamakata : o dimitris giannakopoulos einai makran o xeiroteros proedros athlitikis omadas stin ellada!!!
12:58
γιαννης : δηλαδη αν μια ομαδα προηγειται με 10 ποντους και χανει με 10 τις φταει ο φουφης? ποια ειναι η αποψη σου
13:05

Ξεκινάμε. Καλό μας κουράγιο.

13:05

Γιάννη μου, η διαιτησία δεν καθόρισε ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το αποτέλεσμα, Υπέπεσε όμως σε δύο, τρία χονδοειδή λάθη. 

13:06
Petros : Ποια πιστευετε οτι πρεπει να ειναι η τιμωρια του Δ.Γιαννακοπουλου κατα μονας και του Παναθηναικου γενικοτερα για τα χθεσινα αισχη?
13:07

Παραδειγματική αλλά όχι εξοντωτική. Ότι προβλέπεται έχοντας ως μοναδικό ελαφρυντικό, το νεαρό της ηλικίας. Τελευταία φορά, κοινώς.

13:07
χρηστος : καλημερα...με τι τιμωρια προβλεπεται να τιμωρηθει ο γιανακοπουλος? (αν τιμωρηθει)
13:07

Θα δούμε, μην προκαταλαμβάνουμε δικαστικές αποφάσεις. 

13:07
Γιώργος : Καλημέρα Τάσο.Καταρχάς είμαι Άρης, αλλά μ'αρέσει το μπάσκετ που παίζουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναικός. Στα πρώτα 2 παιχνίδια προσωπικά πιστεύω ότι το 2 έχει κάνει τη διαφορά. Η έλλειψη του Λο και η προσθήκη του Κάρι έχουν γύρει την πλάστιγγα υπέρ των πρασίνων. Συμφωνείς?
13:08

Γιώργο μου τα είπες όλα. Θα μου φας την δουλειά. Ακριβώς εκεί που χάνει ο ένας, ενισχύεται ο άλλος.

13:08
lefkada vii : meta tha ftaei o kosmos tou olympiakou gia osa ginoun ti tetarti,tora de ntrepete kaneis gia auta pou leei o prezakas dimosiografiki kolofara mpasketiki, de vazo esena mesa magoula
13:10

Καλέ μου γείτονα, ως νησί, σε παρακαλώ αφενός να με βάλεις μέσα αφετέρου να χρησιμοποιήσεις άλλη λέξη. Γιατί δηλαδή ο κόσμος την Τετάρτη, την Κυριακή πρέπει να κάνει κάτι; Του έκοψαν το μισθό; του στέρησαν την σύνταξη; Μπορεί να στεναχωρηθεί, να φωνάξει αλλά είναι ένα μπιπ...παιχνίδι. Γιατί πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού ακόμα και σε ήττα να κάνει κάτι που θα κοστίσει σε αυτή την μεγάλη ομάδα;

13:10
Kostas : To. Θα γίνει την Τετάρτη
13:10

Θέλω-ελπίζω, τίποτα. Μην με βάλεις να πάρω όρκο.

13:10
Petros : poso off einai o diamadidis??? deforme?
13:11

Πολύ, αλλά και πόσο έξυπνος είναι ο ίδιος και η ομάδα, που δεν εκβιάζει προσπάθειες. Παραμένει θετικός.

13:11
Aggelos : Giati mono o Olympiakos na diamartiretai gia diaitisia lathi yper tou den eginan??? O Mpartzokas se ola ta Play-Off me to paramikro griniazei kai dynamitizei to klima, o Pedoulakis axna alla kamia texnikh poinh....
13:11
Μανος λογιστής-Νίκαια : Τελευταία σειρά φύλλου αγώνος...Όλη η ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία 15 χρόνια!!
13:11
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : ΤΑΣΟ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΔΙΧΤΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙΜΑΣ..........
13:12

Εκεί Αποστόλη μου, πάνε για την αγάπη τους προς την ομάδα και στο άθλημα. Εδώ πάμε για την αγάπη στον εαυτό μας και την νίκη.

13:12
john : giati fonazoune epeidi den metrise ena kalathi sto 58-50. entaksei ti na kanoume.
13:13

Να το μετρήσουν για να μην ασχολείται κανείς. 

13:13
panos kafadaris : geloia h diaithsia alla akoma pio geloios htan o giannakopoulos alla wstoso to mpasket pou epaixe o olumpiakos htan athlio genika den allazei kati
13:13
dimlam : Καλος ΠΑΟ μετριος ΟΣΦΠ κακη διαιτησια σε κρησιμα σημεια συμφωνεις ;
13:14

Άθλιος ο Ολυμπιακός, η διαιτησία έχασε τρεις τέσσερις φάσεις από αυτές που λέμε...πέναλντι, αλλά όχι σε τόσο κρίσιμο σημείο. Δεν έπειθε ο Ολυμπιακός αλλά αν βεβαίως δεν μπορείς να του στερήσεις καλάθια.

13:14
Thira 13 : Kindineuei me poinh kekleismenwn twn thirwn I panathinaikos?????
13:14

Δεν γνωρίζω, αλλά εντός του γηπέδου με εξαίρεση την ανοησία της κόρνας και κάποια μπουκάλια, είπανε ότι δεν έγινε τίποτε. 

13:15
dimtir : θεωρώ ότι έγιναν κάποιες αδικίες, εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά δεν νομίζω ότι έκριναν το αποτέλεσμα καταλυτικά. Άλλωστε, αν και Παναθηναϊκός, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός μπορεί ακόμη να πάρει το Πρωτάθλημα... Στα δύο πρώτα παιχνίδια, πάντως, ο Παναθηναικός ήταν καλύτερος μακράν...
13:15

Ορθόν.

13:15
MILTOS : με 52 ποντους δικαιούται να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία νομίζετε?
13:16

Κι έναν να βάλει, πρέπει να μην γίνονται τόσο χοντρά λάθη. Η διαιτησία δεν έκρινε τον αγώνα. 

13:16
Θοδωρης : Τασο εισαι αξιολογος δημοσιογραφος και συμφωνω με ολα οσα εχεις πει και γραψει κατα καιρους...και τις πιο πολλες φορες εχεις δικαιωθει και για τα σχολια που κανεις στα live...Η διαιτησια ηταν κακη χθες...με λαθη κ απο τις 2 μεριες πιο τρανταχτα κατα του Ολυμπιακου...Πιστευεις ομως οτι ακομη κι αν δεν επαιζε το ρολο της η διαιτησια ο Ολυμπιακος θα γυρναγε το παιχνιδι με τετοια εμφανιση ;
13:17

Θοδωρή μου σε ευχαριστώ. Δεν ξέρουμε τί θα συνέβαινε με 6 πόντους 3' πριν το τέλος. Η γνώμη μου, και συγνώμη για το λαϊκό της έκφρασης; δεν γύριζε ο αγώνας ούτε στη σούβλα.

13:17
Γιαννης : καλησπερα πιστευω η διαιτησια δεν επαιξε καθοριστικο ρολο στον αγωνα αλλα < > τον παναθηναικο σε 2-3 φασεις πια ειναι η αποψη σου?
13:17

 Agree

13:17
Λευτέρης : Σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού βλέπω πως η ομάδα είναι κουρασμένη και ψυχολογικά και σωματικά αυτή τη στιγμή. Δε μας φταίει καμία διαιτησία. Πρέπει οι παίκτες μας να γυρίσουν από το Λονδίνο. Εσείς κύριε Μαγουλά πιστεύετε πως μπορεί να γίνει η επική ανατροπή; Υπό ποιες προϋποθέσεις είναι αυτό εφικτό; Ευχαριστώ και καλό σας μεσημέρι.
13:18

Με καλό μπάσκετ και καρδιά. Λευτέρη μου βλέπεις τους παίκτες του Παναθηναϊκού με ιερό πάθος. Το αντίστοιχο ακόμα δεν συμβαίνει.

13:18
akatamakata : ego leo apo tou xronou o olympiacos na katevainei mono euroleague...den exei noima na asxoloumaste me autous!!!
13:18
Tasos Pap : Nomizo oti den aksisei tetoia antimetopisei o olympiakos. Einai i monadiki omada poy ta teleytaia 2 xronia exei diksei oti ependiei stous ellines paiktes kai fairnei megales epityxies stin ellada. dustixos den ektamai autous pou mas fernoyn xara mesa stin mizeri kathimerinotita mas.
13:18
ΧΡΗΣΤΟΣ : 8umamai polu xeiroteres diaitisies me antipalo ton pana8inaiko!!!!as mn krubomaste,kai gia tis 2 ittes mas ftaime emeis kai mono emeis!!!o pana8inaikos exei diavasei polu kala to paixnidi mas kai mas exei afisei mono to triponto,an eimastan apla upofertoi sta triponta tin tetarti 8a etoimazame emeis tis skoupes!!!!
13:19
Γιωργάκης : Πιστεύεις Τάσο αν είχε ο ΟΣΦΠ ένα ψηλό τύπου Birdman θα μπορούσε να αντιμετωπίσει Λασμε-Γκιστ?
13:19

Του έφτανε και ο Ντόρσεϊ ή ο ψηλός που είχε συμφωνήσει αλλά τελικά δίστασε να πάρει λόγω ηλικίας. Μην ζητάτε ονόματα. Αμερικανός πάντως είναι.

13:20

Φαντάζεσαι Άντερσεν στην Ελλάδα, με τατού ως την μύτη και μοϊκανό μαλί; Ωραία πράγματα.

13:20
Νίκος Κ. : Τάο πιστεύεις ότι αν παίξει ο ΟΣΦΠ άμυνα ζώνης ή κατεβάσει τον Παπανικολάου ή τον Περπέρογλου θέση [δλδ στο 2] θα είχε τύχη;
13:21

Δεν μπορώ να γνωρίζω καλύτερα από τον κόουτς but, η διαφωνία μου χρόνια με τον Μπαρτζώκα είναι η άμυνα ζώνης. Δεν γίνεται μία ομάδα να μην θέλει να παίζει και λίγο τέτοιες άμυνες. Έτσι όπως παίζει ο Κώστας, κυρίως πνευματικά, δεν βοηθάει είτε σε 2 είτε σε 3.

13:21
xristos : ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ 18/49 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ 9/56,ΑΝ Ο ΟΣΦΠ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΣΑ Κ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ 27 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΕΝΩ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ +24 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!!!ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΤΟΧΟΣ Ο ΟΣΦΠ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ Γ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ!
13:21
Alexb7 : K. Τάσο καλησπέρα! Οι Αγγελόπουλοι γιατί σωπαίνουν στα δημοσιεύματα για ντόπινγκ; Ολυμπιακός είμαι και δεν μου αρέσει να χτυπάνε την ομάδα με τέτοια δημοσιεύματα! Ας βγουν να πουν κάτι, η σιωπή δεν είναι λύση!
13:22

Σε αυτό το θέμα συμφωνώ κι εγώ. Με εκπλήσει η αδράνεια ενώ πρόκειται για μία αστεία υπόθεση μεν, που δυστυχώς δημιουργεί πολλά ερωτήματα και κακή εικόνα προς τα έξω. 

13:22
Andreas : Κε Μαγουλα υπαρχουν φασεις που αδικηθηκε ο Παναθηναικος και στα δυο παιχνιδια ειδικα στο πρωτο για ποιο λογο ανανεωθηκε το 24αρι μετα τη ταπα Λασμε.Τα κανετε ομως σημαια οταν αφορα τον ολυμπιακο,κριμα...
13:22
xristos : DIMITRI MAG ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ DVD!!!!!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΟΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ!!!
13:23

Παρακαλώ πολύ, όχι αναφορές σε αγαπημένα αθλήματα που δεν ταιριάζουν στον Έλληνα.

13:23
thanasis : Τεχνικές ποινές εναντίον μόνο μιας ομάδας αντί φάουλ υπέρ της, εμπρόθεσμα καλάθια που δεν μετράνε και μας λέτε. κ. Μαγουλά, πως η διαιτησία δεν παίζει ρόλο; Επιπλέον, μία ερώτηση. Σας τιμάει ως αθλητικούς δημοσιογράφους, η συμπεριφορά του δ. Γιαννακόπουλου στα γήπεδα; Αν θεωρείται απαξιωτικό για τη δουλειά σας να υπάρχουνε τέτοιο άνθρωποι στον αθλητισμό (όπως και οι χούλιγκαν), τι κάνετε για να τους καταδικάσετε; Πιστεύετε ότι θα κάνετε κάτι, από τη μεριά σας, ως δημοσιογράφοι; (Δεν περιμένω να αλλάξετε τον αθλητισμό από τη μια μέρα στην άλλη, ρωτάω επειδή θεωρώ πως με τα γραφόμενα σας επηρρεάζετε κόσμο, άλλοτε θετικά άλλοτε αρνητικά) Φιλικά, Θανάσης
13:23

Ύψιστη προσβολή, το έγραψα και στο κείμενο στο contra.gr.

13:24
αγγελος : καλημερα παιδια!!!η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι τη διαφορα την κανει ο λασμε και ο γκιστ που στις αλλαγες στα σκριν μαρκαρουν σαν ασοι!!τι λες??ο σοφοκλης δεν παιζει επειδη δεν τον βολευει ο ρυθμος??
13:24

Λόγω άμυνας δεν παίζει.

13:24
Andreas : θα ηταν πολυ τιμιο να λεγατε και να γραφατε οτι η διαιτησια ηταν πολυ καλη απο το να διαιωνιζετε χωρις λογο θεματα διαιτησιας. Ολα ηταν μοιρασμενα
13:24
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΡΑΜΑ : πόσο δίκαιο δίνεις στις δηλώσεις Πεδουλάκη ότι η ομάδα του παίζει με το μυαλό των παιχτών του ΟΣΦΠ???απέχει πολύ από την πραγματικότητα???είναι όντως αυτός ο καταλυτικός παράγοντας της επιτυχίας του ΠΑΟ στα δύο πρώτα παιχνίδια των τελικών????
13:25

Συμφωνώ ότι αυτή είναι η εξήγηση του κόουτς. Για μένα ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει στον εαυτό του ζητήματα. 

13:25
κωστας : αν και παναθηναικος αν ο ολυμπιακος κανει το 2-1 πολλα αλλαζουν και τιποτα δεν τελειωνει.
13:25
Pablo : Με το να μην δεινουν φαουλ στο αερα σε καμία φάση εναντίων του Παναθηνικου έχουν δημιουργηθεί δύο τινά. Ενα να πηδούν άφοβα(ως προς τα φαουλ) για κόψιμο και δεύτερο οι παίχτες του ολυμπιακού να φοβούνται και να συμπεριφέρονται όπως τον Πρίντεζη. Αυτό δεν ειναι θεμα διατησιας????.
13:25
Aλεξης : Σαν ουδετερος που απλα βλεπω ανελλειπως μπασκετ θα πω το εξης...οταν στο τραγικο πρωτο ημιχρονο του αντιπαλου σου βρισκεσαι στο τελος του να προηγεισαι με 2 ποντους δεν σου φταει καμια διαιτησια....οι παιχτες του Ολυμπιακου εχουν προφανες θεμα δυναμεων αφου φροντισε καλως ο προπονητης να ειναι σε φουλ ρυθμο στο φαιναλ φορ. Αν το δουμε ψυχρα λογικα....πρεπει να το παρει ο Παναθηναικος....δεν ειναι λιγο πραγμα να αλλαζεις ολη την ομαδα (πλην Διαμαντιδη-Τσαρτσαρη) και να εισαι σε αυτο το επιπεδο!!! Μπραβο σε Πεδουλακη Μπαρτζωκα....ο Λαλακης ο εισαγομενος καποια στιγμη πρεπει να μας τελειωσει σαν νοοτροπια!! Απεδειξαν αμφοτεροι οτι μπορουν!!!
13:26
patra 13 : gt milane gia diaitisia more otan i diafora k sta 2 paixnidia einai poli megali...xaraktiristiko paradeigma einai sto proto imixrono o olympiakos eixe 9 parapano epi8eseis k proigountan mono me 2...exilastiria 8imata iparxoun polla omos...
13:26
johnnys13 : o panathinaikos dikaia den kerdise kai stous 2 agwnes?? egw pistevw oti k sta 2 paixnidia htan poio diavasmenos k prosilomenos sto stoxo tou para o lumpiakos!
13:26
Mixalis : Μπορείτε να ονομάσετε αυτά τα 3 εμφανέστατα διαιτητικά λάθη?
13:27

Λέι απ του Άντιτς που κόβεται στην κάθοδο από τον Λάσμε(η ΕΡΤ έδειξε την φάση μόνο στα χάι λαϊτ), το κάρφωμα φάουλ του Άντιτς που γίνεται Τ και το καλάθι του Χάινς. 

13:27
Andreas : Ο Παπανικολαου ποσες τεχνικες ποινες επρεπε να δεχθει στο πρωτο και στο δευτερο παιχνιδι;Αντικειμενικα και με βαση το γραμμα
13:27

Αντρέα μου θα σου απαντήσουν οι παίκτες του Πανιωνίου στους ημιτελικούς τί έλεγαν για τους αντιπάλους τους. Οι δύο αιώνιοι έχουν ασυλία από τους κακούς Έλληνες διαιτητές. 

13:28
MIKE : Με 2 φορές παθητικό στους 51 και 52 αντίστοιχα, δύσκολα χάνεις. Τίποτα δεν έχει τελειώσει όμως. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει δείξει σπουδαία δείγματα γραφής. Όσο πιθανό είναι το σκούπισμα, άλλο τόσο πιθανό είναι το 3-2!
13:28
ΑΚΙΣ 13 : Τασο γεια θα ηθελα να σε ρωτησω δικαια ο παναθηναικος δεν ειναι 2-0?
13:28

ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ

13:28
Κωστας G07 : Φιλε Τασο ολυμπιακος ειμαι. Καταρχην εγω δν ειδα να χανουμε το ματς απο την διαιτησια. Ειδα εναν Παναθηναικο να ειναι πολυ καλυτερος στο δευτερο ημιχρονο και να κανει μια μεγαλη ανατροπη. Ολη η ομαδα ειναι πεσμενη και το αποδιδω στον τσαμπουκα που βγαζει ο Παναθηναικος. Ο Πριντ εφαγε 2 ταπες εχασε 2 σουτ και εξαφανιστηκε. Επισης ο Χαινς αγνωριστος. Μηπως εχει δικιο ο Γιανακοπουλος που ελεγε για ντοπες; Κ το βρισκω απαραδεκτο να μιλαμε εμεις για διαιτησια, που στο ποδοσφαιρο εχουμε ρημαξει το πρωταθλημα. Να ρωτησω κατι τους φιλους μου, τουλαχιστον τα αισχη του Γιαννακοπουλου γραφονται στο φυλλο αγωνος και τρωει τιμωριες. Εμεις παντα λαδι.
13:29

Ο Ολυμπιακός όσο έπαιξε ο Λο, ήταν ο γνωστός Ολυμπιακός που έτρεχε, περισσότερο και είχε ενέργεια. Πνευματικά νομίζω ότι ψήλωσαν λίγο περισσότερο τις ημέρες μετά το φάιναλ φορ και σε έναν βαθμό λογικό. Νέα παιδιά είναι.

13:30
JustAFan : Καλησπέρα και από εμένα, δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά τα συστήματα στην άμυνα του ΠΑΟ μου θυμίζουν τον ΠΑΟ του 96, όπου τα γκάρντ, είχαν να αντιμετωπίσουν τον Βράνκοβίτς στην ρακέτα, γίνεται μια όμοια παγίδα. Κάπως έτσι όμως ότι ο ΠΑΟ γυρνάει πίσω και δεν εξελίσσεται, δηλαδή θα παίξει ένα καινούριο, διαφορετικό και θεαματικό μπάσκετ, είναι η ιδέα μου όλα αυτά ? Ευχαριστώ
13:30

Τεράστια διαφορά. Τώρα οι ψηλοί του Παναθηναϊκού βγαίνουν στην περιφέρεια να μαρκάρουν ενώ τότε έστελναν τους κοντούς στο...θηρίο.

13:30
dhmhtrhs milos : pos tha sou fenotan an oi aggelopouloi apagoreuan apo toys paixtes toys thn parousia stin ethinki??afou oi armodioi toy ellinikou mpasket den toys sevontai?
13:31

Έχασαν το...δικαίωμα σε άλλα παιχνίδια όπου πραγματικά αδικήθηκαν και κυρίως στον φετινό τελικό του κυπέλλου όταν κτυπήθηκε ο Χάινς. Δεν είναι λύση μεν, αλλά το αποδέχομαι ως σκέψη.

13:31
GIWRGOS XANTHI : SIGA RE MAGOULA POU DN 8A PREPEI NA KSANASFIRIXOUN OI DIAITITES , KANAN 2 LA8I .IREMISE LIGO
13:32

Γιώργο μου δεν μιλάω για τα λάθη( αν και χρόνια τονίζω ότι μιλάμε για κακούς διαιτητες). Μιλάω γιατί δεν απαίτησαν την άμεση τιμωρία όσων τους επιτέθηκαν κι επέστρεψαν στο παρκέ. 

13:32
johnnys13 : o panathinaikos dikaia den kerdise kai stous 2 agwnes?? egw pistevw oti k sta 2 paixnidia htan poio diavasmenos k prosilomenos sto stoxo tou para o lumpiakos!
13:32
Θεόφιλος : Διαμαντίδης και Σπανουλης είναι τρανή απόδειξη του κακού που προκαλούν οι γυναίκες στους άντρες!! Μάτι δεν έχουν κλείσει από τα μωρά τους, φαίνεται!! Αυτοί αλλάζουν πάνες και ταΐζουν...φαίνεται από το πόσο κουρασμένοι είναι...
13:33

Φεμινισμό δεν θέλανε; Νάτα τώρα. Βρε ζήτω η Σαουδική Αραβία. 

13:33
LASME 13 : ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ??ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΟΣΦΠ ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΜΙΑ Η ΣΙΕΝΑ ΜΙΑ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΙΑ Ο ΠΑΟ ΕΛΕΟΣ..ΕΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ??ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ....κ ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ Μ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΗΤΕ???ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ??
13:34

Πουθενά στον πλανήτη γη δεν γίνεται "εξοντωτικός" έλεγχος ντόπιγκ. Πέντε και πέντε μετά από αγώνα. Εν συνεχεία είναι ντροπή επισήμως να ρίχνονται σκιές στις ομάδες μας. Τρίτον, αυτά γίνονται χωρίς φανφάρες. 

13:35
Αλέξανδρος Γκεγκέγκες : Λιγος σεβασμος για τον άνθρωπο. Δεν ειναι τυχαιος. Ο πατέρας του έχει λεφτά.
13:35
giwrgos : emaurothike h prospa8eia mias omadas pou to kalokairi den upirxe kan... shmera anti na milame gia tis tapes tou gist kai tou lasme milame gia ton proedro tous.... pou evgale anakoinosh to savvato kai elege stous fila8lous tous na sevastoun ton megalo antipalo... pou fonaze kai epsaxne gia doping... pou prin to kupelo apilouse diaithtes poli kai elege oti einai o idriths tis alitias.. pou den tou ekenan tipota kai den 8a tou kanoun kai pali... latreuw to mpasket apo thn mia vlepw tous aggelopoulous kai apo thn allh enan alith.. den 8elw na vlepw tetoio mpasket...
13:35
Xristos : Magoula poso rezili ginomaste sthn eurwph me ton ka8usterhmeno ton kokakia? poso akoma 8a ton anexomaste?
13:35
Andreas : Μπορεις να μας πεις ποιες ειναι οι 3 αλλες φασεις που επικαλεισαι οτι ειναι...πεναλτι;;ημαρτον...
13:35
Θέμης : Η τεχνικη ποινη στον Αντιτς θεωραιται πως ειναι αδικη? Νομιζω οτι διαμαρτυρηθηκε πολυ εντονα και μπροστα στον ρεφερι!
13:36

Όταν σε μία φάση δεν έχουν δωθεί δύο εξόφθαλμα φάουλ, ναι η αντίδραση είναι ακραία. Δράση και..αντίδραση. Τιμωρείται το πρώτο και δεν υπάρχει το δεύτερο. 

13:36
george : Παιδιά εγώ πάντως - αν και ολυμπιακός - παρατηρώ περίεργα "ξεφουσκωμένους" τους παίκτες μας. Ας μιλήσει και κάποιος Γυμναστής για αυτό που έχει πιο έμπειρο μάτι...
13:37

Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί που ίσως είναι απόρροια πίεσης. 

13:37
Νίκος : Ο ΠΑΟ βρισκεται δικαιοτατα μπροστα στην σειρα με 2-0. Ασφαλως κατακρινουμε την αντιδραση του προεδρου αλλα και παλι τον ΟΣΦΠ δεν τον εσωζαν οι φασεις που διαμαρτυρεται.. Συμφωνεις Τασο..?
13:37

Συμφωνώ 100%

13:37
Lefteris : Το να μετράς η όχι ένα καλαθι το να δίνει η όχι ένα φαουλ,αν πετάς σε πιτσιρίκια μπουκαλια στον πάγκο έχει αρκετη σημασία για την ψυχωλογια του παιχτη και αποτέλεσμα και η αποδοση του.
13:37
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ : ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑΣΟ...ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ? ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΤΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΧΑΙΝΣ ΠΑΛΙ ΚΛΑΣΑΜΤΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΑΦΟΥΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΙΝΣΤΑΝΤ ΡΙΠΛΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ????.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΠΤ...Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣ ΗΤΑΝ 100% ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ 3 ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ( ΕΝΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΠΟΥ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΗΛΟΙΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΙΑ ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ Η ΜΠΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ). ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΠΤ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..ΕΠΑΙΞΕ ΕΔΡΑ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ..ΑΠΛΩΣ 2-3 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ???
13:38

Νομίζω ότι ...κουμπώθηκαν περισσότερο. Είδαν πιο πολύ έδρα αλλά δεν έσπρωξαν στην νίκη τον Παναθηναϊκό

13:38
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΙΟΣ : ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ? ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ , Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ????
13:39

Παναγιώτη μου, μάλλον δεν διαβάζεις contra. Από το 2010 τονίζουμε ότι είναι πολύ μέτριος διαιτητής. 

13:39
Παναγιώτης : Καλησπ[ερα! Θα ήθελα την γνώμη σας για τα χθεσινά ποσταρίσματα των 2 ομάδων. Επίσης 1-2 σχόλια για την σειρά στην άλλη άκρη του ωκεανού! Υ.Γ. Οι Sacramento Kings να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε... διακοπές!
13:40

Τελικά δεν είδαμε ποσταρίσματα. Στις ΗΠΑ το Μαϊάμι αν παίζει μπάσκετ είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό.

13:40
giannis : mporei na antidrasei o olumpaikos pisteyeis? agwnistika ennow giati diaititika pali me 8 tha paizoun oi apenanti
13:40
adam : θρίαμβος του αντι-μπάσκετ...ποιο μεγαλύτερο ντέρμπι της ευρωπης λένε μωρέ?πριν 20 χρόνια μπορεί να ήταν με αυτό του είδους μπάσκετ..το να παίζεις άμυνα σκληρή κατανοητό αλλά να έχεις ένα στόχο στην επίθεση όχι να παίζεις μια άμυνα να πας στην επίθεση να περάσουν 24 δεύτερα και μετά άντε πάλι άμυνα!!!!έλεος δηλαδή!και όσο για το ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα δεμένη και τέτοια ας του δώσει το πρωτάθλημα αυτό το στυλ και σιγά μην το αλλάξει του χρόνου ο πεδουλάκης...
13:40
dimitris : Katarxin eimai mpasketikos fila9los agapaw kai tis 2 omades...ti elpides dineis se osfp na to gurisei ?
13:40
στρατης : αυτα τα 2-3 λα8ακια καθορισαν τον τελικο...ΤΕΛΟΣ..Μην μιλησω για τον γιαννακοπουλο και τις ομιλιες του με τους διαιτητες....συγχαρητηρια στον παο!!
13:41
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΙΟΣ : ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ???
13:41
Πανος 13 : Τάσο καλησπέρα. Οι δύο αγώνες έχουν διακριθεί για την τακτική τους και την σκληρή άμυνα του Παο. Μου δίνεται η εντύπωση ότι μέχρι στιγμής ο Πεδουλάκης έχει διαβάσει καλύτερα τους αγώνες και πως ο Μπαρτζώκας δεν έχει αποτελεσματικότητα στις όποιες παρεμβάσεις του. Κατά τα άλλα κατακριτέα τα όσα έγιναν από Γιαννακόπουλο, αλλά δεν διαμόρφωσαν επ'ουδενί το αποτέλεσμα. Ας έβαζαν οι Ολυμπιακοί τα σουτ όπως στο 1ο δεκάλεπτο και ας είχαν καθαρό μυαλό, όχι να επιχειρούν συνέχεια τραβηγμένα σουτ.
13:42

Πάνο μου θα είμαι σκληρός απέναντι σε δύο προπονητές που λατρεύω κι έχω εξαιρετική σχέση: καμία τακτική δεν θέλει να εκμεταλλεύεσαι τα αθλητικά προσόντα των παικτών σου. Η τακτική είναι να μπορείς να βρίσκεις τρόπο να σκοράρεις όχι να παίζεις άμυνα. 

13:42
Thanos : Όπως όλα τα αθλήματα έτσι και το μπάσκετ είναι άθλημα ψυχολογίας. Αν σε τσακίσει η διατησία, πέφτει η ψυχολογία σου και πας με 9/55 τρίπτοντα. Είναι αδικαιολόγητο ένας πρόεδρος μίας ομάδας να έρχεται και να αμφισβητεί τους πρωταθλητές Ευρώπης, να δημιουργεί κλίμα με τα μέσα που διαθέτει και να προσπαθεί διαρκώς να επηρέσει τη διαιτησία. Αυτό χτυπάει στην ψυχολογία!!! Εκτός από έλεγχο ντόπινγκ, ας γίνει και οικονομικός έλεγχος στις ομάδες του μπάσκετ λοιπόν! Παράλληλα, πως γίνεται να παίρνει αναβολή για την εκδίκαση του ίδιου παραπτώματος, στο οποίο υπέκυψε κι εχθές, για μετά τους τελικούς;
13:42

Ο Στέρν θα είχει πάρει απόφαση πριν το τέλος του...ημιχρόνου.

13:43
george 7 : τασο τι θεωρεις οτι πρεπει να αλλαξει ο ολυμπιακος για να διεκδικησει τις ελπιδες που του απομενουν?
13:43
Alexb7 : Τάσο πιστεύω ότι λείπει πολύ ο Λο από την ομάδα και την τετάρτη άμα είναι έτοιμος θα είναι πιο ανεβασμένη η ομάδα! Εσύ τι πιστεύεις;;
13:43
teo13 : kalo tha einai na asxolithoume me tis prospatheies olwn twn paidiwn fetos kai eidika tou Lasme kai Law pou epaiksan akoma kai se afti tin katastasi kai as afisoume ta karagiozilikia pou ginontai ektos gipedou. den aksizei kan na asxolitai kaneis mazi tous
13:43
giorgos13 : gia 10 meres tha milame giaa diaithsiaa elleos....dn blepoun oti o olimpiakos dn exei katebei se kanena apo taa duo mats???h eukolh lush h diaitisia...
13:43
Mιχαλης : Ti περιμενεις τωρα μετα το μπρεικ των σπερς και την βαρια ηττα τους χθες???α και τασο υποστηριζεις τους σανς?
13:44

Χούλιγκαν, πάω αποδυτήρια και κυνηγάω τον Ντικ Μπαβέτα. Οι Σπερς ...επεδίωξαν και την μεγάλη διαφορά, ο προπονητής τους για ψυχολογικούς λόγους. Να δούμε τον τρίτο αγώνα και θα ξέρουμε. 

13:44
Κωνσταντίνα : Καλησπέρα Τάσο..εγώ σαν Παναθηναικός να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που αν και είναι ντεφορμέ τώρα, πριν λίγο καιρό κατάφερε κάτι πολύ σπουδαίο..Γενικότερα τώρα, γνώμη μου είναι ότι όταν εσύ παίζεις μπασκετάρα δεν μπορεί καμία διαιτησία αν σου στερήσει την νίκη..μία φορά να βγει ένας Ολυμπιακός φίλαθλος και να παραδεχτεί ότι ο Παναθηναικός κέρδισε επειδή έπαιξε καλά..πάντα η διαιτησία..μία ομάδα που όλη η Ευρώπη παραδεχόταν το ταλέντο της, οι Ολυμπιακοί φίλαθλοι πάντα την μείωναν..άδικο....και επίσης, κατά την γνώμη μου ο Γιαννακόπουλος απαράδεκτος..
13:45

Μα Κωσταντίνα μου αυτό που λες είναι: η φύση του μπάσκετ, τρέχεις, σκοράρεις, άντε να σε προλάβουν.

13:45
Xαρης : Καλοι οι τελικοι μας , καλες οι γκρινιες, αλλα καλο ειναι να βλεπετε και λιγο τι γινεται στην αλλη μερια της γης.. Ετη φωτος μπροστα.. Βλεπεις μπασκετ και κοιμασαι ΓΕΜΑΤΟΣ
13:45

Αμ, δε που κοιμάσαι.

13:45
Βασίλης : Ο ολυμπιακός έχει στους 2 τελικούς 9/55 τριποντα και 103 ποντους, στο τελικο της euroleague 9/24 και 100 πόντους. Απο το τέλειο παιχνίδι πως φτασαμε εδω?
13:46

Άδεισμα, χαλάρωση, Λο, Παναθηναϊκός πιο έτοιμος.

13:46
Naxos : 9/55 τριποντα,βεβιασμενες επιθεσεις αλλα οχι πρεπει να γινει ντορος αν μετραγε το καλαθι του Χαινς. το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο της μιας φασης.
13:46
κωστας_καβαλα : πως θα σου φαινοτανε η προσθηκη Ντορσει στον ΠΑΟ? καλο μεσημερι!
13:46

Οι αγώνες θα λήγουν 11-10.

13:47
xristos : parakolouthw kai les o,ti oi dietites ekanan 3-4 xondroidi k olas lathi kata tou olympiakou. mporw na ta akousw? eimai o monos pou pistevei diladi oti i dietisia epexe 50-50? kata tou panathinaikou den eginan lathi diladi? giati ektos apo tou xains k to faoul tou spanouli den thimamai tipota allo yper tou panathinaikou. einai dinaton akomi k simera na milate akoma k eseis oi dimosiografoi estw k ligo gia dietisia? lathi ginontai pantou, sigoura xtes den epireasan sto elaxisto oute ton enan oute ton allon. apla o panathinaikos itan kaluteri OMADA, opws kai tin paraskevi.
13:47
Δημητρης : Καλησπερα Τασο!Αυτο που με εξοργιζει ειναι την Τεταρτη ή νικαει ο ολυμπιακος ή θα θα εχουμε διακοπη.Και ολα αυτα επειδη πυροδοτησαν το κλιμα οι του ολυμπιακου ψαχνοντας αλλοθι.Αγωνιστικα ηταν ανωτερος ο παο και κερδισε.Απαραδεκτος ο γιαννακοπουλος,αλλα και λιγο αυτοκριτικη δεν βλαπτει απο πλευρας ολυμπιακου.Η καραμελα με την διαιτησια πρεπει να κοπει επιτελους.Ποιος θα ειναι ο ηθικος αυτουργος για τα αισχη που αναποφευκτα θα υπαρξουν στο ΣΕΦ αν νικαει ο παο?Εχω αδικο ρε Τασο?
13:48

Αν ο κόσμος της δις(σερί) πρωταθλήτριας Ευρώπης τιμήσει την ομάδα του γι αυτά τα επιτεύγματά της με διακοπή, τότε αυτή η ομάδα δεν αξίζει στον κόσμο της. Τα έχουμε πει και για την ...πράσινη όχθη.

13:48
Αντώνης : Καλησπέρα. Άραγε θα υποστεί ποτέ τις συνέπειες των πράξεων του αυτό το τραγελαφικό άτομο του παναθηναϊκού εν ονόματι Γιαννακόπουλος για την επίθεση στους διαιτητές στα αποδυτήρια στο ημίχρονο ???
13:48
STE_DOXA : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΚΑΚΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΣΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...
13:48
Petros : Γιατί ο Αντιτς δέν παλεύει τα θυρία απο κάτω???
13:48

Απορία όλων μας. 

13:49
παο 13! : !κυριε μαγουλα τη διαφορα την κανουν λασμε και γκιστ που μαρκαρουν στις αλλαγες σαν ασοι......συμφωνειται???
13:49

Απόλυτα. Αυτό είναι τακτική.

13:49
Σταύρος : Είμαι Παναθηναϊκός. Ο Γιαννακόπουλος, έχει γίνει Μαρινάκης του μπάσκετ. Αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν στο ποδόσφαιρο, να μην τα κάνουμε εμείς στο μπάσκετ. Έλεος. Σαν χούλιγκαν συμπεριφέρεται. Πρέπει να τιμωρηθεί ο ίδιος και όχι η ομάδα.
13:50
στεργιος : Το ζήτημα με το αντιντόπινγκ κοντρολ έπαιξε ρόλο στα δύο αποτελέσαματα;
13:50

Αν πω ναι, να πάρει μετάλλιο ο Στέφανος Χίος. Όχι βέβαια.

13:50
ΣΤΕΛΙΟΣ Μ. : ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ...ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...Κ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΙΝ ΤΣΣΚΑ ΤΟΝ ΕΣΦΑΖΕ Ο ΛΑΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΄ΑΝΤΕΡΑ΄ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ...ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΠΟΥ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ...ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ!
13:50
George : Εγώ ακόμα πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός που δεν έπεσε πάνω στη Barca στο τελικό, διότι ο Μπαρτζώκας δεν είναι καλός προπονητής επειδή αν ήταν καλός προπονητής θα έπαιζε ζώνη μιας και φέτος ο Παο έχει δείξει ότι πολύ δύσκολα μπορεί να απεγκλωβιστεί από μια τέτοια άμυνα.
13:51
Giorgos Apo Peiraia : Γιατι ολοι λενε οτι η διαιτησια ηταν καλη στο πρωτο ημιχρονο;; Εκει που επαιζε τον Ολυμπιακο λες και επαιζε εδρα;; Με το παραμικρο φαουλ ενω αντιστοιχα αφηνε επαφες στα αντιστοιχα του Παο.. Δεν λεω οτι δεν αδικηθηκε στις 3 φασεις ο Ολυμπιακος αλλα οχι οτι δεν αδικηθηκε και ο ΠΑΟ σε αρκετες φασεις.. Για μενα την διαφορα την κανουν Λασμε και Γκιστ, ειχαμε να δουμε τοσο αθλητικους ψηλους στον ΠΑΟ χρονια.. βασικα δεν ξαναθυμαμαι τετοιους... Αποψη;
13:51

Γιώργο μου γι αυτό λέω για τρία χονδροειδή λάθη που δεν επηρεάσαν τον αγώνα. Νομίζω ότι ως φιλοσοφία κράτησαν το ίσο.

13:52
andreas : μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες στην ευρώπη, μαλώνουμε σαν τα κοκόρια πώς πιστεύεις ο,τι πρέπει να σταμτήσει αυτό; δεν ρωτάω το πότε θα ήταν ρητορκικό!
13:52
LASME 13 : Κ ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΕΡΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΧΤΕΣ
13:52

Την έδωσα μεν, αλλά μην αγχώνεστε. Ανεβάζουμε τα πάντα και κοιτάμε να απαντάμε σε όλους προσωπικά. Μας φέρνει πιο...κοντά.

13:53
matsjp : Τι έχεις πάθει σήμερα ρε Μαγ; Γιατί γράφεις έτσι;
13:53
spyros69 : ο πριντεζης βλεπει gist και τρεμει το φυλλοκαρδι του!! Ο παπανικολαου ειναι μεσα στα νευρα μαζι με τον antic που εχει φαει 2 τεχνικες ποινες στα 2 match..Πολυ δύσκολο να αλλάξει η ψυχολογία όλων αυτών την Τετάρτη ειδικά αν τα πράγματα δεν ξεκινήσουν καλα.συμφωνείς??
13:53

Απόλυτα. 

13:54
Γιωργάκης : Με Ντόρσει ως Αντι-Σοφο παίρνει ο ΠΑΟ του χρόνου το πιο εύκολο ευρωπαικό της ιστορίας του?
13:54
peinaleontas : βασικά ισχύει αυτό που λέει ο μπαρτζώκας, 3-4 σφαλτσοσφυρίγματα και επηρεάζεται η ψυχολογία του παίκτη που αρχίζει και σκέφτεται άλλα, καλά θα κάνουν οι παίκτες να τα ξεχάσουν αυτά...Δεν έκρινε το αποτέλεσμα η διαιτησία σίγουρα..απλά έπσασε τα νεύρα...πάντως η σειρά γυρνάει όσο δεν πάει ο ΠΑΟ στις 3 νίκες...
13:54
giorgos : thanasi...eixes tin idia apopsi otan mpoukare o marinakis stous diatites sto imixrono tou telikou?i ston sava persi stin ksanthi?an thimasai ta video...
13:54

Όχι. Είχε πάρει άδεια.

13:55
Δημητρης : Ο λεμπρον για μενα ειναι ο πιο ολοκληρωμενος παιχτης που εχει περασει απο το nba τα τελευταια 10 χρονια..συμφωνεις?
13:55

Και βάλε. Παίζει με Όσκαρ Ρόμπερτσον και Μάτζικ στους πιο πλήρεις. 

13:55
giannischios : Πως γίνεται να κόβει βόλτες στο γήπεδο και στο οακα και στο σεφ ο Δημητράκης , να κάνει ότι κάνει και να μην σχολιάζετε τίποτα εσείες οι δημοσιογράφοι του μπάσκετ;;; Αραγε οι Αγγελόπουλοι μπορούν να καθίσουν στο πάγκο στο ΟΑΚΑ;;;;;
13:56

Αν το ζητήσουν ναι. Και ο Κούμπαν κάθεται στον πάγκο των Μαβς. Το πώς συμπεριφέρεσαι είναι το θέμα;

13:56
τα βορεια ειναι κοκκινα : ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟ?? ΑΝ ΝΑΙ ΠΩς ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ??
13:56
NIKOS13 : IME PANATHINAIKOS ONTOS XTES EGINAN 2-3 LATHOI KRISIMA ENANTION TOU OLIBIAKOU (TO KALATHI TOU XAINS DEN TO BAZO GIATI SSORRY ALA EMIS STO SPITI THELAME 3 REPLAY ME STOP KARE GIA NA DOUME OTI ONTOS METROUSE) ALA TO XIROTERO GIA EMENA INE I TELEUTEA FASI TOU AGONA ENO EXEI KRITHEI TO PAIXNIDI KANEI 3PONTO O SPANOUNLIS GINETE ENTELOS KATHARO FAOUL KAI DNE TO DINEI BROSTA TA MATIA TOU DOSTE RE ANTHROPE TI THA PEI EXEI 6 DEUTEROLEPTA NA TELIOSEI;AN INE NA TO TELIONOUME NORITERA TO MATS;ego den thelo na eunoite i omada mou kai se merikes faseis ontos i dietites ine ala ntalon ala genika sta 2 mats dikea kerdise o pao o olibiakos dixnei entelos adeios kai xoris energeia....auti i energeia ine aloste pou ton ekane 2 fores protathliti europi giati sinolika den exi kai tin SUPER omada ala magia tou se teliki
13:56

Σωστός και πραγματικός φίλαθλος ο Νικόλας.

13:57
giannis : h diafora twn olympiakwn sto podosrairo einai pws exoun arxisei kai jupnane kai den theloun ta osa ginontai me thn diaithsia kai twn marinakh,ta exoume sixathei.enw antithetos oi mpasketikoi panathinaikoi ola ta blepoun kithara se thema diaithsias eedw kai 10 xronia xwris na a.akoma na sixathoun ta osa ginontai apo diaithsia xwris na amfibalw pws eixe kalyterh omada o panathinaikos
13:57
manolis : KAKA TA PSEMATA O ANTIC HTAN O MONOS PAIXTIS POY ANTEDRASE ETSI META APO DIAITITIKES APOFASEIS OPOTE PISTEYW DIKAIO DEXETAI T...
13:57
Andreas : να δεις το ριπλευ που εδειξε η ΕΡΤ απο τη πισω καμερα οπου ο Γκιστ δεν ακουμπαει καν τον Αντιτς ο οποιος γλυστρησε απο τη στεφανη οπου κρατηθηκε. Αν δε το εχεις δει αυτο ειναι αστειο να το αναφερεις ως...αδικια.
13:57
LASME 13 : ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ THANASI ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝΤ ΟΥΣ ΡΕΦ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΣΑΣ....ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ Μ2 ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ 4 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ...ΕΛΕΟΣ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΗΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΕΟΔΡΟΙ
13:57
Γιώργος : Βλέπω ότι ο Πεδουλάκης παίζει ένα μπάσκετ παρόμοιο με αυτό της Λιμόζ, δηλαδή με πολύ κλειστή άμυνα, επιθέσεις 24 δευτερολέπτων και πολύ χαμηλό σκορ. Έστω και αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος πόσο βιόσιμο είναι αυτό το μπάσκετ σήμερα; Επίσης ποιο είναι το αντίδοτο σε αυτό το μπάσκετ;
13:58

Λιμόζ, Ολυμπιακός του Ιωαννίδη, ΑΕΚ του Ιωαννίδη, Παναθηναϊκός, κάποιες χρονιές του Ομπράντοβιτς. Δεν είναι μόνος. 

13:58
makkinen23 : Ο Ολυμπιακλος δεν μπορεί να μπει κοντά στη ρακέτα γιατί η άμυνα των Λάσμε-Γκίστ είναι "το κάτι άλλο". Οπότε προσπαθεί με σουτ έξω από τα 6,75. Κοντοί-ψηλοί μόνο τρίποντα σουτάρουν.Αν είχε 10/26 και όχι 5/26 δε θα σου έφταιγε τπτ...όλα τα άλλα είναι γραφικότητες.Πήρε Euroleague με 2 εξωπραγματικά παιχνίδια κ τώρα που είναι άστοχος,ακόμα κ στις βολές,ψάχνει να βρει άλλοθι. Ας κοιτάξει να βελτιωθεί αν θέλει να έχει τύχη στη συνέχεια.
13:58
ακισ 13 : τασο απο τον ολυμπιακο γιατι δεν παει τιποτα καλα τι φταιει πιστευεις?
13:58
Τόλης : Τάσο καλημέρα, πιστεύω πως αυτό που παίζει ο παο δεν είναι μπάσκετ ανδρικό, γυναικείο μπορεί πάντως ανδρικό δεν είναι, στα ίσα δεν μπορεί να νικήσει τον ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια νίκη με το τρόπο του (υψηλό σκορ και γρήγορο παιχνίδι). Αν το καταφέρει αυτό θα αρχίσει να παίζει με το μυαλό του παο και να του χαλάσει την ηρεμία του. Τι νομίζεις? Θα ήθελα την άποψη σου.
14:00

Τόλη μου είναι καιρός οι κανονισμοί στην Ευρώπη και οι οδηγίες να σκοτώσουν αυτό το έκτρωμα. Μεγαλύτερο γήπεδο, τρίποντο πιο μακριά, περισσότερα φάουλ σε επαφές. 


Άκη μου πνευματικά δεν είναι παρών ο Ολυμπιακός. Ίσως να άδειασαν αν και το θεωρώ απαράδεκτο για παίκτες με δύο, τρεις τίτλους.

14:00
vasilis7 : Τασο πως γυνετε καθε χρονο να μας σφαζουνε στο οακα;;;;
14:00
Michael from Bielefeld Germany : Mpravo Κωστας G07 gia auta pou eipes epitelous prepei emeis na kanoume tin arxi gia na allaksoun ta pragmata stin Ellada
14:00
Giorgos Apo Peiraia : Ασχετο με το ντερμπι.. Γιατι εχω την εντυπωση πως του Παο οτυ αρνηθηκαν 2 χρονιες σερι την διεκδικηση του EUROOLEAGUE.? Περσυ με ΤΣΣΚΑ και φετος Μπαρτσελονα. Το λεω επειδη ο Ολυμπιακος αν καιτις κερδισε δικαιοτατα 2 χρονιες πιστευω θα ηταν διαφορετικα εαν ειχε φτασει τελικο ο ΠΑΟ.
14:01

Γιατί αυτή τη εντύπωση καλλιεργήθηκε και είναι ψευδής. Κανείς δεν εμπόδισε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. 

Με αν δεν ξέρουμε τί γίνεται.

14:02
andreas : taso enoeite o gianakopoylos na timori8ei gia ayta poy gafoyn sto hmixrono..alla pisteyw to paixnidi htan dikaio kai dikaia einai 2 0
14:02
γιαννης ρεθυμνο : τασο μπορει να μην διαμορφωσε αποτελεσμα η διαιτισια αλλα στο δευτερο ημιχρονο ηταν καπως διαφορετικη να το πω.....πολυ φοβαμαι οτι στο σεφ δεν θα τελειωσει ποτε το παιχνιδι...
14:02
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Καλησπέρα, λάθη γίνονται πάντα. Είτε κρίνουν είτε όχι έναν αγώνα.Δυστυχώς ο Ολυμπιακός και άλλες 20 επιθέσεις να ειχε παραπάνω πάλι δεν θα κέρδιζε.Έχει αδειάσει απο ενέργεια και κυριώς απο ψυχολογική ισορροπία..Παίζουν φοβισμένα, χωρίς ανάπτυξη, χωρίς πλάνο, χωρίς το σθένος που τους καθιέρωσε..Δεν μπορούμε να ψάχνουμε περισσότερα ο΄ταν έχεις το παιχνίδι στους 9 πόντους και τελικά το χάνεις με 3 εύστοχα στο 4ο δεκάλεπτο.
14:02
giwrgos : polu fovame oti oi alloi anegefaloi opadoi... giati anegefalous opadous (den milaw gia fila8lous) exoun kai oi duo omades 8a kanoun ta panta gia na mhn teleiwsei h seira sto sef... auto 8a exei san apotelesma h o olumpiKOs na kerdisei me vasei ekswterikous paragontes pou auto 8a exei apantish meta sto OAKA... H an kerdisei o pantathinaikos na ta spasoun ola... kai stis duo periptoseis den kerdizei to mpasket... kati gia to opoio 8a exei voi8isei o anegelafos proedros... elpizw kai euxome na mhn uparxei ekriksh 8umou sto sef thn tetarth kai na kerdisei o kaluteros... milaw san fila8los kai as eimai olumpiakos
14:02
Βογιατζάκης Γιώργος : Καλημέρα και από εμένα.Ολυμπιακός είμαι και σέβομαι αφάνταστα τον Παναθηναικό,αλλά κάπου πρέπει να σταματήσει πια αυτός ο σεβασμός για αυτόν τον Παναθηναικό.Έχω να δω από τα χρόνια της Λιμόζ αυτό το μπάσκετ.Ταμπουρομένοι 5 παίκτες μέσα στο μποξ και ότι θέλει ας γίνει μετά.Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσει αυτόν τον Παναθηναικό του μπασκετικού κατενάτσιο.Η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα μετά από τα σαλόνια της Ευρώπης,είναι απότομη για τον Ολυμπιακό.Πιστεύω στην απόλυτη ανατροπή ναι.Ο Παναθηναικός παρά τις προσθήκες του βάζει πάλι 60-65 πόντους.Είναι ντροπή( και ας διαφωνήσουν κάποιοι),ο Παναθηναικός να παίζει τέτοιο μπάσκετ.Αυτό ξέρει ο Πεδουλάκης αυτό κάνει.Ας με συγχωρήσουν κάποιοι αλλά δεν είμαι οπαδός του '' ο σκοπος αγιάζει τα μέσα.Τάσο πια πιστεύεις ότι θα π΄ρέπει να είναι η αντιμετώπιση του Ολυμπιακού στο επόμενο,στα επόμενα παιχνίδια.
14:03

Καμία ντροπή για μία ομάδα η οποία μαζεύτηκε το καλοκαίρι από το μηδέν και ακόμα μαζεύεται. Αυτό μπορεί αυτό κάνει. Αν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τρέξει απέναντί της, είναι πρόβλημά του.

14:04
takinho : protimate telikous ispanias h elladas??????pistevw oi ellhnikes omades einai kalyteres apo ti ispanikes........
14:04

Ελλάδα και πάλι Ελλάδα. Για να καταλάβουμε πόσο μας λείπει η Ισπανία και το ΝΒΑ.

14:04
LASME 12 : Κ ΜΑΓΟΥΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Μ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ??ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΔΗ,ΟΣΙΓΡΑΦΟΥΣ ΟΠΩς ΕΣΕΙΣ
14:04
tasos : εδω και χρονια ευνοειται ο πανατηιναικος στο μπασκετ,παντα παιρνει τα σφυριγματα οπου και οπως χρειαζεται.
14:04
Mixalhs 13 : de sumfonw se kamia periptwsh me auto pou ekane o gianakopoulos pou apeilhse ton diaithth k tha prepei na timwrithei..alla pragmatika poses fores exoume dei stelexoi tou olumpiakou na apeiloun diaithtes k na mh ginete pouthena thema kai na mh timorounte pote..
14:05
Mpasketikos : Ποιοι θα φύγουν και θα μείνουν του χρόνου στον ΠΑΟ? Τι θα γίνει με την προσθήκη ενός καλού play maker για να ξεκουράζεται ο Διαμαντίδης? Ο Κάρει και ο Μπανκς δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. Κατά την γνώμη μου, ο Ζήσης ταιριάζει απόλυτα.
14:05
Ηλιας Αιγιο : Γεια σας ολυμπιακος ειμαι.δεν με ενδιαφερουν τα διαιτητικα λαθη υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν και θα ευνουν τους δυνατοτερους αλλα στο -8 ο χαινς πετυχαινει εμπροθεσμο καλαθι η ερωτηση ειναι απλη οκ ο θρυλος δεν το γυριζει το παιχνιδι ειναι δεδομενο γιατι ομως του στερεις το δικαιωμα να το πιστεψει? ολοκληρη ρεαλ και τσσκα γυρισε απο το -19...
14:05
ΝΙΚΟΣ : ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ?
14:05

Στον εκνευρισμό του. Άγνωστο γιατί.

14:05
ΝΙΚΟΣ13 : ΕΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ
14:05
βασιληςσε : δενξω αν υπαρχει θεμα ντοπιγκ αλλα ο ολυμπιακος ειναι μια και δυο θα ελεγα ταχυτητες κατω απο τον παναθηναικο
14:06
panagiwtis akadimias : Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να διακρίνουν ότι σε επίπεδο ετοιμότητας οι δυο ομάδες φαίνεται στα δυο πρώτα παιχνίδια να απέχουν παρασάγκας μεταξύ τους. Επιπλέον το στυλ της κάθε ομάδας απλά εξυπηρετεί τη σκοπιμότητά της. Που το κακό αν ο Παο παίζει αμυντικά ελλείψει ποιοτικού επιθετικά ρόστερ;
14:06
JustAFan : Συγνώμη για την 2η φορά που έστειλα την ερώτηση, διόρθωσα λίγο το συντακτικό μου! Ευχαριστώ για την απάντηση, και έχετε δίκαιο, απλά θα ήθελα ένα πιο γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ!
14:06
Andreas : Σοβαρα κε Μαγουλα;δλδ ο Μπραμος δε χτυπηθηκε στο τελικο;απο τη μια μερια τα βλεπετε; καταδικαστεα και τα δυο...
14:06
Andreas : Σοβαρα κε Μαγουλα;δλδ ο Μπραμος δε χτυπηθηκε στο τελικο;απο τη μια μερια τα βλεπετε; καταδικαστεα και τα δυο...
14:07

Σαφέστατα. Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει και δεν έπρεπε να συνεχιστεί. Πού διαφωνούμε; Απλά θα γλύτωνε κάποια ράμματα ο Μπράμος.

14:07
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Όμως πρέπει να σταθούμε σε πρόεδρους που ενισχύουν τον φανατισμό, που τσαλακώνουν την εικόνα τους, που στον βωμό μιας κούπας ξεγράφουν κάθε αξία και στο τέλος μένουν ατιμώρητοι.Ο γιαννακόπουλος είναι επικίνδυνος για ένα άθλημα με τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρωπης.
14:07
Δημητρης : Λιγο υπερβολικη η συγκριση αλλά ο πεδουλάκης μου φαίνεται οτι κάνει στον ολυμπιακό οτι και ο ποποβιτς στο Μιαμι. κλείνει τους διαδρόμους στη ρακέτα και αφήνει να βαράνε τρίποντα. Στον Ποπ βγήκε στο ένα ματς στον πεδουλάκη βγήκε και στα δύο. Πιστεύεις οτι ο οσφπ έχει ελπίδες να γύρισει τη σείρα μη στηριζόμενος αποκλειστικά στο μακρινό του σουτ? προσπαθωντας να χτυπήσει δλδ το ματς μες στη ρακέτα. Επίσης προβλεψη για τον 3ο τελικό Miami - San antonio τωρα που η σειρά έιναι στο 1-1
14:08

Δημήτρη μου η διαφορά είναι ότι ο Πόποβιτς δεν έχει αντίπαλο προπονητή. Ο Πεδουλάκης έχει γι αυτό μου κάνει ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση το βάλτωμα του Ολυμπιακού.

14:08
Νίκος : Αγαπητε Τασο.. υπαρχει τροπος να συνδυαστει ο Σοφο στην 5αδα του ΠΑΟ?(ειδικα σε ενα ου μη γενητω προβλημα του Λασμε με το στομαχι οπως χτες). Ναι μεν δεν μπαινει λογω αμυνας αλλα θα πρεπει ο Πεδουλακης να τον χρησιμοποιει χωρις να αλλαζει τροπο παιχνιδιου ολη η ομαδα για τα λιγα λεπτα που μπαινει. Βεβαια ισως ειναι και καλο αυτο. Ποια ειναι η γνωμη σου?
14:08

Νίκο μου, όχι όπως θέλει να κερδίσει τον τίτλο ο Πεδουλάκης.

14:08
κωστας : θελω να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου: ο πριντεζης πως στο καλο εξηγειται οτι δεν μπορει να παρει τα ποδια του; γιατι αυτο το πραγμα δεν ειναι φυσιολογικο, παιζει λες και ειναι 50 χρονων
14:09
PANOS7 : ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.....
14:09
nikolas : Τάσο την εκτίμηση σου θέλω για την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Λο την Τετάρτη σύμφωνα με αυτά που είδες χθες,και κατά πόσο θα είναι πιο έτοιμος σε ενδεχόμενο 4ο ματς...
14:09

Έπαιξε 8 λεπτά και παραλίγο να καθαρίσει ο Ολυμπιακός τον αγώνα. Δεν νομίζω ότι την Τετάρτη θα είναι ο Λο που ξέρουμε, μόνο λίγο καλύτερος από χθες. 

14:10
Andreas : Μηπως και ο ολυμπιακος θα πρεπει να κανει αυτοκριτικη λιγο;δε κατεβαινεις στην απονομξη κυπελλου για εντυπωσιασμο. εκτος αν πιστευουν οτι επειδη πηραν την ευρωλιγκα πρεπει να τους κανουν απονομη πρωταθληματος!!Τοτε ολα αυτα τα χρονια με τα 6 ευρωπαικα εκεινες τις χρονιες θα επρεπε ο Παναθηναικος να τα επαιρνε ανετα!!
14:10
peinaleontas : Τάσο τι λες θα σηκώσει ο Ginobili το τρόπαιο? (μακάρι)
14:10

Es possible που θα έλετε και ο ίδιος. Πάντως δεν είναι σε τοπ φόρμα. 

14:10
Άρης : Τάσο γιατί πιστεύεις ότι οι Αγγελόπουλοι δεν παίρνουν τον Ολυμπιακό να πάει να παίξει σε μία άλλη λίγκα υψηλού επιπέδου; Αν το κάνουν αυτό, τότε ο ΠΑΟ θα είναι η μόνη καλή ομάδα στην Ελλάδα, θα κάνει κάθε χρόνο double, δε θα πηγαίνει κανείς γήπεδο, και σίγουρα θα πέσει το επίπεδο του, χάνοντας έδαφος στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα αυτό θα καταστρέψει το Ελληνικό Μπάσκετ, ότι καλύτερο έχουμε. Αλλά θεωρείς ότι θα ήθελαν κάτι τέτοιο;
14:11

Εδώ Άρη μου δεν καταφέρνουν να βάλουν με τον Παναθηναϊκό σε μία σειρά το ελληνικό πρωτάθλημα; Πού να πάνε; 

14:11
Michael from Bielefeld Germany : e giiauto kai na ginontai oi elegxei gia na min yparxei kamia skia K. Magoula
14:12

Μιχάλη μου, εδώ δεν γίνονται έλεγχοι. Ιερά εξέταση. Και ποιος απλώνει σκιά; Ένας δημοσιογράφος; Να γράψουμε δηλαδή ότι γυναίκα κυοφορεί παιδί παίκτη Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και να τους πλακώσουμε στα τεστ DNA. Το άρθρο δε, δεν έλεγε ΤΙΠΟΤΑ. 

14:12
Τόλης : Τάσο καλημέρα, πιστεύω πως αυτό που παίζει ο παο δεν είναι μπάσκετ ανδρικό, γυναικείο μπορεί πάντως ανδρικό δεν είναι, στα ίσα δεν μπορεί να νικήσει τον ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια νίκη με το τρόπο του (υψηλό σκορ και γρήγορο παιχνίδι). Αν το καταφέρει αυτό θα αρχίσει να παίζει με το μυαλό του παο και να του χαλάσει την ηρεμία του. Τι νομίζεις? Θα ήθελα την άποψη σου.
14:13

Τόλη μου στα 8 λεπτά του Λο, γιατί το μυαλό ήταν στην θέση του; Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύεται άριστα τις αδυναμίες του Ολυμπιακού τις αγωνιστικές. 

14:13
LASME 13 : ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΔΕΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ Μ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑΑΑΑ
14:15

Ο Μπουρούσης είχε περάσει τρεις ελέγχους πριν από εκείνον τον αγώνα και άλλους τρεις μετά. Οι φήμες; Από ποιον; Δηλαδή, να βγει η Μπαρτσελόνα και να λέει, ντόπιγκ κοντρόλ όποτε παίζω με ελληνικές ομάδες. Να βάζουμε και τους 12 να κάνουν έλεγχο. Είναι αισχρό αυτό που γίνεται.

14:15
Κώστας Ντόλας : Μην ψάχνεστε στην διαιτησία... Η κίνηση ΜΑΤ του Δημητράκη ήταν ότι ζήτησε αντιντόπινγκ κοντρόλ...
14:16

Την οποία ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε άμεσα. Συγχαρητήρια και στους δύο τους. Άρα οι διεθνείς μας; Να πούμε του Κατσικάρη να ζητάει έλεγχο;

14:16
MIKE : Ο Παναθηναϊκός έβαλε λίγο Καρι και νοστίμισε, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν αναΛοτος!
14:16
Χρήστος : Γιατί να μην γίνονται έλεγχοι ντόπινγκ?? Δεν το κατάλαβα κ.Μαγουλά... Φυσικά και να γίνονται....
14:16
Τασος-Αθηνα : Κωστα δεν υπαρχει φαουλ στον αντις!! το χω δει πεντε φορες..απαντα μου σε πρκλ
14:16
ΛΕΩΝΙΔΑΣ : Μία απορία έχω κε.Μαγουλά.. Δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές πέρα των γνωστών τόσα χρόνια; Στην μπάλα που αντικειμενικά η ομάδα μου ο Ολυμπίακος είχε την διαιτησία φίλα προσκείμενη, τα πρόσωπα που κατακρεουργούσαν τον ΠΑΟ (όπως ο Παπουτσέλης π.χ.) φεύγαν από το προσκήνιο επί τόπου, έστω για τα προσχήματα.. Στο μπάσκετ τόσα χρόνια είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι! Τόσο ανάγκη τους έχουμε;
14:17

Λεωνίδα μου οι καλύτεροι Έλληνες διαιτητές δεν σφυρίζουν αυτά τα παιχνίδια για να σφυρίξουν οι λεγόμενοι διεθνείς. Οι καλοί είναι η μη διεθνείς που δεν έχουν κι εξαρτήσεις ή άγχοι. 

14:17

Άγχη. Συγνώμη για το ορθογραφικό έγκλημα.

14:17
sifis ko : σαν ολυμπιακος δεν με νιαζει η ηττα η η διαιτησια! με νιαζει που ο ολυμπιακος χανει απο τον κακο του ευατο με βιαστηικες και κακες επιλογες στην επιθεση και χωρις να παλευει! δηλαδη με πειραζει η εμαφανιση πιο πολυ! ειδικα απο εναν παναθηναικο που δεν ειναι καλυτερος σε καμια περιπτωση απλα το θελει πιο πολυ κ εχει την ψυχολογια! ο ολυμπιακος παιζει εναντιο στον κακο του ευατο μονο! που πιστευεις οφειλεται αυτο τωρα? στους τραυματισμους? στο ψυχολογικο αδειασμα? και γιατι αυτη τι στιγμη! υπαρχει γυρισμος?
14:18

Αν παίξεις μπάσκετ; εννοείται.

14:18
ΝΙΚΟΣ : Η μεγαλη διαφορα στα 2 παιχνιδια ειναι η ενεργεια που βγαζει ο ΠΑΟ στην αμυνα κ πνιγει τον αντιπαλο του. Εμενα μ θυμιζει τα παιχνιδια του ΟΣΦΠ στο Λονδινο. Ακομα κ τα ποσοστα και η εξελιξη του παιχνιδιου. Απλα αυτην την φορα ο Μπαρτζωκας πληρωνει τον τιτλο του φαβορι. Οσο για τον Διαμαντιδη δεν νομιζω οτι ειναι ντεφορμε , αλλα διαφορετικη η προσεγγιση του ΠΑΟ στα 2 παιχνιδια.Εξάλλου δεν ηταν ποτε πρωτο βιολι , αλλα ο καλυτερος αμυντικος κ τρομερος οργανωτης..
14:18
Πανος 13 : Προς Giwrgos. Κατακριτέος ο Γιαννακόπουλος, αλλά όχι και αγγελούδια και οι Αγγελόπουλοι. Έχουν κάνει και αυτοί τις χοντράδες τους. Δεν μου αρέσουν οι αψυχολόγητες αντιδράσεις του, όμως και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν κάνει ολισθήματα.
14:18
μιχαλης : Miami heat....Οταν ο Lebron παιζει καλα οι Miami δεν εχουν αντιπαλο...σωστος;
14:18

Λεμπρό ...σωστός.

14:19
Dimis 7. : Κανείς δεν αμφισβητεί την ανωτερότητα, ή καλύτερα τον άθλιο τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τα 2 πρώτα παιχνίδια. Το όλο θέμα έχει να κάνει με παρασκήνιο και με έναν πρόεδρο ( ντροπή ) για το Ελληνικό μπάσκετ και την ιστορία του Παναθηναικού
14:19
kostas : axios diadoxos tou batiste o lasme
14:20

Ε, ρε Κώστα και...λοιποί. Το καλοκαίρι που έγραφα ότι είναι καλύτερο που έφυγε ο Μπαντίστ ζητούσατε τον δημόσιο απαγχονισμό μου. Σας έχω άχτι. 

14:20
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΙΟΣ : ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ Ή ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ?ΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ . ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙ ΕΧΕΤΕ .
14:20

Παναγιώτη μου, όσο περνάει από το χέρι μου, κανείς μπιπ δεν θα μπει πριν από το μπάσκετ. Εκτός αν όντως έχει κριθεί ο αγώνας από αυτόν τον...μπιπ. Αυτό δεν συνέβη.

14:21
Μιχάλης : Κ. Μαγουλά, μιλάμε για τα πολλά χαμένα σουτ του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η κατακόρυφη πτώση στις ασιστ του στα 2 παιχνίδια(9 και 7 αντίστοιχα
14:21
Greg : αφού λοιπόν όλοι συμφωνούμε ότι δίκαια είμαστε στο 2-0, ποιό το πρόβλημα? για τον Μαρινάκη που μπούκαρε στο ημίχρονο στον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο γιατι δεν εγινε τοσος ντορος που μαλιστα αλειωσε παντελως το αποτελεσμα? ειναι τραγικο να βλεπουμε τους Ολυμπιακους που εχουν καταστρεψει το ποδοσφαιρο με τις γνωστες παραγκες, να μιλανε για διαιτησεις γενικοτερα
14:21
Πάνος : Τάσο, θεωρώ ότι ο Κατσίβελης είναι μεγαλύτερο ταλέντο από τον Μάντζαρη.Έχει εκπληκτικό σώμα για π.γκ, καλή πίεση στην άμυνα, καλή διείσδυση.Του λείπει η ψυχολογία στο σουτ και η εμπειρία.Μου αρέσει πολύ ο συγκεκριμένος.Άποψή σου;
14:22

Ο Μάντζαρης είναι πιο έτοιμος να κάνει ότι θέλει η ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Σλούκας και Κατσίβελης, θεωρητικώς έχουν περισσότερες δυνατότητες. 

14:22
mitsakos : Ρε παλικαρια χαλαροστε λιγο μια ο ενασ μια ο αλλοσ ασ φτιακσει ομοδα ο ενασ στο μπασκετ ο αλλοσ στο ποδοσφερο και μετα μιλατε ασ φιγοθν και εφτι ποθ μιναν να βαζουν λεφτα να δουμε μετα τι θα βλεπετε...........
14:22
sting_13 : Η ΝΤΟΠΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ...ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Κ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ (ΤΣΣΚΑ -ΡΕΑΛ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ....ΤΥΧΑΙΟ??
14:23

Οπότε μην χαρείς ούτε μία φορά που η ομάδα σου έχει ανατρέψει παιχνίδι διότι πρέπει να είναι ...φουλ. Έχεις σκεφτεί ότι αυτό γυρίζει και στην ομάδα σου; 

14:23
Mixalhs 13 : stamathste oloi me th dopa..ti nomizete oti einai to kaneis k se 10 lepta eisai o lebron?
14:23
vasilis : ειναι ΝΤΡΟΠΗ να ασχολοθνται με την διαιτησια και οι 2 συλλογοι μετα απο τοσα ευρωπαικα!!ας καταλαβουμε πλεων οτι ειναι οι 2 μεγαλητερες ομαδες στην ευρωπη!!!
14:23
kwstas : Sapio basket se ena sapio prwtathlima..Asxoloumaste me tous diaitites, to Giannakopoulo, to Vasilakopoulo kai xanoyme tin ousia. Molis stamatisoume na pairnoume kai tin Eyrwliga tha exoume auto mas axizei. Telikoys san ayton sto Elliniko poy kanei 4 wres na teleiwsei logw epeisodiwn kai oloklirwnetai se ena adeio gipedo(!) kai telikous san autous tou OAKA me ton efeyreti tis aliteias.
14:24
Pavlos Irakleio : Το φαουλ του Αντιτς εγινε απο τον .. Χαινς. Πως γινεται να μας κερδισει μια ομαδα διχως σεντερ και διχως κλασικο σοθτερ. Και τα τριαρια και τα τεσσαρια εναι αλλου. Δεν εμεινε και κανενας.
14:24
Mιχάλης : Κανένας δεν αναφέρει πόσο ήταν το σκορ τόσο στην φάση του Αντιτς όσο και σε αυτή του Hines Τάσο...Μην τρελαθούμε τελείως...Τα αντιμετωπίζουμε λες και έγιναν στον τελευταίο δευτερόλεπτο με το σκορ ισόπαλο. Για ποια επιστροφή του Ολυμπιακού μιλάμε? Ηταν η διαφορά στους πέντε και ο Ολυμπιακός έκανε επιθέσεις τέτοιες που νόμιζες ότι έχανε με 15 πόντους. Καλησπέρες σε όλους και καλή εβδομάδα
14:24
giorgos : Taso ti pisteveis?Oi Heat prepei na anevasoun to pace tous gia na kerdisoun i pisteveis me afto ton rithmo mporoun na kerdisoun? Pantos oi Spurs einai i pio kalodoulemeni omada sto NBA.
14:25

Έτρεξαν λίγο κι έψαξαν να τους βρουν. 

14:25
Νικος-7 : ΤΑΣΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΦΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟ??? ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΥΓ: Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΤΠΤ...ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΡΙΑΚΑ ΕΔΡΑ..Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΚΛ ΤΑΣΟ
14:25

Δεν βρίζετε, δεν είναι μηνύσιμο, έστω και με καθυστέρηση περνάει. Ο Φούφης σταμάτησε να σφυρίζει. 

14:26
ΝΙΚΟΣ : Η μεγαλη διαφορα στα 2 παιχνιδια ειναι η ενεργεια που βγαζει ο ΠΑΟ στην αμυνα κ πνιγει τον αντιπαλο του. Εμενα μ θυμιζει τα παιχνιδια του ΟΣΦΠ στο Λονδινο. Ακομα κ τα ποσοστα και η εξελιξη του παιχνιδιου. Απλα αυτην την φορα ο Μπαρτζωκας πληρωνει τον τιτλο του φαβορι. Οσο για τον Διαμαντιδη δεν νομιζω οτι ειναι ντεφορμε , αλλα διαφορετικη η προσεγγιση του ΠΑΟ στα 2 παιχνιδια.Εξάλλου δεν ηταν ποτε πρωτο βιολι , αλλα ο καλυτερος αμυντικος κ τρομερος οργανωτης..
14:26
Greg : ΡΕ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ? ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΤΕ. ΑΙΣΧΟΣ ΚΙ ΑΗΔΙΑ
14:26
Fotis : Taso poso vlepeis na teleiwnei h seira???Metraei h apopsi sou!
14:26

Υγιής Λο, νέα σειρά. Οτιδήποτε άλλο τίτλο στον ΠΑΟ Τετάρτη ή έστω Κυριακή.

14:27
mikeapo13 : δεν οφείλετε όλοι οι δημοσιογράφοι και ένα συγγνώμη στον RG που τον σταυρώσατε στην αρχή της σεζόν;(και στον Mr bean που αμφισβητήθηκε πριν το f4).Υπερήφανος για τον Παναθηναικό ανεξάρτητα του που θα καταλήξει η κούπα..
14:27

Όχι εγώ. 

14:27
LASME 13 : ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΑ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ??ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΗΤΑ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ???ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ
14:27
Zaduker : Παράπονο το έχω όλα αυτά τα χρόνια να παραδεχθεί κάποιος φίλος του ΠΑΟ ότι ευνοήθηκε από την διαιτησία. Και εμείς όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα απο εσάς στο ποδόσφαιρο, δεν σημαίνει ότι κλείνουμε τα μάτια σε ότι αλλο συμβαίνει.. Ε ρε Κόκκαλης που σας χρειάζεται...
14:28
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Δυστυχως κυριε Τάσο παρατηρώ ότι δεν ανεβαίνουν τα σχόλια όλων. Είναι ανοιχτή ομάδα και πρέπει να ακουστούν όλες οι απόψεις.Κρίμα για σας.Τα λεμε
14:28
Mpasketikos : ΡΕ ΜΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ? ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΦΌΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ
14:29

Πόσες φορές να το πω ότι ανεβαίνουν όλα με καθυστέρηση; Άλλη μία. Ανεβαίνουν όλα κι επειδή μου κάνετε την τιμή να συμμετέχετε με απίστευτη κοσμιότητα, θέλω να απαντάω στα πιο πολλά. 

14:29
Andreas : σε 15 χρονια ο ολυμπιακος εχει εκτελεσει πανω απο 60 βολες και εχει κερδισει πανω απο 120 φαουλ διαφορα απο το Παναθηναικο,παρολα αυτα ο ολυμπιακος ΜΟΝΙΜΩΣ αδικειται,οκ καποτε να γινει και αυτοκριτικη δεν ειναι κακο.
14:29
Γιώργος : Βλέπω ότι ο Πεδουλάκης παίζει ένα μπάσκετ παρόμοιο με αυτό της Λιμόζ, δηλαδή με πολύ κλειστή άμυνα, επιθέσεις 24 δευτερολέπτων και πολύ χαμηλό σκορ. Έστω και αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος πόσο βιόσιμο είναι αυτό το μπάσκετ σήμερα; Επίσης ποιο είναι το αντίδοτο σε αυτό το μπάσκετ;
14:30

Ζαλγκίρις 99, Ολυμπιακός 2012

14:30
petran : taso epeidh den to eida to mats kai diavasa diafora poia einai h apopsh sou dikaio to 2-0?
14:30
Billys 13 : Τάσο θέλω και την άποψη σ.ο διαμαντιδης. Φαινόταν σαν να μην εχει ενέργεια .ψοφιος εντελώς χτες!!!!και Χάρης στον ουκιτς νίκησαμε.πιστευεις πως ο Κροάτης θα μπορεί να αποτελέσει τον < >του.γιατι για πόσο ακόμα θα αντέξει ο διαμαντιδης!?????
14:31

Απορώ κι εγώ μην σου πω ότι οργίζομαι. Ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους παίκτες δεν μπορεί να μοιάζει κλαταρισμένος. 

14:31
Χρήστος : Γιατί να μην γίνονται έλεγχοι ντόπινγκ?? Δεν το κατάλαβα κ.Μαγουλά... Φυσικά και να γίνονται....με το να είναι καθαρό ένα άθλημα και οι αθλητές που συμμετέχουν σε αυτό, είναι κατά τη γνώμη σας ξεφτίλα ??
14:31
Κωνσταντινος : Τασο πολυ ΝΒΑ βλεπεις... "Η τακτική είναι να μπορείς να βρίσκεις τρόπο να σκοράρεις όχι να παίζεις άμυνα." Χρονια τωρα το μπαστεκ στη ευρωπη εχει σκληρες αμυνες. και με τον ζοτς παντα ετσι επεζε η ομαδα.
14:32

Κωσταντίνε μου, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ευρώπη δεν θέλει τακτική: 2007 η Ρωσία στήνει ζώνη με Κιριλένκο, Χριάπα, Ζεβροσένκο, Μόνια και τον Χόλντεν να τρέχει. Πώς να φάει καλάθι; Θέλει καμία τακτική αυτό; Μαζεύεις τα δέντρα και παίζεις.

14:32
Άρης : Τάσο θεωρείς ότι η διαιτησία δε διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Πως εξηγείς ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΣΦΠ έπαιζε σχετικά καλά, και σίγουρα καλύτερα από τον ΠΑΟ; Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε σιγά σιγά να γίνεται η ομάδα του πρώτου τελικού, μέχρι που ταυτίστηκε; Πιστεύεις δεν είναι θέμα ψυχολογίας με βάση τα όσα έγιναν στο ημίχρονο γύρω από τη διαιτησία; Όσο να ναι, αν έχεις 20 χρόνια να νικήσεις τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, είναι και στο μυαλό σου. Και να θυμήσω ότι τελευταία φορά που ο ΠΑΟ έχασε σε τελικό στο ΟΑΚΑ ήταν το 1992-93, και στο επόμενο παιχνίδι δεν κατέβηκε καν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία. Από τότε δεν χάσανε ποτέ!
14:33
xaris 13 : to mpasket apo oso kserw dn einai ena athlima pou tha krithei s ena duo sfirigmata...vgalte tn pipila ts diaitisias k antimetwpiste tn pragmatikotita... enas spanoulis dn fernei tn anoiksh...
14:33
Νικολας Σαλονίκη : Είμαι Παναθηναικός. Πιστεύω ότι ο ΟΣΦΠ δεν έχασε λόγω διαιτησίας απλά είναι άθλιος αγωνιστικά, και ο Παναθηναικος πολύ καλύτερος του. ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί ο Γιαννακόλπουλος αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα με την φραστική επίθεση στους διαιτητές. Αυτά ΔΕΝ επιτρέπονται απο τον πρόεδρο της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια! Ευχαριστώ!
14:33
Βαγγελης : Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι σας χαλαει στο αντιντοπινγκ κοντρολ? Φοβαστε μηπως οδηγηθουμε σε αποκαλυψεις? ΟΧΙ μονο 5 αλλα 12 αν γινεται!!! Καθαρος ουρανος....
14:34

Αν δηλαδή γίνει μία κλοπή στην δουλειά σου, να σε ψάχνουν κάθε μέρα; Εδώ δεν έγινε ούτε κλοπή, ούτε υποψία κλοπής. Ενα σόου στήθηκε.

14:35
Νικος : Πρώτα από ολα πρέπει να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για 2 χρονια με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους επισεις πρέπει να τιμωρηθεί η ΚΑΕ Παναθηναικος με ποινή στην εδρα από 2 εως 5 αγωνιστικές ; Επισεις μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί το Match παιζόταν 60 – 40 υπερ. του Παναθηναικου ; Ααα και κάτι τελευταίο κανονικά δεν πρέπει να μιλήσει ποτέ ξανά η ΚΑΕ Παναθηναικος για το ποιος δυναμιτίζει το κλίμα των αγωνων !
14:35
Alexb7 : Τάσο, στην άμυνα ο Ολυμπιακός δεν είναι κακός σε αντίθεση με την επίθεση που εκεί χάνει λόγο άμυνας του παναθηναικού! Πιστεύεις ότι άμα βρούμε τρόπο να την σπάσουμε και να σκοράρουμε με καλά ποσοστά θα μπορέσουμε το 2-1 και μετά έχει ο Θεός;;
14:35
sprk : μια ερωτηση ο μπαρτζοκας εχει καταλαβει οτι την ευρολιγκα την πηρανε μονοι τουσ οι παιχτες η μετα απο το επερχομενο sweap του παο η ακομα νομιζει οτι το προπονητικο του επιπεδο ειναι πανω απο την α2
14:35

Μόνος του δεν κέρδισε ποτέ κανείς.

14:35
george nauplio : emena giati mou moiazei o zelas me th limoz;;;
14:36
Θοδωρής : Εντακει συμφωνουμε οτι εγιναν καποια διαιτητικα λαθη αλλα με τιποτα δεν επηρεασαν αποτελεσμα! Κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν δικαιουσαι να μιλας για διαιτησια οταν σε δυο ματς εχεισ 103 ποντους ,16% τριποντα 9 στα 56
14:36
Αλέξανδρος : Εγώ σαν ουδέτερος (Αριανός)βλέπω κάκιστο μπάσκετ, πλην ελαχίστων μεμονωμένων φάσφων, κυρίως από Γκιστ και Λάσμε. Μηδέν ταχύτητα, στατικότητα και γενικά χασμουρητά. Το τρίτο παιχνίδι λέω να μην το δω γιατί θα χρειαστώ κολλύρια. Συμφωνείτε ότι είναι ποιοτικά κάτω του μετρίου τα δύο πρώτα παιχνίδια;
14:36
dimitris kotre : ανυπαρκτοι κοντοι πλυν κατσιβελη,πριντεζης φοβοταν,Περπερογλου ηταν αλλου,Παπανικολαου πρεπει να μαθει να κουλαρντιζει τα νευρα και τα συναισθηματα του,απουσια Λο και τρομερα λαθοι Μπαρτζιωκα σε ροτεσιον και μη προσθηκων αντι περκινς και σεντερ μιας και ο Παουελ ειναι ανυπαρκτος και ο Χαινς τι να πρωτοκανει
14:36
Πετροσ : δλδ το ανυπαρκτο 3ο φαουλ στον Μασιουλις,το ανυπαρκτο 2 φαουλ στον Ουκιτς,τα βηματα κατσιβελη και χαινς,τη γραμμη που δε πατησε ποτε με βαση το ριπλευ ο Μασιουλις αυτα δε μετρανε;αν ειναι ποτε δυνατον.
14:36
Radja 13 : Τάσο, καλησπέρα! Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Κανείς δεν περίμενε φέτος αυτά τα αποτελέσματα, αλλά προφανώς δεν μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι από το μπάσκετ που παίζει. Ο βασικός λόγος που θέλω το πρωτάθλημα είναι για να απελευθερωθεί η ομάδα και να δούμε του χρόνου αν μπορεί ο Πεδουλάκης να τη χτίσει και επιθετικά. Η γνώμη σου για Ούκιτς - Κάρυ, για του χρόνου? Τους εμπιστεύεσαι?
14:36

Πρέπει να υπάρξει μία βάση και αυτοί είναι η βάση.

14:37
vasilis : taso les pws i fusi tou basket einai epithesi,milame gia telikous,o skopos agiazei ta mesa...etsi den einai?paikse skaki kai paikse mono epithesi,an kerdiseis grapse m...
14:37
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΟΣ : ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑΖΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 3-2
14:37
αριστοτελης 13 : τασο εχεις παιξει ποτε μπασκετ, οχι να εχεις δει, να εχεις παιξει? οταν λες δεν ειναι τακτικη η αμυνα εχεις τεραστιο λαθος. ειδικα στην ελλαδα οι προπονητες αναλωνονται σε μεγαλο βαθμο στην αμυντικη τακτικη και στην εξουδετερωση των ατου του αντιπαλου. πιστευεις οτι η μετρια αποδοση του σπανουλη ειναι λογω κακης καταστασης του παιχτη(πεταγε μεχρι τους τελικους, ηταν ο πιο φορμαρισμενος παιχτης στην ευρωπη) ή της αμυντικης τακτικης του πεδουλακη που εχει στειλει πανω του ολους τους κομαντο με αμυνα κλειστη που να μην επιτρεπει τις διεισδησεις και ταυτοχρονα του κλεινει το τριποντο μετα το πικ εν ρολ με δυναμικο χετζ αουτ απο τους ψηλους που εχουν τα αθλητικα προσοντα να το κανουν. επιθετικα ο παναθηναικος εχει παιξει μετρι στους τελικους αυτο δε μου αρεσει τοσο, γιατι εμεις οι παναθηναικοι εχουμε μεγαλωσει και εχουμε συνηθισει να βλεπουμε καλο μπασκετ. ειναι θεμα λιγο και των παιχτων αλλα και της τακτικης του πεδουλακη συμφωνω εδω μαζι σου..
14:38

Αριστοτέλη μου έχω παίξει. Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης και αντίδρασης. Η ζώνη βεβαίως είναι θέμα τακτικής. Επειδή έχεις παίξει, πόση ώρα έδειχνε ο προπονητής ένα σύστημα στην επίθεση και πόση στην άμυνα;

14:39
Xαρης : Eγω παντως φιλε Τασο, αν κι εχω πρωινο ξυπνημα στις 8 ή 9, μετα απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ματς ΝΒΑ , κοιμαμαι ΟΜΟΡΦΑ, και ξυπνω και ξεκουραστος !! Αnyway, αυτα να τα βλεπουν καποιοι που ελεγαν το καλοκαιρι "ελα μωρε , ο Andersen o πρεζακιας, τι να κανει εδω" ή " ποιος Kenyon Martin , ο γερος? " κτλ κτλ .. Χαιρομαι να ακουω τετοια ..αμπασκετα σχολια
14:39
Βασίλης Χ : η αποθέωση του αντι μπάσκετ και η πλήρη καθίζηση του Ολυμπιακού μετά το Ευρωπαϊκό . Αν και ΠΑΟ δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου διότι αυτό το πράγμα δεν είναι μπάσκετ
14:39
giwrgos 13 : o gianakopoulos tha ipostei tis sinepeies otan tis ipostei kai o marinakis gia antistoixes periptoseis....px telikos kipelou...alla ekei...TSIMOUDIA!!!ola kala!
14:39
Διονύσης 7 : ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΠΑΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ, ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Η ΔΥΟ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ... ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΝΑΕΔΕΙΧΝΕ ΠΟΤΕ...
14:39
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΜ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΟΥΣ 3 ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΥΧΕΙ... ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.... ΝΟΜΙΖΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ 10 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ... ΤΙ ΛΕΤΕ??
14:40

Το έκανε και χθες στο 8-0 του Παναθηναϊκού.

14:40
Ξενιτεμενος : Ο παο δεν επαιξε καμια μπασκεταρα. Επαιξε αμυναρα, η οποια εχει να κανει με την ψυχολογια και την ψυχολογια την πηραν απο αποφασεις διατητων που οδηγησαν σε ευνοικες καταστασεις. Γιατι επιτρεπετε κυριοι δημοσιογραφοι και λοιποι που ασχολειστε με μπασκετ να επαναλαμβανονται οι ιδιες σκηνες καθε χρονο? Ολοι κανουν πως ξερουν απο μπασκετ στην Ελλαδα αλλα δεν εχετε ιδεα γιατι η πρωτη αρχη του μπασκετ ειναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο αθλημα! Βλεπετε να γινονται καταστασεις και τις επιτρεπετε, μισατε περισσοτερο ολυ - παο παρα τους τουρκους για παραδειγμα. Καθεστε στα VIP διπλα απο εναν απολιτιστο που βριζει και απειλει και κοιτατε το παιχνιδι αγερωχοι. το μπασκετ στην Ελλαδα ειναι αντικατοπτρισμος της αθλιας κοινωνιας που εχει καταντησει η Ελλαδα. Με αγαπη ενας ξενιτεμενος
14:40
Τάσος Μαγουνάς : αγαπητε εξερετικε δημοσιογραφε κυριε μαγουλα, γιατι οι διαιτητες μας ευνοουν παντα στο οακα ενω ειμεθα καλυτεροι;;;
14:41

Δια να διερωτώμεθα

14:41
Γρηγορης : Καλησπέρα! Τάσο, ποια είναι η γνώμη σου για τον wade φετος? Πιστεύεις ότι η απόδοσή του θα αποτελέσει βαρόμετρο για τους φετινούς τελικούς?
14:41

Εννοείται ότι είναι βαρόμετρο. Αν είναι υγιής, το γυρνάνε.

14:42
Ghost : Τασο καλησπερα, η πλακα ειναι οτι ο Οσφπ δεν μπορει να μιλαει γ τη διαιτησια με τ δικαιολογια οτι ηταν πολυ αστοχς και οταν εχασε ο Παο μεσα στην Μπαρτσα με τραγικα και αυτος ποσοστα εκει εφταιγε μονο η διαιτησια. Αλλα ετσι εχει καταντησει(δημοσιογραφικα παντα) το μπασκετ η μασονια του Συριγου. Απλα ελπιζεις με τα χρονια οτι τα νεα παιδια σαν και εσενα δεν θα κανουν αβαβα την παραγκα που υπαρχει τοσα χρονια στο μπασκετ. Κατ'αλλα φταιει μονο ο ποδοσφαιρκος ΟΣΦΠ.
14:42
Αννα : καλησπερα.. Κανονικό καλάθι του Χάινς με τη διαφορά στους 8 δεν μέτρησε ΠΟΤΕ. Πεντακάθαρο φάουλ στον Σπανούλη με τη διαφορά στους 8, δεν εδόθη ΠΟΤΕ. Πεντακάθαρο γκολ-φάουλ του Άντιτς μετατράπηκε εντέχνως σε γκολ και Τεχνική Ποινή εναντιον του Σκοπιανού (βολές για Ζέλα). Δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ του Σπανούλη στον Λάσμε (βολές για Ζέλα). Μάνι μάνι 12 πόντοι !!! κι όλα αυτά μέτα από τη παρέμβαση του ''κυρίου'' Γιαννακόπουλου..κά8ε μπασκετικός πανα8ηνα'ι'κος π σέβεται την ομάδα του πρέπει να παραδεχτεί τουλάχιστον ότι αυτό το παιχνίδι άξιζε στον ολυμπιακό!!!
14:42
andreas : k taso krinetai swsth thn shmpeifora toy gianakopoyloy na apeileisei toys diaithtes?oi eikona poy sfyrizan den ala3e sto deytero hmixrono?
14:42
Ορεστης : Κ Μαγουλά:Τι προβλέπει ο κανονισμός για αναλογές συμπεριφόρες με του Δ.Γιαννακόπουλου????.....αν και παναθηναικός συμφώνω ότι ήταν απαράδεκτος
14:42
moras : Τάσο την εκτίμηση σου θέλω για την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Λο την Τετάρτη σύμφωνα με αυτά που είδες χθες,και κατά πόσο θα είναι πιο έτοιμος σε ενδεχόμενο 4ο ματς...Με τα μνμτα τι γίνεται ρε παιδιά και δεν ανεβαίνουν??
14:42
Giorgos : Πως γίνεται τα 2-3 χονδροειδή λάθη , όπως λες, να είναι πάντα κατα του ολυμπιακου?! Ευθέως, υπάρχει παράγκα στο μπασκετ?
14:43

Μεζονέτα που κατά καιρούς έχει εξυπηρετήσει τους πάντες. 

14:43
LASME 13 : Κ ΜΑΓΟΥΛΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΤ Ο ΛΟΓΟΚΡΥΣΙΑ ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ
14:43
Nota : υπάρχει βίντεο που δείχνει τον παπανικολάου να χτυπάει πάνω σε σουτ τον Ματσιούλις στα γεννητικά όργανα και μετά να του πετάει τη μπάλα. ότι και αν λέγεται την κόντρα τους την ξεκίνησε ο παπανικολάου. δεν πρέπει να τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του αυτή?
14:43
ΝΕΚνεκ : Για πεσμα κατι ρε Μαγουλα που σαι και μαγκακι και γνωστος στην πιατσα ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕ για το οτι ο Γιαννακοπουλος μπηκε μαζι με οπαδους και απειλησε διαιτητες. Αλλα ειστε κοτες λυρατες ρουφιανοι και προπαγανδαδιστες οπως ολα τα σκατα των δημοσιογραφισκων
14:44

Να στα κάνω πενηνταράκια. Διάβασε contra.gr  ρε μαγκίτη. Σααααα

14:44
kwstas : Taso ti pisteveis pws tha ginotan ean o Hines itan ston Panathinaiko mazi me Gist kai Lasme?? tha plisiaze kaneis tin raketa??
14:45

Κανείς αλλά θα σου έστηνα μία ζωνάρα και θα παίζαμε την νίκη στο 3-2

14:45
ΟΛΑΟΥΖΟΝ : ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ..ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ...ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ?
14:45
PAO4EVER : Ο γιαννακοπουλος έχει βοηθησει πάρα πολυ τον Παο στο μπασκετ. Εχει κανει μεταγραφες τελευταιας στιγμης, δινει λεφτα για να κρατησει την ομαδα σε υψηλοτατο επιπεδο και έχει πάρει τρομερό προπονητη. Γιατι κάνει τέτοιες καραγκιοζες και γινόμαστε ρεζιλι;Ειναι δυνατον να τραμπουκιζει τους διαιτητες; -Γιαννακόπουλε Σε ευχαριστώ για την ομοδα που χεις φτιαξει!!! αλλά ΜΗΝ εισαι καραγκιοζης!!!!!!!
14:45
Δημήτριος : Δεν νομίζω οτι πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Ο Ολυμπιακός πριν από το εξαιρετικό final4 εβγαζε τα ίδια προβλήματα που βγάζει και τώρα. Έχοντας διαβάσει όλα σου τα άρθρα πιστεύω οτι συμφωνείς
14:45
SPYROS : ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!
14:46
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ : Τασο νομιζω ότι αν ο Παναθηναικός ειχε τον Καρι στη σειρα με την Μπαρτσα θα ηταν Φ4. Επίσης ρόλο στι σειρά έχει παίξει πολυ η ταπα που έχει πέσει . Επηρεάζει την ψυχολογία και φαίνεται , γιατι οι παίκτες του ΟΣΦΠ σκέφτονται πριν εκτελέσουν και αυτό φαίνεται.Συμφωνείς?
14:46

Ίσως ναι, ίσως όχι.  Who knows.

14:46
Julio_FCB : Νομιζω οτι υπαρχει υπερβολικη οικειοτητα του Διαμαντιδη με τους διαιτητες. Αυτο φαινεται εδω και πολλα χρονια και το ειδαμε και χθες με το "τι εχεις παθει σημερα"....Νομιζω οτι τετοια περιστατικα αμαυρωνουν την φημη ενος τετοιου τεραστιου αθλητη...Επισης ο υπερβολικος σεβασμος που του δειχνουν οι διαιτητες. Χθες ο Κατσιβελης τον ακουμπουσε και σφυριζοταν φαουλ...Ετυχε και χθες ο Διαμαντιδης δεν πηρε πολλες προσπαθειες γι' αυτο και δεν τον ειδαμε πολλες φορες να βαραει βολες, οπως γινεται ολα αυτα τα χρονια στους τελικους. Συμφωνεις Τασο?
14:47

Λέγεται σεβασμός προς τους μεγάλους παίκτες Και ο Σπανούλης στην ίδια κατηγορία είναι. 

14:47
Αλέξανδρος : Αφήστε τα της διαιτησίας και σχολιάστε το άθλιο μπάσκετ που παρακολουθούμε. όσο για τους Γιαννακόπουλους πάντα έκαναν τέτοιες αλητείες απλώς ο Δημητράκης είναι πιο άπειρος και τα κάνει εξόφθαλμα
14:48
Μαρινος : Γιατι σκουζετε στα ευρωπαικα ματς του ΠΑΟ και της εθνικης για την διαιτησια ενω εντος λετε δεν σχολιαζω, δεν επηρεασε το αποτελεσμα κλπ? Μας πρηξατε για Ισπανικη, Ρωισκη, Τουρκικη παραγκα στην ευρωπη αλλα ο ΟΣΦΠ πηρε 2 τιτλους. Μονο ο ΠΑΟ φωναζει για διαιτησια εκει. Τυχαιο η μηπως διοτι καλομαθε στην Ελλαδα βεβαια με την δικη σας υποστηριξη?
14:48
Λευτέρης : Νομίζω οτι το κύριο στοιχείο που χαρακτηρίζει τα δυο πρώτα παιχνίδια ειναι το"άδειασμα" του Ολυμπιακού εξαιτίας της υπέρ προσπάθειας που κατέβαλε στο final four (είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού)
14:48
Πανος 13 : Διαφωνώ ως προς τον ΛεΜπρον. Από όσα έχουν δει τα μάτια μου, ο πιο πλήρης παίκτης που έχει παίξει στο ΝΒΑ είναι ο Μάτζικ και στην Ευρώπη οι Κούκοτς και Διαμαντίδης.
14:49

Ξεχνάς τον Φάνη.

14:49
στεφανος : ο παναθηναικος θα ηταν φρονιμο να παει μεθαυριο με μοναδικο στοχο τη νικη γτ αλλιως αν παει με την προυποθεση οτι εχουμε το ματς της κυριακης αυτο μπορει να γυρισει μπομερανγκ και την κυριακη να μην του βγει και να γινει το break...συμφωνεις?και κατα ποσο μπορει να δει ο παο εναν φιαφορετικο ολυμπιακο?
14:49
givrgos marousi : oso iparxei anomia ston elliniko athlitismo afta tha ginontai.oso de timoreitai o marinakis k o katha mariknakisv to idio tha kanei o giannakopoulos k o kathe gianakopoulos.einai to legomeno dedikasmeno!afou to kanei aftos k de ton timoroun tha to kano k ego..apla pragamta..ara oi filoi olimpiakoi kala ta lene gia gianakopoulo..alla min ksexname k ta antistoixa pou kanoun oi dikoi tous...
14:49
κλεανθης : Πιστεύεις οτι ο καλάθης έχει θέση στους mavs?
14:49
restos : Γεια σου Τάσο, έχω την εντύπωση πως όσες φορές και να παίξουν έτσι που έχει ανοίξει πλεόν το ρόστερ του ο Παο θα κερδίζει συνέχεια, just physical. Ο Οσφπ δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει το ρυθμό σε πιο γρήγηρο που θεωρητικά θα τον βόλεβε, μεγάλα σουτ δεν βγάζει, και μερικοί παίχτες του φοβουνται την ρακέτα μην φάνε τάπες και τους κάνουν βιντάκια στο youtube
14:49
Γιωργος : θεωβΕχοντας το προβλημα του Λο και του Περπερογλου,δεν θα μπορουσε να χασει ενα ματς με το Ρεθυμνο να κερδισει χρονο?
14:50
Pete : Oloi simfonoume nomizo oti ean o Olympiakos epaize stoixeiodos kal tora tha milousame gia pithano 3-0 tin tetarti
14:50
κτ19 : πιτευω οτι το 3 - 0 δε θα γινει... με δεδομενο οτι με 2 - 1 ο ολυμπιακος τα δινει ολα η ανατροπη δεν ειναι κατι απιθανο, τι πιστευετε?
14:50
Lukas 13 : ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΟ 3 Κ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Κ ΕΡΙΧΝΕ 100ΑΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΟ FINAL4 ΓΤ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!!
14:50
moras : Τάσο μήπως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσει στο 3ο ματς ο Σλούκας, να πάρει 2-3 σουτάκια για να βρει ρυθμό??Με τον Λο καταπονημένο και τον Κατσίβελη άπειρο ακόμη πρέπει να βρει ρυθμό ο Σλούκας.Θέλω τη γνώμη σου καιγια την κατάσταση που νομίζεις ότι θα βρίσκεται την Τετάρτη
14:51
takhs : taso thumase pou soy eixa steilei gia tiw tapew toy gkist kai toy lasme kai moy eipes oti siga min stenaxorithoun ston osfp kai oti tha synexisoun na soutaroyn?? ena sou lew mono dikaionese....
14:51

Τάκη μου μου είχες πει για Σπανούλη-Χάινς. Αυτοί δεν έχουν το πρόβλημα. 

14:52
panos : taso pisteveis ta alothi tou olybiakou gia th diaithsia peithoun kanenan?to mono sigouro einai oti kanoun kako stous paixtes tou
14:52
Δημήτριος : Κύριε Μαγουλά, σάς παρακαλώ να μην ανεβάζετε άλλα σχόλια που κακοποιούν την ελληνική γλώσσα. Πόνεσαν τα μάτια μας.
14:52

Και τα δικά μου από τα ελληνικά ντέρμπι, αλλά δεν με συμπονάτε.

14:53
Βαγγελης : Παιξε καλα και μιλα για διαιτησια. Μη μιλας ομως οταν εισαι χωμα 2 παιχνιδια τωρα με συγχωρεις.
14:53
Lukas 13 : ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΟ 3 Κ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Κ ΕΡΙΧΝΕ 100ΑΡΑ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΤΟ FINAL4 ΓΤ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ!!
14:54

Απόσταγμα εμπειρίας: Το 2007 ο Παναθηναϊκός είναι σαρωτικός στο φάιναλ φορ της Αθήνας. Μετά από λίγο καιρό παραλίγο να χάσει το πρωτάθλημα από τον αδύναμο τότε Ολυμπιακό του Γκέρσον(non call  και λοιπές ιστορίες). Αλήθεια, να σκεφτούμε ότι συνέβαινε κάτι; Συνέβαινε το πιο λογικό. ΑΔΕΙΑΖΕΙ ψυχολογικά η ομάδα, χάνει λίγο την πίεση. 

14:54
NIKOS : Ο αθλητισμος (σε ολα τα σπορ σχεδον) εχει ανθρωπινους διαιτητες και παντα υπαρχει περιθωριο λαθους – αν δεν μπορειτε να το δεχτειτε τοτε μην βλεπετε σπορ! Σαν Ολυμπιακος και σαν ατομο που εχω παιξει μπασκετ λεω οτι η ομαδα μου το εχασε απο μονη της το ματς. Δεν σου φταιει ο διαιτητης οταν χανεις 3 αιφνιδιασμος (2 λαθος πασες και 1 αστοχο καρφωμα) ΟΥΤΕ σου φταιει ο διαιτητης οταν κανεις μια πασα και τριποντο σε 5 δευτερολεπτα επιθεση – ακομα και στο NBA αλλαζουν τη μπαλα 3-4 φορες. Ο ΠΑΟ δεν παιζει κανενα σουπερ μπασκετ ουτε ειναι καλυτερη ομαδα απο ΤΣΣΚ και ΡΕΑΛ – απλα παιζει με μαυλο και ισορροπημμενα. Αυτο ακριβως που δεν εχει επιθετικα ο Ολυμπιακος
14:54
παυλος αθηνα : καλησπερα εσυ ρε τασο παλια δεν ελεγες οτι οι διαιτητες εχουν αλλη οπτικη στον τριτο τελικο του 2010?
14:55
ΝΙΚΟΣ13 : AKOUO PANTOS TOSES GNOMES ALA EGO THA ITHELA NA STATHO STO TELEUTEO DEKALEPTO EPIMEROUS SKOR 10-7!!!! RE PLAKA MAS KANETE TI BASKET INE AUTO;KAI AUTO PIGENEI KAI GIA TIS DIO OMADES IPAME KALO XRISO TO PROTATHLIMA ALA IPARXOUN KAI FILATHLOI (EKATEROTHEN PISTEYO) POU THELOUN NA DOUN KAI KALO BASKET EGO PANTOS THA ITHELA ENA MATS 105-103 ME 3 PARATASEIS KAI AS EXANA TO PRTATHLIMA eleos pia!!!!
14:55
Τσαμήτρος Παύλος : Καλημέρα. Πολλά αστεία ακούω. Επειδή δεν βολεύει το σετ παιχνιδι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να το αλλάξεί ο Παναθηναικός? Αν ο Ολυμπιακός θέλει γρ΄γορο κ ελευθερο παιχνίδι ας παει να παίξει στο ΝΒΑ. Θα γυρίσει οπως κι ο Σπανουλης ... κακειν κακως.
14:55
Panagiotis 13 : akouw gia to amyntiko basket tou panathinaikou tosi wra ki exw mia enstasi.... tin paraskeui egw eida kai theama wraia karfwmata wraies faseis... poios diafwnei... kai xwris amyna paixnidia den pairnontai... diladi to run and gun spanoulis einai kalytero epeidi einai epithetiko???? katholou omws taktiko
14:55
Δημήτριος : Έλεος πια με τη Λιμόζ! Σε αυτή τη σειρά, αυτός που βιάζει το μπάσκετ είναι ο Ολυμπιακός και οχι ο Παναθηναικός. Κανένα πλάνο, σουτ μετά από την πρώτη πάσα, αργή ανάπτυξη κλπ κλπ
14:56
Giorgos : Ego leo afou einai problhma h amuna tou panathinaikou na zitisoun na pezoume me 4 ... kala eimaste sobaroi ... !!! Oso gia to theama tetoia karfomata se agona elladas eixa polu kairo na do .. k to euxaristieme ...
14:56
iraklis : kalispera kai apo mena ayto pou exo na po einai pos o olympiacos tha anatrepsei tin katastasi paidia.exei mathei i omada sta dysola kai exei apodeixei oti exei xaraktira...oloi S.E.F tin tetarti gia to 2-1 pou tha mas dosei psyxologia gia na paixoume ta resta mas sto O.A.K.A...tpt den einai apithano
14:56
nio : e oxi den adikithike o pao stin euroleague 2 xronies tora min trelathoume kai adikitike o oloimpiakos xtes den exei kai kamia omadara o gauros
14:56
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΜΠΕΡΤΟΣ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ : ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΞΕΚΩΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
14:56
vagxag : ρε παιδια τι λεμε τωρα...εδω ολοκληρη μπαρτσελονα το ιδιο παιχνιδι επαιξε τον Παναθηναικο ζωνη ...μην ακουω τετοια!!!
14:56
PETROS : Κύριε Μαγουλά ας βρεθεί και ένας δημοσιογράφος να κατακρίνει δημόσια την εικόνα του Δ. Γιαννακόπουλου τόσο στο ΣΕΦ όσο και χτές με τον τρόπο που πανηγυρίζει ένας αν θε΄λει να λέγεται πρόεδρος μεγάλης ομάδας. Κανένας από εσάς δεν σχολίασε τις εκφράσεις του προς τους διαιτητές
14:57

Διαφωνώ αρκετά. Ο καθένας μπορεί να πανηγυρίσει στον πάγκο έχοντας δει τον Μαρκ Κούμπαν να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν έχει όμως κανείς το δικαίωμα να βρίζει διαιτητές. Και να προκαλεί με κινήσεις.

14:57
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;
14:57
BTXXIV : APO TIN STIGMI POU ENAS PARAGONTAS MPIKE STA APODITIRIA KAI APILOUSE KAI EVRIZE TOUS DIETITES KAI O KOMISARIOS TOU AGWNA EFAGE KSULO , O AGWNAS THA EPREPE NA EIXE DIAKOPEI STO IMIXRONO...
14:58
NIKOS : Ο αθλητισμος (σε ολα τα σπορ σχεδον) εχει ανθρωπινους διαιτητες και παντα υπαρχει περιθωριο λαθους – αν δεν μπορειτε να το δεχτειτε τοτε μην βλεπετε σπορ! Σαν Ολυμπιακος και σαν ατομο που εχω παιξει μπασκετ λεω οτι η ομαδα μου το εχασε απο μονη της το ματς. Δεν σου φταιει ο διαιτητης οταν χανεις 3 αιφνιδιασμος (2 λαθος πασες και 1 αστοχο καρφωμα) ΟΥΤΕ σου φταιει ο διαιτητης οταν κανεις μια πασα και τριποντο σε 5 δευτερολεπτα επιθεση – ακομα και στο NBA αλλαζουν τη μπαλα 3-4 φορες. Ο ΠΑΟ δεν παιζει κανενα σουπερ μπασκετ ουτε ειναι καλυτερη ομαδα απο ΤΣΣΚ και ΡΕΑΛ – απλα παιζει με μαυλο και ισορροπημμενα. Αυτο ακριβως που δεν εχει επιθετικα ο Ολυμπιακος
14:58
Nekman : για το ντου του γιαννακοπουλου θα πεις τιποτα ή κλασσικη ελληνικη δημοσιογραφια φυμωση και κοκοκο?
14:58

Καλά έκανε. Έψαχνε τουαλέτα και βρήκε πόρτα ανοικτή. 

14:58
GIORGOSLELOVA7 : Παντα-λενε-στο μπασκετ στο τελος κερδιζει παντα ο καλυτερος....Κ ειδικα σε μια σειρα αγωνων!!!Μας ειχαν "πρηξει" με την καλυτερη ομαδα τους τοσα χρονια!!!Κ καποιοι το πιστευαν....Τωρα????Τωρα τι γινεται???Π ολοι ξερουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα???
14:58
bill_13 : re taso poia pisteveis oti einai h diafora twn amynwn pou epaize o pao me zeliko kai me pedoulakh?
14:59

Οι παίκτες. Ο Ζοτς είχε 10-12 παίκτες να αλλάζει και να μην κουράζονται, ο Πεδουλάκης τις βγάζει με δύο(Λάσμε, Γκιστ) αλλά πολύ καλύτερους αθλητές. 

14:59
Μιχάλης Ζώρζος : Συγνώμη που δεν παίζει ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που θέλει ο Ολυμπιακός για να κερδίζει.. ακου εκεί να τολμάμε να παίζουμε και άμυνα! Και για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του στο γήπεδο, το ριξε στη καραμέλα της διαιτησίας. Ο Ολυμπιακός μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης που πήρε με το σπαθί του, νόμιζε οτι θα κάνει περίπατο, δεν του βγαίνει το παιχνίδι λόγω της άμυνας του Παναθηναϊκού, εκνευρίζεται και παίρνει αποφάσεις στην επίθεση που που αρμόζει σε τοπικά πρωταθλήματα. Τόσο απλό, και διαιτησίες πάντα θα υπάρχουν λάθη, μην βγάλουμε τον Ολυμπιακό παρθένα Μαρία σε αυτό το θέμα. Ουτε εμένα μ αρέσει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟ, άλλα αυτό μπορεί, αυτό κάνει, αν είσαι καλύτερος τότε απάντησε σε αυτό που έχεις απέναντι σου και νίκησε, αλλιώς παραδέξου οτι δεν έχεις λύσεις σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και τέλος!
14:59
Μιχάλης Ζώρζος : Συγνώμη που δεν παίζει ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που θέλει ο Ολυμπιακός για να κερδίζει.. ακου εκεί να τολμάμε να παίζουμε και άμυνα! Και για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του στο γήπεδο, το ριξε στη καραμέλα της διαιτησίας. Ο Ολυμπιακός μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης που πήρε με το σπαθί του, νόμιζε οτι θα κάνει περίπατο, δεν του βγαίνει το παιχνίδι λόγω της άμυνας του Παναθηναϊκού, εκνευρίζεται και παίρνει αποφάσεις στην επίθεση που που αρμόζει σε τοπικά πρωταθλήματα. Τόσο απλό, και διαιτησίες πάντα θα υπάρχουν λάθη, μην βγάλουμε τον Ολυμπιακό παρθένα Μαρία σε αυτό το θέμα. Ουτε εμένα μ αρέσει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟ, άλλα αυτό μπορεί, αυτό κάνει, αν είσαι καλύτερος τότε απάντησε σε αυτό που έχεις απέναντι σου και νίκησε, αλλιώς παραδέξου οτι δεν έχεις λύσεις σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού και τέλος!
15:00
Giannis : Kalispera Taso, eimai olumpiakos kai opos polloi (kurios panathinaikoi) pisteuo pos de tha teleiosei to paixnidi sto sef an einai mprosta o panathinaikos. den prepei na einai duskolo gia tous aggelopoulous (kai antistoixa gia ton giannakopoulo, o opoios genika einai aparadektos) na apaitisoun eksonuxistiko elegxo, outos oste na apofeuxthei kai to paramikro paratragoudo. to thema einai i thelisi...xairetismata apo germania
15:00
γιαννης : αδερφε ξερεις κανονισμους?η απλα μιλας να γλυκανεις τους οσφπ?δν ξερεις οτι να λες ψεμματα δημοσια ειναι ρεζιλι?
15:00

Ξέρω τους κανονισμούς αδερφέ μου. 

15:01
trakhs : to oti apokleieis to gegonos na htan o osfp dope tous 2 teleytaious mhnes me e3orgizei... exei toso vevarimeno parel8on ase p trexei 2 xronia twra me 1000!
15:02

Παιδιά μία χάρη: όχι άλλες ερωτήσεις. Να ανεβάσουμε τις πολλές που απομένουν και να απαντήσω στις περισσότερες. 

15:02
Giannis : Kala me toses tapes kai karfwmata dn paizei mpasket o panathinaikow?? dld posous pontous na valei otan to mats paei se xamilo score, 100??
15:02
Πανος : Καλυτερο θεωρεις τον πεδουλακη η τον μπαρτζωκα;;θελω τελειως υποκειμενικη απαντηση!εγω ελεγα μπαρτζωκα ευκολα αλλα σαν να του εχει παρει την ταυτοτητα στους τελικους
15:03

Πάνο μου πιο ψημένος ο Πεδουλάκης σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτή είναι τώρα η διαφορά τους. 

15:03
ΘΩΜΑΣ : η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα.πάει κ τελείωσε.ο Παναθηναικός έτσι πήρε 6 ευρωπαικά. Γιατί ήταν άριστος αμυντικά κ τακτικά,όλα τ άλλα είναι λόγια της χαλιμάς.
15:03

Με 0-0 δεν νίκησε κανείς. Έχω και άλλα τσιτάτα

15:04
GIORGOSLELOVA7 : Παντα-λενε-στο μπασκετ στο τελος κερδιζει παντα ο καλυτερος....Κ ειδικα σε μια σειρα αγωνων!!!Μας ειχαν "πρηξει" με την καλυτερη ομαδα τους τοσα χρονια!!!Κ καποιοι το πιστευαν....Τωρα????Τωρα τι γινεται???Π ολοι ξερουν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα???
15:04
giannis : καλα λες μαγουλα να αλλαξουν καποια πραγματα στο ευρωπακο μπασκετ,αλλα στο nba ειναι καπαρωμενες οι συμμετοχες στο πρωταθλημα.. πως να κανεις πρωταθλημα τυπου nba οταν εχεις και το εγχωριο.. ειναι σαν να μου λες να κανουν πρωταθλημα σε καθε πολιτεια και να συμμετεχει ο πρωταθλητης στο nba..
15:04
kwstas : Γιατι εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα που γυρναει ο Διαμαντιδης στον διατητη και του λεει: τι εχεις παθει σημερα; Απλα αντεδρασε σε ενα σφυριγμα που ο ιδιος θεωρησε αδικο; Μονο εγω το βλεπω ετσι;
15:05

Συμφωνώ κι εγώ. Οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να λένε μία κουβέντα παραπάνω αν δεν παρεκτρέπονται.

15:05
Bomba : Το θεμα ειναι ενα..ο Ολυμπιακος διαμαρτυρεται καθε φορα ακομα και οταν δεν αδικειται για την διαιτησια σε τετοιο σημειο που κατανταει κουραστικος και χανει το δικιο του..καλως η κακως ετσι ειναι..(το flopping του σπανουλη σε καθε φαση σχεδον θα τιμωρηθει ποτε??)
15:06
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΦΙΛΕ ΤΑΣΟ ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΖΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΙΟΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΕΦΑΓΕ 2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΙ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
15:06
PANTELIS : Διαβαζω για διατησια, δεν βλέπω αναφορά για τον 1ο αγώνα, όπου πολύ πολύ ευκολα οι διαιτητές έβγαλαν εκτός αγώνα τον Σοφο με τα συνεχώμενα βήματά που του σφύριξαν, δεν είδα να σφυράνε όμως αντίστοιχα 1-2 φορές του Παπανικολάου όπου σχεδόν μόνιμα σε ξεκίνημα προσπάθειας αλλάζει σταθερό ή κάνει αλματάκι επίσης δεν μπορεί να σφυρίζονται βήματα όταν ο αντίπαλος παρεμβάλει γόνατα ή πόδια ανάμεσα στα πόδια του επιθετικού.Σωστό η λάθος, ητε μας αρέσει ήτε όχι η Ελλήνική διαιτησία είναι ανάλογου επιπέδου του μπάσκετ μας, θα δώσει κάποια σφυρίγματα εκεί που θέλει για να βοηθήσει , με το μπαμπάκι που λέμε, αλλά γενικά θα πρέπει ο ευνοούμενος να τα εκμεταλευτεί, οι ομάδες δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε λύσεις στις παγίδες που έστηναν στον Σπανούλη, γιατί του εστηναν παγίδες είδικα στο 1ο ματς, του εδιναν το 1ο βήμα στο μπασίμο και μετά εκλέιναν όχι μόνο οι ψηλοί στην ρακέτα αλλά και η περιφερειακή άμυνα της πλευρας τους, του εδιναν συνήθως το δεξί. Και εκεί τον τελειώναν, εαν ο Ολυμπιακός δεν βρεί λύση σε αυτό, και ο Παναθηναικός άντέξει στην κούραση ο τελικός πάει για 3-0. Δεν προκειται να ρισκαρεί ο Παναθηναικός (μετά την μπαρτσελόνα) να τελειώσει την σειρα με γιορτή στο ΟΑΚΑ. (και δεν είμαι Παναθηναικός).
15:06
tsapou gist : girnaei t prwtathlima gayrako??kathe apantisi pio emetiki
15:07
ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ : ΔΗΛΑΔΗ Κ. ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ!ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΡΩΤΑΩ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΣΦΠ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
15:07

Ποιος τον κατηγορεί; Εγώ τον χειροκροτώ διότι έχει ξεπεράσει τα όριά του. Η ευθύνη για το κακό μπάσκετ ανήκει στον Ολυμπιακό.

15:08
Πανος : Τασο δεν μπορω να συνειδητοποιησω μετα απο τοσα χρονια το ποσο τεραστιος παιχταρας ειναι ο λεμπρον.θα αρχισω να πιστευω στους εξωγηινους.τι ταπα εσκασε στον σπλιτερ χθες;;και υπαρχουν ατομα που αμφισβητουν αυτο τον ΘΕΟ του μπασκετ
15:08

Έλα ρε Πάνο. Πήγε ο Σπλίτερ με τα χίλια ζόρια να καρφώσει όμως. Ειρήσθω εν παρόδω τρομερά βελτιωμένος ο Βραζιλιάνος.

15:09
ΛΟΥΚΑΣ 13 : ΤΑΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΚΡΗΝ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΟΥΤΕΡ.. ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ HEDGE OUT ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΤΡΑ ΠΑΣΑ..ΤΙ ΛΕΣ?
15:09

Η ομάδα ετοιμάστηκε όλο τον χρόνο κι έψαχνε αυτό τον παίκτη. Τον βρήκε με την τρίτη(Κίτσεν, Μπανκς). Υπομονή χρειάζεται. 

15:09
ειχα προσκληση χτες : γκουιν θα μεινει λες?
15:09
Kerkyraios : Geia sas eimai Panathinaikos. Thewrw oti to paixnidi krithike stin poly kali amyna tou Panathinaikou pou dextike pali gyrw stous 50 pontous.Poly kaloi oi Gist kai Lasme kleinoun diadromous oi dieisdiseis ginontai poly dyskola apo merias Olympiakou kai i prosthiki tou Curry voithise arketa.Apo kei kai pera ta diaititika lathi einai katakritea sigoura alla den nomizw oti ekrinan ton agwna. Ton agwna ton ekrinan oi molis 52 pontoi tou Olympiakou. Oso gia ton proedro na faei tin afstiroteri twn poinwn apo tin stigmi pou exei tetoia symperifora. Kapoies omws simperifores athlitwn opws o Maciulis o Papanikolaou k o Antic den prepei na timwrounte????
15:10

Ιόνιε φίλε μου, δεν με ενοχλούν οι τσαμπουκάδες των αθλητών. Το αντίθετο. Να πουν μία κουβέντα παραπάνω, να πέσει και καμία ψιλή, μέσα στο παιχνίδι είναι. Μην τους κοιτάμε κάτω από μεγενθυντικό φακό.

15:11
Pete : Oloi simfonoume nomizo oti ean o Olympiakos epaize stoixeiodos kal tora tha milousame gia pithano 3-0 tin tetarti
15:11
Δημήτριος : Αν ο Μαγουλάς ήταν ο Λεωνίδας θα έλεγε: "Αφήστε τις Θερμοπύλες, πάμε ντου. Δεν χρειάζεται στρατηγική, η επίθεση θα μας δώσει τη νίκη. Πετάξτε τις ασπίδες και πάμε. Εφιάλτη μπες"
15:11

Γιούριααααα

15:12

Πέραν της πλάκας, ωραία η παρομοίωσή σου πάντως, ο Μέγας Αλέξανδρος έλεγε ότι εσύ πρέπει να έχεις πρωτοβουλία και να επιτίθεται. Στις Θερμοπύλες, κόλλησαν στο στενό και τους αρχίσαμε στις γρήγορες. Δεν περιμέναμε να περάσουν ένας ένας. 

15:12
Στελιος : ναι οι ταπες και οι αμυνες δεν ειναι αντρικο αθλημα!!ρε τι αλλο θα διαβασουμε!!!!ελεεεεοςςςς!!
15:12
antonis : AKOMA DEN MPORW NA KATALAVW PWS KERDISAME TO 2o DEKALEPTO! OTAN EIXE TELEIWSEI ELEGA EYTYXWS POU DEN EIMASTAN PISW ME 10! PWS EGINE AYTO? THN GNWMH SOU TASO?
15:13

Βγήκε ο Λο, ξεχάστηκε ο Παπανικολάου στον πάγκο, κατάρρευσης.

15:13
giorgos-pao : kurie taso pisteueis oti uparxei pi8anothta na gurisei h seira????
15:13
giannis : συμφωνείτε ότι όπως πριν δυο χρόνια με τον τραυματισμό του νεστεροβιτς έτσι και τώρα η ατυχία με τον λο μπορεί να στερήσει το πρωτάθλημα?
15:13

Σωστή η υπενθύμιση αλλά πριν από δύο χρόνια χάνονταν και οι κρίσιμες βολές.

15:13
bill_13 : πιστευω οτι το να επικεντρωθεί ο ολυμπιακος στην διαιτησία μόνο κακο μπορει να του κανει.καλό ελαφρυντικο αλλά δεν φταίει μόνο αυτό
15:14
Δημήτρης : ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ Κ. Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΒΑΣΗ ΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΓΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ.. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ 1000....00 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ,ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΤΙΖΕΙΣ. ΝΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΙΤΙΤΙΚΑ ΛΑΘΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ. ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ.ΤΑΣΟ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
15:14
κωστας : τασο σε ρωτησα και πριν και δεν απαντησες: πως εξηγεις την αγωνιστικη καταντια του πριντεζη. γιατι εγω σαν "χαζος" το λεω "no dope no hope"
15:14

Όντως χαζομάρα Κωστή μου. Ξέρεις καλύτερα ότι ένας αθλητής έχει πάνω και κάτω.

15:15
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΠΙΣΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ 2 ΚΑΚΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ.
15:15
restos : Γεια σου Τάσο, έχω την εντύπωση πως όσες φορές και να παίξουν έτσι που έχει ανοίξει πλεόν το ρόστερ του ο Παο θα κερδίζει συνέχεια, just physical. Ο Οσφπ δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει το ρυθμό σε πιο γρήγηρο που θεωρητικά θα τον βόλεβε, μεγάλα σουτ δεν βγάζει, και μερικοί παίχτες του φοβουνται την ρακέτα μην φάνε τάπες και τους κάνουν βιντάκια στο youtube
15:15
Μαριος : Τασο βλεπεις το καλοκαιρι να ερχεται ο φοτσης παναθηναικο?
15:15

Ναι αλλά τον θεωρώ πολυτέλεια.

15:15
γιαννης 21 νικαια : ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ 51 ΚΑΙ 52 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΔΡΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
15:16
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΙΟΣ : ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ LASME13 ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Ή ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ?
15:16
Νικος-7 : NA PERASEI PARAKALO....ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ?
15:17

Δεν μας φτάνουν 2 και 2. Θέλουμε 5 και 5 να τους πάρουμε, αίμα, ούρα, κόπρανα, υλικό από τα αυτιά και τα νύχια.

15:17
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΑΛΛΑ Ο ΠΑΟ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΑΜΕ 2 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΕΡ . ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΥΛ ΧΑΙΝΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ SOFT ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΟΥΕΛ Η ΓΚΕΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΈΠΑΙΖΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡ . ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΟ ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ .
15:17
Δημητρης : Φίλε βογιατζάκη όταν η μεγάλη μπαρτσελόνα έπαιξε κλειστή άμυνα στα play off και ο παναθηναικός είχε σπάσει τα καλάθια τότε η μπαρτσελόνα ήταν ομαδάρα και ο παναθηναικός απλά δεν μπορούσε. Τωρα γιατί ενώ ο παναθηναικός το κάνει αυτό πάλι αυτός τα ακούει? Η κάθε ομάδα έχει τα υπέρ και τα κατά της (ο παναθηναικός έχει κάποια υπέρ και τα χει επιβάλει αντίθετα με τον ολυμπιακό και αυτό σε κάνει καλύτρη ομάδα και όχι οι μονάδες). Έτσι το βλέπω εγω. Ο λασμε είναι καλύτερα απο χθες? και αν ο ολυμπιακός κερδίσει την τετάρτη το επόμενο παιχνίδι πότε είναι?
15:17
Ηλίας : Κ. Μαγουλά πιστεύετε ότι και οι δύο διοικήσης κάνουν το κομμάτι τους όπου τους πάιρνει ή όπως υποστηρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι oneman show διαπλοκής ο Γιαννακόπουλος?
15:18
LA rulez : πως γινεται να βαφτιζουμε φαουλ στον αντιτς στο καρφωμα οταν δεν υπαρχει καν επαφη ειναι αξιομνημονευτο και συνναμα αξιοπεριεργο...
15:18
ROMA&ATHENS : Αυτοί είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης ? Με αυτό το γελοίο μπάσκετ που παίζουν νίκησαν την Ρεαλ? Γιατι δεν δέχθηκε η ΕΣΑΚΕ να γίνει έλεγχος ντόπιγκ? Το Μπουρούση τον θυμάστε? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΑΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ(ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΩΣΚΩΤΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΛΠ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο Ι.Β.Β ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΤΕ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ !
15:18
Νίκος : Τι πιστευεις για τον Διαμαντιδη? ''Παραπονεθηκε'' οντως στον διαιτητη για το πως σφυραει σημερα ή απλα για την φαση οπου το φαουλ λεει πως εγινε χαμηλα?
15:18
SPIROS : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ???ΕΛΕΟΣ..
15:19
giannis : Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ (ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΛΛΙΩΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΑΛΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΟ 2-3 ΨΙΛΟΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΕΔΡΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑ ΙΣΤΟ ΣΕΦ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΦΑΝΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗ,ΣΠΑΝΟΥΛΗ,ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ,ΛΟ,ΣΛΟΥΚΑ,ΚΤΛ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ...
15:19
ΒΑΣΙΛΗΣ : ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΑΣΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ..
15:20
ΓΙΩΡΓΟΣ13 : Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.....ΘΗΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΓΚΙΣΤ ΚΑΙ ΛΑΣΜΕ.....
15:20
Andreas13 : Συγνωμη,αλλα δε λετε το πιο προφανες πραγμα απο ολα.Ο ολυπμιακος απλα δεν εχει φροντ λαιν.Ο χαινζ μονο,κ αυτος 1.98.Ο αντιτς ειναι ενας κοντος σε συσκευασια ψηλου.Κ ο πριντεζης ενα 4αρι με σκαμπανεβασματα.δεν αναφερω καν τον παουελ.Μονο σε γρηγορο ραν εν γκαν παιχνιδι εχει τυτχη και οταν ο σπανουλης ειναι πολυ καλος.Μπασκετ χωρις ψηλους ομως δεν υπαρχει.
15:20
greenblooded : Όταν απέναντί σου έχεις τον Πρωταθλητή Ευρώπης, που τον είδες να παίρνει παραμάζωμα τους αντιπάλους όταν τον άφηναν να τρέξει στο Final Four, γιατί να τον αφήσεις να κάνει το παιχνίδι του; Το κοντρόλ παιχνίδι είναι επιλογή τακτικής που βγαίνει άψογα στον Παναθηναϊκό, δεν δείχνει ότι είναι λίγος ο Παναθηναϊκός. Μπλοκάρεις το Σπανούλη (από τον οποίο περνάει όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού- γιατί άραγε; Πόσο καλή είναι μία ομάδα σαν ομάδα όταν τόσα πολλά κρίνονται από έναν παίκτη;) σπάς το ρυθμό των ενθουσιωδών πιτσιρικάδων και φέρνεις το παιχνίδι στα μέτρα σου. Υπέροχο το ΝΒΑ αλλά δεν είμαστε ΝΒΑ. Γιατί εξοβελίζετε την τακτική από το άθλημα όπου αποθεώνεται περισσότερο από κάθε άλλο; Καλό το ΝΒΑ σόου αλλά εξίσου καλό και το σκάκι του ευρωπαϊκού μπάσκετ... Παρεπιπτόντως οι ψηλοί του Παναθηναϊκού προσφέρουν πολύ θέαμα με καρφώματα και τάπες, γιατί δεν το αναφέρετε; Αν συνεισέφεραν αναλόγως και οι εξίσου ικανοί παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα ήταν πιο θεαματικοί οι τελικοί; Απλά οι πράσινοι τους έχουν πάρει τον αέρα και οι τάπες/καρφιά είναι κυρίως από τη μία πλευρά...
15:21
λασμε γκιστ : κυριε τασο ο λεμπρον ειναι καλυτερος του τζορνταν? πεστο μας και αυτο να μας αποτελειωσεις σημερα.. οσο για τους ελληνικους τελικους ο παναθηναικος ειναι καλυτερος σαν ομαδα ,εχει καλυτερη τακτικη εστω και αμυντικη και το παθος των παιχτων του ειναι τεραστιο. ο ολυμπιακος ειναι εκτος τοπου και χρονου και δεν αξιζει να παρει ουτε ματς αν συνεχισει να παιζει ετσι. διαιτησια χτες κακη αλλα δεν εκρινε αποτελεσμα κατα τη γνωμη μου. ευχαριστω
15:21

Μου αρέσει πιο πολύ ο Λεμπρόν, αλλά θα τους δούμε στο τέλος της καριέρα τους.

15:22
Giwrgos Larnaka : Pio etoimos o pao sta 2 pexnidia, kourasmenos o Olympiakos kai poly astoxos alla to psesino itan i eukairia tou pou enw to match pezotan 50-50 meta kapioi apofasisan na allaxoun tous kanones. Tixaia stin Eurwpi auta dne pernane, stin ellada omws to ithos den antameibete katholou
15:22
ΓΙΑΝΝΗΣ 13 : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.Ε ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ,ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ Η ΒΑΣΙΚΗ 5ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
15:22
nikos peristeri : dimis 7..oso ntopi gia to elliniko mpasket allo toso ntropi einai o koskotas k o kokkalis sto parelthon..k o marinakis tora..alla de se vlepo na les tipota....
15:22
spyros : προς demi7...δηλαδή σας φταίει ο πρόεδρος του παναθηναϊκού που είχατε 9/50 τριποντά στα δυο μαστς...δεν βλέπω όμως να λέγατε τα ίδια για τον μαρινακι όταν έκανε τα ίδια στο ποδόσφαιρο...
15:23
Θοδωρης : Τασο καλησπερα επειδη ετυχε να ακουσω χθες το βραδυ την εκπομπη Superball θελω να σταθω στην παρατηρηση σου για τον Διαμαντιδη και για ποιο λογο φαινεται τοσο εξαντλημενος.Πιστευω οτι ο Διαμαντιδης πληρωνει τωρα το κακο κοουτσαρισμα του Πεδουλακη καθολη τη διαρκεια της σεζον και της ελλειψης ικανων αναπληρωματικων, διοτι οταν ενας παικτης παιζει 36 λεπτα με τον Ικαρο , τον Ηλυσιακο και λοιπες ομαδες αντιστοιχης δυναμικοτητας συν τα 38αρια που βαραγε στην Ευρωλιγκα ειναι επομενο να ειναι εξαντλημενος τωρα και μην ξεχναμε πως εχει φτασει και 33.
15:24
Νίκος PJ : Μην συγκρίνετε μπασκετ με ποδοσφαιρο. Τι σχεση εχει η διαιτησια στο Μπασκετ με αυτη του ποδοσφαιρου? Κοιταμε τα πραγματα μεμονωμενα και δεν παει να πει πως επειδη ο ενας ευνοειται στο ενα αθλημα, πρεπει να μην μιλανε οι αλλοι για το αλλο αθλημα. Κατ εμε, η διαιτησια δεν επηρεασε το αποτελεσμα, ο ΠΑΟ νικησε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ και οι Ολυμπιακοι δεν θα πρεπει να ψαχνουν για δικαιολογιες. Κι εμεις οι παναθηναικοι δεν θα πρεπει να φερνουμε ως επιχειρημα το "δεν μπορεις να μιλας για διαιτησια εσύ που ευνοεισαι στο ποδοσφαιρο". Είναι βλακεια!!!!
15:24
Dimitris : Taso pisteyeis pws yphr3e ontws aleiwsh apotelesmatos apo thn diaithsia? to na zhtaei faul o spanoulis sto telos ein dekto alla egine ontws sfagh?
15:24

Η άρνηση ...σφαγής τιμωρείται από την Ρεπούση. Καμία σφαγή και καμία αλλοίωση. 

15:25
John CHC : Gia to paixnidi, nomizo tin diafora tin exei kanei i prosthiki tou Curry ston Pao alla kai i apisteuti energeia pou vgazei o Gkist se proto vathmo kai o Lasme kata deuteron. Tora oson afora tin diatisia, pisteueis Taso einai o kyrios logos pou kerdise o Panathinaikos?
15:25
ανδρεαs : τασο σχολιασε το γεγονοσ οτι ο ολυμπιακοσ εχει φαει 10 τεχνικεσ ποινεσ στα πλει οφ
15:25

Πολλά και αδικαιολόγητα νεύρα. Βεβαίως δεν είναι οι μόνοι αλλά, μιλάμε για τον Ολυμπιακό.

15:26
Γιαννης Μαρούσι-ΠΑΟ : Τασος εγω βλέπω οτι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλο πρόβλημα όταν ο Σπανουλης δν βρισκει διαδρομους για να εκτελεσει κ να οργανωσει ο Παπ αψυχολογητος..Πριντεζης υπερκτιμημενος,ο Χαινς παλευει όσο μπορει....ο πάγκος δν βοηθαει καθόλου....θεωρω πολυ μικροτερο το ροστερ του ολυμπιακου για να ανταπεξελθει σε φουλ ρυθμους σε πρωταγωνιστικο ρόλο!!
15:26
covenant : Ντόπα δεν παίρνεις για να είσαι καλύτερος στον αγώνα. Ντοπάρεσαι για να αντέχει ο οργανισμός να κάνει extra προπόνηση , αντί για 5 προπονήσεις την εβδομάδα χωρίς , μπορεί με ντόπα να αντέξει τις διπλάσιες προπονήσεις , με μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια...Δεν παίρνεις τη ντόπα και γίνεσαι σούπερμαν σε μία ημέρα...ούτε το αντίθετο...
15:26
nik13 : H erwtisi einai mia: Ypirxe periptwsi k na tous dinontousan auta ta 2-3 sfirigmita na girnouse to xthesino match??? Egw pisteuw kamia!!
15:26
fernando : taso kalispera..mia baeketih genikh erwthsh...giati thewreis oti eurwpaioi paixtes den exoun sto repertorio tous tos sou apo ta 4-5 metra?
15:27

Μεγάλη κουβέντα. Καταστροφή τα 00ς. Οι ομάδες δούλεψαν πολύ στο τρίποντο και το λέι απ λόγω αθλητικών προσόντων.

15:27
Ηλίας Α. : Αυτές τις μέρες βλέπουμε την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης να καταστρέφει το πιο όμορφο μπάσκετ της Ευρώπης, αυτό του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, που δεν θα εχει αντίπαλο στο παρκέ όταν θα αγωνιστεί κανονικά ο Law. Κρίμα που δεν στεκεστε καθόλου στον εμετικο πρόεδρο του ΠΑΟ. Στο πρόσωπο του ειναι ζωγραφισμενη η Ελλάδα του όλοι μαζί τα φαγαμε.
15:27
Βασιλης : Θα ήθελα κάποιος να αναλύσει όλες τις φάσεις του αγώνα να δείτε οτι δεν έχει αδικήσει ο Ολυμπιακός ειναι δυνατόν οπότε χάνει πάντα να φταίει η διαιτησία ημαρτον
15:27
THEO : Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για τις 2 νίκες του απέναντι στην δις Πρωταθλήτρια Ομάδα Ευρώπης. Στο Φ4 o Ολυμπιακός κέρδισε το ένα ματς στους 60 πόντους και το άλλο στους 100. Άρα γνωρίζουμε ότι μπορεί να παίξει σε εναλλακτικά στυλ μπάσκετ και να υπερνικήσει τεράστιες ομάδες προσαρμόζοντας το τρόπο παιχνιδιού του. Προφανέστατα όμως είναι αδύνατο και μη αποδεκτό το να προσαρμοστεί σε παιχνίδια που δεν αφορούν τις 4 γραμμές του γηπέδου. Νιώθω υπερήφανος για αυτήν την επιλογή των ανθρώπων που εκπροσωπούν τον μπασκετικό Ολυμπιακό.
15:28
antirropos : Καλησπερα κι απο μενα Κ. Μαγουλα.Ειμαι φιλος του Παναθηναικου αλλα θελω να σταθω στον Παπανικολαου.Μου αρεσει πολυ σαν παιχτης και τον θεωρω διαδοχο της γενιας Διαμαντιδη-Σπανουλη κλπ...αλλα ειναι πολυ κριμα που παιζει με τοσα νευρα και φανατισμο κοντρα στον ΠΑΟ καθε φορα!Αυτη η νοοτροπια του πρεπει να αλλαξει γιατι θα εχει προβλημα και ειναι κριμα!Ποια η γνωμη σας?
15:28
Vaggelis : Safws kai o olimpiakos itan polu kakos kai sta dio paiixnidia!omws sto xthesino prosopika eida enan olumpiako pou sta teleutaia 4 lepta san na xe vrei ti sigentrwsi tou otan to score itan 58-50!dn ine adiko ta tosa diaititika lathi apo kei kai meta!pisteuw pws olumpiakos eixe polles pithanotites na ferei sta isia to paixnidi alla oi diaitites katestrepsan tin psixologia tou
15:28
ΚΩΣΤΑΣ : ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΥΓΙΗΣ ΛΟ' ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ?? ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΟΣΦΠ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 3-2... ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ? ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ? ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ... ΠΑΟ Ή ΟΣΦΠ?
15:29

Υγιής Λο σημαίνει Ολυμπιακός του 5' εως το 15' χθες και ναι αυτή η ομάδα μπορεί να γυρίσει την σειρά. Δεν το βλέπω όμως.

15:29
nikos peristeri : kirie magoula exo steilei toulaxiston 7 minimata k den ta xete anevasei!giati toso logokrisia??kai episia file zaraduker...logo kokkali..tetoios gianakopoulos sas xreiazetai!!!!!
15:30
Πανος 13 : Προς Zaducker. ¨Εχω πάρει σφυρίγματα τα χρόνια αυτά, αλλά τα περισσότερα δεν έχουν διαμορφώσει την έκβαση ενός αγώνα. Εν αντιθέσει με το ποδόσφαιρο, όπου μια άδικη αποβολή, ένα πέτσινο πέναλτυ, οι ομάδες δορυφόροι έχουν κρίνει πολλά πρωταθλήματα την τελευταία 15-ετία.
15:30
sobo : το αστοχο καρφωμα του Πριντεζη και καπακι ταπα που εφαγε απο τον Γκιστ κρατησαν τον Παναθηναικο στο τελος του 1ου ημιχρονου. Πιστευεις οτι το κομπλεξ που απεκτησε η φροντ λαιν του Ολυμπιακου θα επηρεασει την τακτικη του στο 3ο παιχνιδι μεσα στο καλαθι;
15:30
panatha13 : Dld enan LO perimenoun na tous gurisei th seira??to thema einai na leitourghsoun san omada kai na uposthriksoun kai ton titlo tou prwtathliti eurwphs....ta upoloipa gia diaithsies kai proedrous einai anousia....basket prepei na paiksoun...epaiksan basket kai adikithikan?????
15:31

Πανάθα μου, έχουν μάθει να παίζουν ένα συγκεκριμένο στυλ και χωρίς τον Λο ή τον Μάντζαρη είναι αδύνατον να το κάνουν.

15:31
MJ23 : Δεν είχαμε πολύ καλή διαιτησία και στα δυο παιχνίδια,επίσης είχαμε κακό Ολυμπιακό και μια εξαιρετική άμυνα από τον Παναθηναϊκό.Τι πιστεύεις πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να κερδίσει τα επόμενα;
15:31
ΜαΝος Suns : αν υπαρχει μια ομαδα που μπορει να γυρισει αυτη τη σειρα αυτη ειναι μονο ο Ολυμπιακος.. Με υγιη τον Λο και με Πριντεζη, Παπ , Περπερογλου καλους δεν φοωομαστε τιποτα..φερτε και τον Ολαντιπο στο PHOENIX να πεσουν τα τσιμεντα..πρεπει να γινουμε η παλια καλη ομαδαρα
15:32
Στέλιος : Κύριε Μαγουλά γράφεται στο Contra.gr όχι στο γαύρος.. παρακολουθώ τι λέτε και πως απαντάτε σε ερωτήσεις άσχετες όπως αν είναι ταλέντο ο Κατσίβελης..ειναι παιχταράς ο GIST? ναι το ξέρουμε ότι είναι αλλά εδώ κάνουμε συζήτηση για το ντέρπι όχι για τις μεταγραφές και τις υποδομές του ολυμπιακού ειδάλως αλλάξτε τον τίτλο.. Καμία ύβρι παρακαλώ περάστε το
15:32
greenblooded : Κ. Μαγουλά να θυμίσετε μήπως σε όλους ότι έχουμε δύο από τις σταθερά καλυτερες ομάδες της ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια; Ο Παναθηναϊκός ως η καλύτερη ομάδα της δεκαπενταετίας στην Ευρώπη, και ο Ολυμπιακός ως ο δις σερί Πρωταθλητής Ευρώπης... Και να θυμηθείτε κι εσείς ότι "οι επιθέσεις κόβουν εισητήρια, αλλά οι άμυνες παίρνουν τους τίτλους" όπως λένε και στο ΝΒΑ; Φιλικά και χωρίς διάθεση επιτίμησης, απλά είναι κρίμα για μία ομάδα που μπορεί κατ' επανάληψη να κλειδώνει αυτούς που κανένας άλλος δεν μπόρεσε, να υποτιμούμε την προσπάθειά της αυτή γιατί δεν μας φαίνεται αρκετά "θεαματική"... Όχι τίποτα άλλο αλλά οι μαύροι του Παναθηναϊκού κάνουν ότι μπορούν για να ξεχάσουμε τον Μπατίστ! (εντάξει υπερβάλλω λίγο αλλά πιάνετε το νόημα...)
15:32
Αντουαν : Θεωρώ πως η απάντηση για τον 2ο τελικό δεν κρίνετε πίσω από την διαιτησία η από την αστοχία του Ολυμπιακού αλλά από τον πάρα πολύ καλά διαβασμένο Παναθηναϊκό. Κατάφεραν με τον Γκίστ και Λασμε να κλείσουν όλες τις πόρτες στον Ολυμπιακό και με την μεγάλη πίεση που έχει ο Σπανούλης η ομάδα να κατάρρευση. Όχι μόνο 3-0 μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά και 10-0 άμα δεν καταφέρει να βρει τρόπο να βάλει καλάθια ο Ολυμπιακός μέσα στην ρακέτα. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Ο Ολυμπιακός πέρσι κατάφερε με τις αλλαγές που έκανε στο τέλος να γίνει ανίκητος και να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Φέτος ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει ένα σύνολο που απλά δεν μπορεί να χάσει και εάν γίνει αυτό άντε να τελειώσουν στο 3-1 από το 3-0. Δεν υπάρχει λόγο κλάψας και διαιτησίας. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τώρα είναι καλύτερος!!!!
15:33
Xolargos Suns : Τασο,ειναι αναγκαιο να φτιαξουμε Ελληνικο Suns fan club.. οσο για τα χθεσινα μποχα κ αηδια η αθλησις στην Ελλαδα.τα ιδια κ στο ποδοσφαιρο τα ιδια κ στο μπασκετ.ανθρωποι..
15:33

Ηλιόλουστη Χολαργάρα.

15:33
ΚΩΣΤΑΣ : ΡΕ ΤΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΦΑΞΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ?
15:34

Γιατί Κώστα μου αυτούς τους παίκτες θέλω να τους βλέπω πολλά χρόνια. Όχι βετεράνους στα 33 τους. 

15:35
Αποστολης : Πες τα ρε Τασο, μερικοι εδω μεσα που λενε για ποιο λογο τους χαλαει το αντιντομπινγκ δεν εχουν το μυαλο να καταλαβουν οτι ειναι θεμα ψυχολογιας, δλδ αν εσενα ερθει η αστυνομια να σε ρωτησει που ησουν την ωρα ενος εγκληματος θα βγεις με χαρα μετα να πεις "καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται"! ΕΛΕΟΣ!
15:35
vassvavass : ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!
15:35
Ακης : κε Μαγουλά ποια η γνώμη σας για τους δυο προπονητές στα 2 ματς αλλά και γενικότερα στο κοουτσάρισμα της σεζόν.Μιλάω καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι.Βλέπω ότι ο Πεδουλάκης πελάγωσε σε μια άμυνα ζώνης που είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνονται στο μπάσκετ.Και ο Μπαρτζώκας έχει κλειδώσει απέναντι σε μια πιεστική άμυνα που θα μπορούσε με διεισδύσεις και γρήγορη πάσα ίσως και με pick @ roll.Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι Σπανούλης,Διαμαντίδης και Παπ ασχολούνταν περισσότερο με την διατησία παρά πως θα βρουν τις αγωνιστικές λύσεις.
15:36

Σπουδαίοι προπονητές, πιο έτοιμος για την σειρά ο Πεδουλάκης και με περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί. Α, και χωρίς απουσίες.

15:36
Μιχάλης Ζώρζος : Ολόκληρος πρωταθλητής Ευρώπης κρέμεται απο τα μην-πω-τι του Λο. Δηλαδή δεν έχει δουλευτεί άλλο πλάνο, δεν μπορεί άλλος να τραβήξει τον ρυθμό, πάρα μόνο ο Λο. Αν τραυματιζόταν στην αρχή της σεζόν δλδ, θα πάλευε να βγει play-off? Αυτά τα πράγματα είναι για μικρές ομάδες που κρέμονται από έναν παίκτη και μετά το χάος... κοτζάμ πρωταθλητής Ευρώπης, να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του αν δεν είναι ο Λο... ΛοL δλδ..
15:36
Γιώργος : Να γινει αντιντοπινγκ κοντρολ ρε παιδια αλλα αιφνιδιαστικα οπως ειναι το σωστο και οχι προγραμματισμενα.Και σε τι αποκαλυψεις να προβουμε ακριβως ρε φιλε?? Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκανε ελεγχο 3 φορες μεχρι τον τελικο της Ευρωλιγκα και με Απολλωνα και με Ρεθυμνο αν δεν ξερετε μην μιλατε.Παραδεχτείτε την καλυτερη ομάδα της Ευρώπης επιτελους! Και οσοι λετε οτι δεν παιζουν και πολυ μεγαλο ρολο τα σφυριγματα ειστε απλα ανιδεοι απο μπασκετ.
15:37
ΜΠΑΜΠΗΣ : ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙΑ ΟΠΤΕ ΘΕΛΕΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙΙ , ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
15:37
nikos peristeri : kirie magoula exo steilei toulaxiston 7 minimata k den ta xete anevasei!giati toso logokrisia??kai episia file zaraduker...logo kokkali..tetoios gianakopoulos sas xreiazetai!!!!!
15:38
Σπανουλης : τασο καλησπερα.. μπορει ο ολυμπιακος να κερδισει τον παναθηναικο ? ειδικα τωρα που παιζουνε καλη αμυνα στο μαρκαρισμα μου και δεν μπορω να μπω μεσα??αν μπορουμε με αλλον τροπο πες το μου να το μεταφερω στον coach γιατι κοιμαται στον παγκο
15:39
spyros : FIA AFTO TO NBA EINAI 100 XΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΕΤΙΤΕΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ...
15:39
Αργύρης : Καλησπέρα Τάσο! Αν θα υπάρξει 4ος τελικός, προβλέπεται να τιμωρηθεί το Οάκα μετά το ντου των οπαδών στο κομισάριο του αγώνα;
15:39
Dimitris Magic : 1 ews 6 mhnes apagoreysh eisodou k xrhmatiko prostimo ein h poinh!!!
15:40
Πετρος : Μου αρεσει που καποιοι αναφερονται στο ΣΕΒΑΣΜΟ!!το σεβασμο το κερδιζεις δεν τον απαιτεις. Ολα αυτα τα χρονια η λασπη εις βαρος Παναθηναικου πηγαινε συνεφο και ας κερδιζε ευρωπαικα και υμνους απο τα διεθνη μμε. Ομως αυτο που εγινε στο τελικο κυπελου να μην πανε στην απονομη ειναι οτι χειροτερο μετα πως απαιτεις να σε σεβεται ο οποιοςδηποτε;
15:40
maria : kυριε μαγουλα ευχομαι συντομα στον ΟΑΕΔ.υπηρετεις μια χαρα το πρασινο συστημα. εισαι πιονι.εισαι στημενος.μια αγανακτισμενη οπαδος του θρυλου.15 χρονια δε βλεπετε δε γραφετε τιποτα.
15:40

Σας εύχομαι ποτέ να μην ...ευχηθεί κανείς για εσάς ή μέλος της οικογένειά σας να μείνει άνεργο. 

15:41
vantzik : Με 52 ποντους δεν κερδιζεις κανεναν. Οποιος ασχολειται με τη διαιτησια ψαχνει αλλοθι. Ετσι εγραφες πριν απο 2 μηνες, αλλα οταν αφορα την ομαδα που υποστηριζεις αυτα δεν ισχυουν. Γραψε λοιπον ποσα πεναλτι δικαιουσαι φιλτατε οπαδε-δημοσιογραφε.
15:41

Κάτι μάλλον δεν διάβασες. Όλο το κείμενο ίσως;

15:41
Νικόλας : Καλησπέρα Τάσο! Πόσες αλλαγές χρειάζεται ο Ολυμπιακός το Καλοκαίρι και σε ποιες θέσεις; Το Detroit έχει ελπίδα να πάρει κάτι καλό στο Ντραφτ; Έχεις την εκτίμηση μου!
15:42
γιαννησ κρητη : τασο σε παρακαλω απαντησε μου,πωσ γινεται ο παο να χανει στο κυπελο κ να παραμενει στην απονομη.χανει φετοσ στο οακα κ λεμε ολοι οτι σωστα χασαμε.δυστηχωσ ο οσφπ δεν εχει μαθει να χανει,βλεπε κυπελο φετοσ κ χτεσ.ειναι δυνατον να χαρακτιριστει μεγαλη ομαδα σε διαρκεια χωρισ να σεβεται τουσ αντιπαλουσ κ τουσ διαιτητεσ?βλεπε αντιδρασεισ σπανουλη,παπ και αντιτσ.ευχαριστω
15:42

Παιδικές ασθένειες. Στο παρελθόν τα έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός αλλά ωρίμαστε. Ωσονούπω και ο Ολυμπιακός.

15:42
Γιώργος : κ. Μαγουλά τώρα που η σεζόν τελείωνει και από ότι φαίνειτα πετυχημένα για τον ΠΑΟ, θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο να ανανεώσει τον Διαμαντίδη με 2 εκ. ευρώ για μερικά χρόνια ακόμα. Ο παίκτης θυμίζει πρωην αθλητή (σαν τον Τσαρτσαρη που έπρεπε να είχε σταματήσει) και μαζί με Φώτση, Κάρι θα κανουν μια φοβερα γερασμενη ομαδα. Με τοσα λεφτα μπορουμε να παρουμε καλους παικτες και να χτισουμε ομαδα απο την αρχη.
15:43

Δεν το συζητάμε στο φινάλε, μην με στείλετε σε κανένα γκούλαγκ;

15:43
Γιάννης#στουτγκαρδη : Κ Τάσο οι διαιτητές είχαν την επιλογή να μην βγουν στο παρκέ στο δευτερο ημιχρονο αν κ εφόσον έχουν δεχτεί απειλή, έτσι δεν ειναι?
15:43

Αυτό είπα κι εγώ.

15:43
Νικόλας : Ο κύριος Βασιλακόπουλος πόσα χρόνια ακόμη θα κάτσει σε αυτή την θέση; Δεν υπάρχει κάποιος άλλος...???? Ποια είναι η γνώμη σου για τον νέο προπονητή της εθνικής στο μπάσκετ;
15:44

Είναι 75, μία 30αρα σίγουρα. Να τον δούμε τον κόουτς.

15:44
georgf : Θεωρώ πως αν το ποδόσφαιρο είχε την προστασία που έχει το μπάσκετ θα θεωρούταν εξίσου καθαρό απο το ευρύ κοινό... Κε Μαγουλά θα ήθελα μια τοποθέτηση περί αυτού, καταλαβαίνω οτί αγαπάτε το άθλημα αλλα αξίζει να το προστατεύετε με οποιοδήποτε κόστος?
15:44

Ελλείψει ισχυρών πόλων, ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ το μπάσκετ απασχολεί μόνο δύο πια.

15:45
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ : ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΑΛΛΑΛΑΖΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
15:45

Άργησες λίγο Βασίλη μου. 

15:46
καλαχαν : ενω ο σπανουλης δε παιρνει με το αγγιγμα φαουλ!!για δειτε στατιστικα ΕΣΑΚΕ ποιος εχει το πιο πολλα κερδισμενα φαουλ και μετα μιλατε!!οπως και βολες και κερδισμενα φαουλ!!σας εκθετει η στατιστικη ολης της χρονιας!!!
15:46
Κωνσταντίνος : Σαν παίκτης του μπάσκετ και με όσα λίγα ξέρω θέλω να πω τα εξης και να μου πείτε αν συμφωνειτε: 1) Ο Ολυμπιακός στην επίθεση είναι αναρχία. Τόσες βιαστικές επιθέσεις δε δικαιολογούνται. Αντε να κάνεις 1,2,3. Εδώ μιλάμε για 10 με 15 τραβηγμενες απο τα μαλλιά επιθέσεις σε κάθε αγώνα 2)Ο Πεδουλάκης αξίζει τα εύσημα γενικά αλλά είναι σαν να κρατάει ένα χαλινάρι στους παίκτες και να μην τους αφήνει να τρέξουν. 3)Μάλλον θα διαφωνήσουν πολλοί μαζί μου αλλα κακώς άφησε τον Διαμαντίδη στο τέλος χθες.Έπρεπε να παιζει με Ούκιτς Κάρι. 4) Το δείγμα του Κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου το έχουμε δει ήδη απο εποχή Σούμποτις - Ράτζα. Δε ξέρω αν έχετε ακούσει τα σχετικά. Παναθηναϊκός είμαι, χαίρομαι για τις νίκες αλλά όχι για το μπάσκετ. Αδίκησε χθες στο 2ο ημιχ τον ΟΣΦΠ η διαιτησία. Αλλά είναι κρίμα για τον κ. Μπαρτζώκα να το επικαλείται σαν δικαιολογία και ότι εκνευρίστηκαν οι παικτες. Την Παρασκευή δλδ γιατι είχαν εκνευριστεί πάλι δλδ;;;
15:46
Αντώνης Κως : Ολυμπιακός είμαι, συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, κέρδισε δίκαια και στα 2 παιχνίδια. Ό,τι και να γίνει στον 3ο τελικό, οι φίλαθλοι πρέπει να αγκαλιάσουν την ομάδα για την προσπάθεια και για όσα μας πρόσφερε άλλη μια χρονιά, και φυσικά νη μην γίνουν επεισόδια. Όσο για τον κο. Γιαννακόπουλο λυπάμαι, όπως αντίστοιχα και για τον κο. Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο. Δεν έχουν πιάσει το νόημα του ευ αγωνίζεσθαι ούτε κατά διάνοια.
15:47
nikos : Τάσο ο Μπαρτζώκας έχει πολυ μεγάλη ευθύνη για τις εμφανίσεις στους τελικούς. Η ομάδα ασχολείται μόνο με τη διαιτισία. Αν χάσει αυτό το πρωτάθλημα θα είναι τεράστια αποτυχία και μεγάλο επίτευγμα
15:47
Panoss : Καλα ρε τασο θα τρελαθουμε;;ειναι ο πιο πληρης ο διαμαντιδης και δεν ειναι ο κιριλενκο;;τι λειπει απο το παιχνιδι του κιριλενκο;;;
15:47

My mistake  αλλά και πάλι θα πω Φάνης διότι έπαιζε 5 θέσεις σε επίθεση και άμυνα.

15:47
kos.cook : ΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΑΣΟΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΧΑΙΝΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ
15:48
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ : ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΠΑΥΛΟ-ΘΑΝΑΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ? ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
15:48

Αν μπαίνατε πιο συχνά στο contra.gr  όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα πολλάκις. Εσείς ...χάνετε το χρόνο σας αλλού. Εδώ τα λέμε όλα. 

15:49
GIWRGOS BELGIO : Kuria Magoula, ti exete na peite gia tis dhlwseis tou Rodman gia Lebron...
15:49

Από τον άνθρωπο που χαρακτήρισε τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, μεγάλο; Ουδέν σχόλιο.

15:49
LAGOKHNHGOS PEIRAIA : Thn Tetarth tha deite ti esti Olympiakos
15:49
AXILLEAS : Taso, lipame gia ton proedro pu exume (Panathinaikos ime).. LIpame pu o eksasteros meso tu (akatalilu) proedrou tou dini dikeomata. Den dexome omos apo kanenan na miosi tis 2 MEGALES nikes mas!Kerdisame dikea, auto ine gegonos...Apo ki ke pera prepi na dume ti tha kanume...Oso gia tis texnikes pines, O Kirios Spanulis ironeuete (me xaraktiristiki kinisi tu xeriou tou dixni ton ref) meta APO KATHE sfirigma. O Papanikolaou "traboukizi" - signomi- se kathe epafi ke o Antic....asto.Thelo na ta leme ola
15:50
Cost : Den eimai Olympiakos alla oute kai Panathinaikos!! Egw auto pou eida exthes einai oti sto prwto 20lepto o Olympiakos eunohthike apo tous diaithtes,sto deutero 20lepto ta pragmata htan uper tou panathinaikou...an doume kai tis duo faseis ...pou ginete xamos!Alla genika vlepw oti olympiakos den mporese sta 2 paixnidia na deixei kati kalo!!ligo anarxa paizei..sout kai tpt allo!!Pantos den thewrw oti exase epeidh ton adikhsane!!
15:50

15:53

Well  that's all folks.  Ένα τεράστιο συγνώμη για όσα σχόλια δεν απαντήσαμε αλλά ζωή να έχετε ήταν 1617 εναντίον ενός. Ε, και μία βολή θα την σούταρα. Σας ευχαριστούμε για την κοσμιότητα και την ενδιαφέρουσα κουβέντα. Από 1617 μηνύματα, δύο υβριστικά; Υπόχρεος. Άντε τώρα μπιπ να μπιπ, το μπιπ. Καλό μπάσκετ να δούμε και πραγματικά θα νικήσει ο καλύτερος. Ε, για το μπάσκετ δεν παίρνουμε όρκο. Καλή εβδομάδα. 

15:53
Panoss : Ολοι εσεις που λετε για ντοπα ειστε κοιλαραδες αγυμναστοι με ενα σουβλακι στο χερι που νομιζετε οτι μονο με τη ντοπα,χωρις τιποτα αλλο,μετατρεπεσαι σε λεμπρον με κατι απο mj.δειτε ενοργανη καλυτερα ελεος.λες και η ντοπα σου βαζει διαβητη στο χερι
15:53
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ : ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΑΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ .. ΜΕ ΤΑΣΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ???
15:53
θοδωρης : μαγουλα εισαι γαυρος και το εχουμε παρει χαμπαρι ασε τα παραμυθια
15:54
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ : ΠΙΟΝΙΑ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ,,,ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ....
15:54

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό και άλλα τσιτάτα.


 Βασίλη μου οψόμεθα.

15:55
Alexb7 : Τάσο αντικειμενικά τώρα, σ'αρέσει να βλέπεις το μπάσκετ του Παναθηναικού, σκληρή άμυνα να μην περνάει τίποτα και να αφήνουν μόνο σουτ και στην επίθεση τρίποντα και βολές και άγιος ο θεός;;
15:55

Όχι βέβαια, αλλά μία καινούργια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει όπως θέλει για να κερδίσει.

15:55
petros : κύριε Μαγουλα, ποσο αντικειμενικοσ μπορι να είναι κάποιος δημοσιογράφοσ που έχει δηλώσει τα συνέστηματα του υπέρ μιας ομάδας
15:56

Δεν γνωρίζω. Δεν έχω συναισθήματα για καμία ομάδα όταν δουλεύω. Συμπάθειες κι αντιπάθειες ναι.

15:56
Κωσταντινος μπασκετικος : Φιλε τασο δνε μας εχεις πει για τις φασεις που αδικηθηκε ο παναθηναικος..περνα το και απαντα σε πρκλ
15:56
vasilis : Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να λέτε ότι ο ολυμπιακός δυναμιτίζει το κλίμα ενόψει του τρίτου τελικού γκρινιάζοντας για την διαιτησία όταν από την αρχή της χρονιάς ο κ.Γιαννακόπουλος με τον τρόπο του προκαλεί συνεχώς...Υ.Γ μακάρι να είναι οι τελευταία φορά που ασχολούμαι με εξωαγωνιστικά...και φυσικά συγχαριτήρια στον παναθηναικό ο οποίος ήταν ανωτερος κυρίως στο πρώτο παιχνίδι...κατά την αποψή μου η διαιτησία επηρέασε τον δεύτερο τελικό!!και κάτι για το NBA, ελπίζουμε στο θαύμα τον Spurs..τρομερος Parker!!!
15:56
kos.cook : ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΝ ΕΙΧΕ ΨΥΧΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΕΧΑΣΕ.ΑΣ ΝΙΚΑΓΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ..(ΚςΣΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
15:57
senso : akoam perhmenoyme na mas peis taso an xasate h sas thn nikh klepsane tn
15:57

Ποιος πού, πότε, γιατί;

15:57
Axilleas : Taso vlepo apadas epilektika
15:58

Όχι ρε Αχιλλέα. Ότι και όσο προλάβαινα. 13.00 με 14.00 ήταν το live  και είμαστε στις 16.00. Σαν τον τελικό του κυπέλλου. Έχω φάει μήνυμα στο κεφάλι...

15:59
Γιωργος 13 : Με 0-0 δεν νικησε κανεις? Δηλαδη πιστυεις κυριε Μαγουλα πως ο Παναθηναικος τοσα χρονια πηγε το μπασκετ πισω? Εχετε φαγωθει για το ανυπαρκτο θεαμα...η ταπα τις 10ετιας στο πρωτο ματς και η ταπα της 10ετιας στο δευτερο. κΠροτιμας δηλαδη ενα γρηγορο παιχνιδι με 20 ευκολα lay up στην αντεπιθεση παρα ενα ματς με σκληρες αμυνες, σουτ στην εκπνοη των 24" π.χ.? Δεν μπορεις να μειωνεις την προσπαθεια καποιων με αυτου του ειδους επιχειρηματα απλα και μονο επειδη η ομαδα σου δεν μπορει να ανταπεξελθει...
16:00

Με μπερδεύεις. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει μπασκετάρα από το 2000-2002 και από το 2005 ως το 2009.

16:00
Παναγιώτης Παζιάνος : Ο Γκίστ που εκθειάζετε δεν είναι ο ίδιος που πέρυσι με την φενέρ απέναντι στον Ντόρσευ έμοιαζε γατάκι?Με τον Τζόυ στην ρακέτα του ο Ολυμπιακός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα!Αποψή μου...
16:00
volos 21 : file taso...tha to paroun oi Heat fetos? vlepw Wade kai Bosh kourasmenous omws...tha sunexisei na einai to idioi dunatoi oi BIG-3 ?
16:01

Ο ένας ταλαιπωρημένος με το πόδι και ο άλλος με την...καρδιά του. Λιπόψυχος αλλά ταλαντούχος. Σας ευχαριστώ και πάλι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK