Επιβεβαιώνει τα επεισόδια ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση για την εχθρική υποδοχή στο ΣΕΦ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον προημιτελικό του κυπέλλου, εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζοντας ό,τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Επιβεβαιώνει τα επεισόδια ο Ολυμπιακός

" Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο ΣΕΦ εναντίον της αποστολής του Ολυμπιακού από μία μεμονωμένη ομάδα ατόμων τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον φίλαθλο κόσμο και την ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Κάθε μορφή κριτικής, ακόμη και οξείας, είναι ευπρόσδεκτη και κατανοητή, αρκεί να εκδηλώνεται με τρόπο υγιή και σύμφωνα με το φίλαθλο πνεύμα και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει η ομάδα μας", ανέφεραν οι "ερυθρόλευκοι" στην ανακοίνωσή τους.

Το χρονικό

Αφορμή για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού υπήρξε η επίθεση που δέχθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ η αποστολή των "ερυθρολεύκων" επιστρέφοντας από το ΟΑΚΑ. Χολωμένοι από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι, οι συγκεντρωμένοι οπαδοί αποδοκίμασαν με ύβρεις και χλευαστικά σχόλια το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, με τα περισσότερα πυρά να έχουν αποδέκτη τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

" Χάσατε από πιτσιρίκια, από τον Μποχωρίδη", ήταν μία από τις κόσμιες φράσεις που ακούστηκαν από αγανακτισμένους οπαδούς, που ζητούσαν την αποχώρηση του Έλληνα κόουτς.

Διαβάστε ακόμη:

VIDEO: Έντονες αποδοκιμασίες στο ΣΕΦ

Τάσος Μαγουλάς: Επέλεξε το δηλητήριό του

Δεκτή η παραίτηση Μπαρτζώκα

Μπαρτζώκας: "Οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει"

Αποχαιρέτησε άπαντες ο Μπαρτζώκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK