Δεν κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα για Παπανικολάου, ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό

Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στον Ολυμπιακό! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Έλληνας φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, καθώς η Μπαρτσελόνα σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη και δεν θα ματσάρει την προσφορά των "ερυθρολεύκων".

Δεν κάνει πρόταση η Μπαρτσελόνα για Παπανικολάου, ανοίγει ο δρόμος για Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου φαίνεται πως θα έχει ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό. Ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (18/1) τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η "Mundo Deportivo" παρουσίαζε σχεδόν δεδομένη την επιστροή του Έλληνα φόργουορντ στην Μπαρτσελόνα, το βράδυ της ίδιας μέρας είχαμε ανατροπή δεδομένων.

Ο "Παπ" ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους των "μπλαουγκράνα" και τους ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει στον Πειραιά. Οι Καταλανοί φαίνεται πως πείστηκαν να μην ματσάρουν την "ερυθρόλευκη" προσφορά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης θα φορέσει ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος θα βρίσκεται πιθανότατα στην Αθήνα την Πέμπτη (21/1) το απόγευμα και δεν είναι απίθανο να προλάβει να είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπανικολάου είχε απορρίψει πρόταση του "τριφυλλιού" και αυτό που μέτρησε τελικά στην υπόθεση με την Μπαρτσελόνα ήταν η επιθυμία του, που δεν ήταν άλλη από το να παίξει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο ευρωπαϊκά στο παρελθόν.

Θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mundo Deportivo: "Με το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK