Επίσκεψη στο μουσείο του Ολυμπιακού

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία του Ολυμπιακού μέσα από φωτογραφίες, τρόπαια και αφηγήσεις κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο Μουσείο της ομάδας, αλλά και να κάνουν μία περιήγηση σε όλους στους χώρους του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" θα έχουν οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" την Κυριακή (19/05).

Επίσκεψη στο μουσείο του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ:

"Ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να δουν από κοντά την ιστορία του συλλόγου μας, παλαιότερη και σύγχρονη.

Το ταξίδι στη χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού ξεκινάει στο Μουσείο μέσα από τις φωτογραφίες, τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα, τις αφηγήσεις και συνεχίζεται στο σύγχρονο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε μια περιήγηση σε όλους τους χώρους του που συνήθως τους βλέπουν μόνο οι ποδοσφαιριστές.

Το κόστος συμμετοχής είναι ¤5 για τους ενήλικες και ¤2 για τα παιδιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 4800921 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Η Κυριακή μπορεί να βαφτεί όλη «ερυθρόλευκη» με μια επίσκεψη στο Red Storeπου βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο καθώς και στο ανανεωμένο VΆammos όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το φαγητό ή τον καφέ του, με θέα το Καραϊσκάκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK