Ίβκοβιτς: "Διαφορετικά τα κριτήρια της διαιτησίας"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς υποστήριξε ότι η διαιτησία αντιμετώπισε με αυστηρότητα στον Ολυμπιακό, θέτοντας εκτός ματς τους ψηλούς, και έβαλε κατά της ΚΕΔ για την επιλογή του ρέφερι Μπήτη.

Ίβκοβιτς: "Διαφορετικά τα κριτήρια της διαιτησίας"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Όπως όλα τα ματς ήταν πολύ δυνατό και συγκλονιστικό. Είχαμε τη συγκέντρωση και βάλαμε αρκετά εύκολα καλάθια. Απ' όσα ματς έχουμε παίξει φέτος αντέξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο αντέξαμε, στο καλύτερο μας όμως, το τέτερτο κάναμε πολλά λάθη.

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Εγώ είπα στον κ. Μάνο ότι κάθε φορά που κλέβει κάποιος την μπάλα δίνουν ανάποδο σφύριγμα. Σωστά δέχθηκα τεχνική ποινή γιατί ήμουν τιμωρημένος, αλλά είναι ο κ. Μπήτης διαιτητής για έναν τέτοιο τελικό; Είχαμε διαφορετικά κριτήρια. Ο Χάινς έπαιξε για 15’ με 5 φάουλ. Αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ (σ.σ. προφανώς έκανε λάθος και εννοούσε 4 φάουλ). Όλοι οι ψηλοί μου μαζί έπαιξαν μόνο 35’. Αυτό τα λέει όλα.

Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία και με τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Αυτό δεν είναι δύσκολο ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δύσκολα είναι ματς όπως για παράδειγμα με τον Πανιώνιο".

Ρωτήθηκε και για ενδεχόμενη αλλαγή στην δωδεκάδα ενόψει του Σαββάτου και αν υπολογίζει τον Γλυνιαδάκη, απαντώντας ότι " Αυτά θα τα σκεφτούμε. Είναι θέμα ταχύτητας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK