Μπαρτζώκας: "Πολύ ευχαριστημένοι με τις ασίστ". Γαλάνης: "Δυνατή προπόνηση"

Την απόλυτη ικανοποίηση για τις 36 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του στο ματς με την Καβάλα, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: "Πολύ ευχαριστημένοι με τις ασίστ". Γαλάνης: "Δυνατή προπόνηση"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, εξάλλου, αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης με την Εφές, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί όποιος έπαιξε αντιμετώπισε σοβαρά το παιχνίδι. Είναι μέρος της προετοιμασίας ενόψει του ματς της Πέμπτης. Με πιθανή νίκη θα προκριθούμε στο Top16 που είναι ο αρχικός μας στόχος στην Ευρώπη. Η προετοιμασία μας έχει άλλες δυο προπονήσεις.

Ευχαριστούμε αυτούς τους 500 φιλάθλους που ήταν εδώ. Κάναμε ό,τι καλύτερο για να περάσουν καλά. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο για να είναι εδώ την Πέμπτη. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που έπαιξαν και είχαν κίνητρο ομαδικό και προσωπικό και πρέπει να δίνουν πάντα το 100% γιατί είναι μέλη του Ολυμπιακού.

Στα αποδυτήρια είπαμε ότι είναι παρά πολύ σημαντικό να έχουμε δημιουργικότητα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τις 36 ασίστ. Κάποια στιγμή το ματς άνοιξε, αλλά η δημιουργικότητα είναι πολύ σημαντική. Ξέρετε ο πιο καλός παίκτης του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, ο Σπανούλης, είναι ο πρώτος πασέρ της διοργάνωσης".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γαλάνης χαρακτήρισε το ματς με τον Ολυμπιακό ως ένα δυνατό τεστ για την Καβάλα.

"Εμείς ήρθαμε εδώ με το σκεπτικό να κάνουμε μία δυνατή προπόνηση. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Εμείς σίγουρα βελτιωνόμαστε, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και χρόνος πιέζει.

Όλα τα λάθη μπορείς να τα κάνεις, αλλά όχι εκείνο που σε σκοτώνει. Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και κοιτάζουμε εκεί. Ο τρόπος που λειτουργεί ο Ολυμπιακός είναι παράδειγμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία", είπε ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK