Οριστικό: Ο Ολυμπιακός πάει για τον Κεμ Μπιρτς

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Κεμ Μπιρτς είναι αυτός που θέλει ο Σφαιρόπουλος για να πλαισιώσει τον Πάτρικ Γιανγκ.

Οριστικό: Ο Ολυμπιακός πάει για τον Κεμ Μπιρτς
Μπιρτς

Ο Κεμ Μπιρτς είναι ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ και όπως φαίνεται σε αυτόν στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Καναδός ψηλός την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ουσάκ Σπορτίφ και έμεινε ελεύθερος, αλλά δεν βρίσκεται μόνο στη λίστα του Ολυμπιακού, αφού και η Γαλατά έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει πρόταση στον ύψους 2,06 και βάρους 100 κιλών 23χρονο, ώστε να πλαισιώσει τον Πάτρικ Γιανγκ στη φροντλάιν των πρωταθλητών Ελλάδας. Η πρόταση είναι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές που θα πλησιάζουν τις 500.000 ευρώ.

Ο Μπιρτς άρχισε την καριέρα του από τους Σίου Φολς Σκάιφορς της αναπτυξιακής λίγκας και το καλοκαίρι του 2015, από τη στιγμή που δεν έπεισε κάποια ομάδα στα summer leagues του NBA που συμμετείχε, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι.

Την περσινή σεζόν στη γειτονική χώρα, σε 27,1 λεπτά μέσο όρο, είχε 10,5 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1,3 κοψίματα και 57% στα δίποντα.

Δείτε videos του Μπιρτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τάσος Μαγουλάς: Τώρα αρχίζουν τα... δύσκολα

News 24/7

24MEDIA NETWORK