Σφαιρόπουλος: "Είχαμε κενά διαστήματα, πρέπει να βελτιωθούμε"

Περισσότερα ήθελε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τους παίκτες στο ματς με τον Κόροιβο.

Σφαιρόπουλος: "Είχαμε κενά διαστήματα, πρέπει να βελτιωθούμε"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Κόροιβο χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα.

Ο κόουτς των πρωταθλητών σχολίασε: " Ο Κόροιβος είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών και ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Εμείς είχαμε καλές στιγμές και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιώσουμε στιγμές που δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στιγμές που είχαμε κενά διαστήματα.

Είχαμε πάρει μια διαφορά ασφαλείας, ο Κόροιβος 1-2 φορές πάλεψε να την κατεβάσει, αλλά εμείς παίξαμε άμυνα σε εκείνα τα σημεία και την αυξήσαμε ξανά".

Ο Χάρης Μαρκόπουλος επεσήμανε από την πλευρά του: " Ο Ολυμπιακός ήταν δίκαιος νικητής. Εμείς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Το καθαρό μυαλό που δείξαμε στην επίθεση, παρά την επιθετικότητα του Ολυμπιακού στην άμυνα μάς βοήθησε να μην δεχτούμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι πολλές απουσίες μας δυσκολεύουν τη ζωή.

Έχουμε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως βλέπετε, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους στο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και ελπίζουμε στη βοήθεια του κόσμου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόροιβος - Ολυμπιακός 65-84

News 24/7

24MEDIA NETWORK