Σφαιρόπουλος: "Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη, κυρίως δε το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Άρη.

Σφαιρόπουλος: "Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό"

Η αντίδραση του Ολυμπιακού όταν ο Άρης έφυγε με 61-56 ήταν κατά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο το σημείο κλειδί για τη νίκη πρωτιάς στο Αλεξάνδρειο.

Ο κόουτς των πρωταθλητών ανέφερε: " Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός αξιόμαχου και αξιόλογου αντιπάλου, αφού ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο, ενώ ξέραμε ότι και η ατμόσφαιρα θα ήταν πιεστική. Στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το παιχνίδι, παρά τα χαμένα σουτ ακόμη και στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ο Άρης έκανε ένα ξέσπασμα με τα τρίποντα του Γουάιτ, μας 'χτύπησε' με αυτόν τον τρόπο και το ματς έγινε ντέρμπι. Στο σημείο που ο Άρης ξέφυγε δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, για 2-3 λεπτά δεν δεχθήκαμε καλάθι και σκοράραμε στο τρανζίσιον. Δεν τα παρατηρήσαμε, συνεχίσαμε να πιστεύουμε κάνοντας καλή αμυντική προσπάθεια. Ήταν μια νίκη που αξίζαμε.

Ο Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που ξέρει τον Ολυμπιακό και τον έχει βοηθήσει στους τίτλους, είναι ένα κομμάτι του παζλ που τον φέραμε πίσω. Παραμένουμε πάντως ομάδα συνόλου, ο καθένας έχει το ρόλο του. Η συλλογική προσπάθεια είναι μεγάλη, όλοι είναι απαραίτητοι.

Το πιο σημαντικό για μας ήταν πως είχαμε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό ν' αντιδράσουμε. Ο Χάντερ είχε ένα χτύπημα στο λαιμό, στο σαγάνι και έχασε τις αισθήσεις του. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει διάσειση, πάντως μπορούμε να συνεχίσει".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - Ολυμπιακός 70-74

Καρέ-καρέ: Η αποχώρηση του τραυματία Χάντερ

Το... χαμόγελο του Σπανούλη στις αποδοκιμασίες

Η τρομερή συνεργασία Σπανούλη - Παπανικολάου

News 24/7

24MEDIA NETWORK