Σφαιρόπουλος: "Θα μάθουμε απ' αυτήν την ήττα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το βαρύ 77-60 από την Μπάγερν και δήλωσε βέβαιος πως η ήττα αυτή θα ωφελήσει τους παίκτες του.

Σφαιρόπουλος: "Θα μάθουμε απ' αυτήν την ήττα"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Για μία ήττα που θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό έκανε λόγο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολιάζοντας το 77-60 από την Μπάγερν στο δεύτερο φιλικό επί κροατικού εδάφους.

Ο κόουτς των πρωταθλητών ανέφερε: " Συγχαρητήρια στη Μπάγερν Μονάχου, άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα. Δεν παίξαμε καλά εμείς, εκτός από το ξεκίνημα στην άμυνα μας. Όσο περνούσε η ώρα, η άμυνα μας γινόταν όλο και χειρότερη, δώσαμε εύκολους πόντους, δώσαμε εύκολα σουτ, εκτός και εντός τριπόντου. Πήραν ψυχολογία και στη συνέχεια μια μεγάλη διαφορά.

Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα μάθουμε από αυτή την ήττα, είμαι σίγουρος. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα δεν είχαμε ενέργεια μιας και παίξαμε και χθες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία. Έχουμε πολλούς παίκτες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάνει ως το τέλος και στις τρεις διοργανώσεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και φέτος".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Μπάγερν 60-77

News 24/7

24MEDIA NETWORK