Στέλνει Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο

Ο Κάρλος Ναβάρο υποστήριξε με τοποθέτησή του πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μάλιστα πως με την προσθήκη αυτή οι Καταλανοί θα βοηθηθούν και θα φτάσουν στην κατάκτηση τίτλων.

Στέλνει Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο

Συγκεκριμένα ο Ισπανός άσος μιλώντας σε μπασκετικό camp στην Ανδόρα, είπε:

"Δεν ξέρω σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο φαίνεται ότι είμαστε πολύ κοντά. Θα μας βοηθήσει πολύ στο να κατακτήσουμε τίτλους, αποτελεί σημείο αναφοράς. Είναι ένα μεγάλο αστέρι. Θα είναι καλοδεχούμενος, αν τελικά έρθει στην Μπαρτσελόνα".

Στέλνει Σπανούλη στην Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο

Στο μεταξύ για ακόμη μια μέρα η "El Mundo Deportivo" έχει πλήρες ρεπορτάζ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα έχει τον τρόπο προκειμένου να ντυθεί στα "μπλαουγκράνα". Στο τίτλο του άρθρου μάλιστα τονίζεται πως: "Ο Σπανούλης δεν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό".

Τα δεδομένα της υπόθεσης:

Όλα μπορούν να ανατραπούν στη σημερινή συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ με τον Βασίλη Σπανούλη. Και το ρεπορτάζ αναφέρει ανατροπή καθώς μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν ότι οι προσφορές που έχει ο παίκτης από δύο ομάδες είναι μεγαλύτερες -και μάλιστα αρκετά- από αυτή του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσφέρει στον ηγέτη του 2 εκατομμύρια ευρώ. Από το περιβάλλον του αθλητή έχει εκφραστεί η επιθυμία να παραμείνει στο λιμάνι, ωστόσο η συγκεκριμένη προσφορά είναι πολύ μικρότερη, ειδικά αν συγκριθεί με αυτή της ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι δίνουν εγγυημένο -κλειστό συμβόλαιο τριών ετών- στο Kill Bill, το οποίο θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ! Η ομάδα της Μόσχας έχει και σύμμαχο την εφορία, καθώς το καθεστώς στη Ρωσία είναι εντελώς διαφορετικό με μικρότερη φορολόγηση επί των κερδών.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην διαθέτει τα 10 εκ. ευρώ, έχει όμως καλύτερη πρόταση από τον ολυμπιακό και σαφώς το όνομα και την προοπτική που θέλει ο Σπανούλης για να συνεχίσει την καριέρα του. Η Μπάρτσα σύμφωνα με πληροφορίες δίνει 2.6 εκ. ευρώ συν τα μπόνους στόχων.

Το ραντεβού των αδερφών Αγγελόπουλων με τον Βασίλη Σπανούλη είναι προγραμματισμένο σήμερα το μεσημέρι (05/07) και σε αυτή την πρώτη συζήτηση και οι δύο πλευρές αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Όπως σας έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές από το Contra.gr σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις (ίσως και τον σημαντικότερο) θα παίξει ο μάνατζερ του παίκτη. Ο Mizko Raznatovic είναι ο σκληρότερος διαπραγματευτής και αυτό που τον ενδιαφέρει μόνο είναι να εξασφαλίσει στον πελάτη του, την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί να επιλέξει Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης

Ελπίζει για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός "κρατάει" τον Σπανούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK