Τραγούδι Πρίντεζη, ζεϊμπέκικο Σπανούλη-Παπανικολάου στα μπουζούκια για Ολυμπιακό

Τα έσπασαν στα μπουζούκια οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Πρίντεζη να τραγουδάει και τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου να χορεύουν ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια.

Τραγούδι Πρίντεζη, ζεϊμπέκικο Σπανούλη-Παπανικολάου στα μπουζούκια για Ολυμπιακό

Πανικός επικράτησε στο νυχτερινό κέντρο όπου γλέντησαν οι παίκτες, οι προπονητές και οι επικεφαλής του Ολυμπιακού την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Σύσσωμη η "ερυθρόλευκη" αποστολή, μετά από την απονομή που προηγήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πήρε το βαρύτιμο τρόπαιο και βρέθηκε στο "Fantasia Live", όπου εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα και Φανή Δρακοπούλου.

Τραγούδι Πρίντεζη, ζεϊμπέκικο Σπανούλη-Παπανικολάου στα μπουζούκια για Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες κάθισαν στα πρώτα τραπέζια, μπροστά οι παίκτες σε μία... σειρά με τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου στην άκρη και τον Γιώργο Πρίντεζη στη μέση, όλοι με τις συντρόφους και τις συζύγους τους.

Ακριβώς από πίσω βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς και τα μέλη της διοίκησης, επίσης με τις γυναίκες τους.

Όταν ήρθε η ώρα της... παρουσίασης, το έργο ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος "ζέστανε" τον κόσμο με έναν λόγο και στη συνέχεια κάλεσε τον αρχηγό Σπανούλη στην πίστα. Ο "Kill Bill" ανέβηκε για πολύ λίγο μαζί με το τρόπαιο, ζήτησε να ανέβουν οι συμπαίκτες τους και όταν αυτοί δεν ακολούθησαν, κατέβηκε.

Τραγούδι Πρίντεζη, ζεϊμπέκικο Σπανούλη-Παπανικολάου στα μπουζούκια για Ολυμπιακό

Συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού και ο ύμνος του συλλόγου δονούσαν την ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή των θαμώνων του κέντρου.

Αν και αρχικά οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, δεν άργησαν να... ζεσταθούν. Έστω κι αν ο Σπανούλης έπινε... Red Bull.

Όταν κατέφθασε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο κέντρο, το κέφι άναψε. Ο τεχνικός του συλλόγου κάθισε στο τραπέζι πίσω από τους παίκτες και δεν έλειψαν οι φορές που τους πετούσε λουλούδια.

Τραγούδι Πρίντεζη, ζεϊμπέκικο Σπανούλη-Παπανικολάου στα μπουζούκια για Ολυμπιακό

Στο τραπέζι των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού κάθισε προς στιγμήν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος βρέθηκε στο "Fantasia Live" την Πέμπτη και μάλιστα πήρε το μικρόφωνο για μερικά τραγούδια.

Κάποια στιγμή, τα φώτα έσβησαν και ο λόγος δόθηκε στους θαμώνες στα τραπέζια, οι οποίοι άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα και τον ύμνο του Ολυμπιακού, με τον Σφαιρόπουλο να χειροκροτεί.

Τραγούδι Πρίντεζη, ζεϊμπέκικο Σπανούλη-Παπανικολάου στα μπουζούκια για Ολυμπιακό

ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ανήκε στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος για περίπου 10 λεπτά έκανε το δικό του πρόγραμμα. Αρχικά από το τραπέζι, με το "Συνοδεύομαι" του Παντελή Παντελίδη, το "Για τα Λεφτά τα Κάνεις Ολα" του Αντύπα, το "Σε Γουστάρω Πολύ" του ίδιου τραγουδιστή και το "Κάνω Comeback" της Άντζελας Δημητρίου, με τον Σπανούλη να χορεύει τσιφτετέλι σε όλο αυτό το διάστημα.

Ακολούθησαν... παραγγελίες, με τον Κώστα Παπανικολάου να πιέζει και να πείθει τον Πρίντεζη να τραγουδήσει το "Βουνό" της Καίτης Γκρέυ. Με αυτό το τραγούδι, ο Σπανούλης ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, προκαλώντας... λουλουδοπόλεμο. "Γεια σου ρε Βασίλη με τις ζεϊμπεκιές σου τις ωραίες", είπε από μικροφώνου ο Πρίντεζης σε μία παύση, την ώρα που η Ολυμπία Χοψονίδου συγκινημένη απαθανάτιζε τις σκηνές με το κινητό τηλέφωνό της.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χόρεψε και δεύτερο τραγούδι του... Γιώργου Πρίντεζη, το "Βρέχει Φωτιά στη Στράτα Μου" του Στράτου Διονυσίου.

(πηγή video: Newspistol.com)

Όταν έγινε αλλαγή τραγουδιού και άρχισε να τραγουδάει το "Δεν θα Ξαναγαπήσω" του Στέλιου Καζαντζίδη, ο Κώστας Παπανικολάου πήρε... σκυτάλη από τον Σπανούλη και άρχισε να χορεύει

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάλεσε τον Πρίντεζη να τραγουδήσει διπλα του και ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, με... περίτεχνες ενέργειες πήδηξε στα τραπέζια χωρίς να χάσει στίχο του τραγουδιού και σαν έμπειρος τραγουδιστής, βρέθηκε στην πίστα και συνέχισε το έργο του!

(πηγή video: Redking.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η επόμενη μέρα με στοχευμένες κινήσεις
Π.Αγγελόπουλος: "Είναι βλάκες, αν ζητούν από εμένα όσα από το Ρώσο ή τον Τούρκο"
Η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!
Προσπάθησε να σκαρφαλώσει στην μπασκέτα και δέχθηκε επική παρατήρηση από τον εκφωνητή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK