"Ώριμο φρούτο" ο Καββαδάς, λιγοστεύουν οι εναλλακτικές

O Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του πλήρης στο... βασικό του κομμάτι. Υπάρχει όμως ένα κενό που εμφανίζεται στη στελέχωση του ρόστερ και αφορά έναν ψηλό.

"Ώριμο φρούτο" ο Καββαδάς, λιγοστεύουν οι εναλλακτικές

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέστησε σαφές προς τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας ότι χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη ρακέτας και γι' αυτό μετά το πρώτο "πάγωμα" της ιστορίας με τον Καββαδά, οι πρωταθλητές προσέγγισαν τον Γάιο Σκορδίλη και τον Κώστα Χαρίση. Αμφότεροι έκλεισαν σε άλλες ελληνικές ομάδες, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" καθυστέρησαν να καταθέσουν προτάσεις, παρά το γεγονός ότι ο κόουτς τους είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον.

Ο κύκλος ολοκληρώνεται και ο Ολυμπιακός επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε: κουβέντα για τον Καββαδά και συζήτηση για τις περιπτώσεις του Λάζαρου Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Χαριτόπουλου. Ουσιαστικά ένα καινούργιο deja vu με διαφορετικούς συμπρωταγωνιστές. Οι πρωταθλητές συνεχίζουν τις οχλήσεις προς τον Πανιώνιο για την περίπτωση του Καββαδά, όντες οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι, και περιμένουν με τη λογική του... ώριμου φρούτου να λυγίσει ο Πανιώνιος.

Αντί των Σκορδίλη και Χαρίση, στο κάδρο μπαίνουν οι τελευταίοι εναπομείναντες Έλληνες ψηλοί, ο μέχρι πρότινος σέντερ του Ολυμπιακού Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Η κουβέντα ακόμα δεν έχει φτάσει στον επίσης ελεύθερο Δήμο Ντικούδη, αλλά αν δεν υπάρξει κάποια κίνηση άμεσα, όλοι είναι εν δυνάμει υποψήφιοι.

Αυτό που επιθυμεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι η προσθήκη ενός ψηλού κι ενός γκαρντ για να συμπληρωθεί το ρόστερ των 15 με έμπειρους αθλητές χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει εφήβους. Η διοίκηση από την πλευρά της καθιστά σαφές ότι ο προϋπολογισμός έχει ένα πολύ συγκεκριμένο μικρό ποσό, αυτήν την περίοδο, για προσθήκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK