Ανακοινώθηκε ο Λάσμε

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Στεφάν Λάσμε για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών για ακόμη δύο χρόνια.

Ανακοινώθηκε ο Λάσμε

Ο 31χρονος άσος φαινόταν πως απομακρύνεται από την ομάδα μετά τις απαιτήσεις που πρόβαλε ο μάνατζέρ του τις προηγούμενες ημέρες, όμως όπως αποδείχτηκε και στην πράξη η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του.

Ο Λάσμε αναγνωρίζοντας την πολύ καλή πρόταση του τριφυλλιού, αλλά και το γεγονός ότι μαζί του εκτόξευσε την καριέρα του και το κασέ του, όπως και ότι του αρέσει οικογενειακώς η ζωή στην Ελλάδα και είπε το μεγάλο "ναι".

Τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης θα πάρει κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια για συμβόλαιο δύο ετών. Πλέον, με την παραμονή του Λάσμε, οι πράσινοι κράτησαν στο μεγαλύτερο βαθμό τον κορμό της ομάδας και χωρίς άγχος προχωρούν στις επόμενες κινήσεις τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Στεφάν Λάσμε για τα επόμενα δύο χρόνια".

Who is Λάσμε;

Θέση: Power Forward

Ημ/νία γέννησης: 17/12/1982

Τόπος Γέννησης: Πορτ Ζεντίλ (Γκαμπόν)

Ύψος: 2.03

Υπηκοότητα: Γκαμπόν

Στατιστικά:

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Στεφάν Λάσμε είχε κατά μέσο όρο 9,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,1 τάπες ανά παιχνίδι, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1,9 τάπες ανά ματς.

Φώτσης και Διαμαντίδης

Αναμένεται πλέον η επισημοποίηση της επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο "μπάτμαν" τα έχει βρει σε όλα με τους "πράσινους" και αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Μέσα στην εβδομάδα επίσης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος φέτος συμπλήρωσε εννιά χρόνια καριέρας στο "τριφύλλι".

Διαβάστε ακόμη:

Γιαννακόπουλος: "Μια συγγνώμη τα αλλάζει όλα"

Ανοιχτό του Λάσμε

News 24/7

24MEDIA NETWORK