Ανοίγει ο δρόμος για Μιλουτίνοφ!

Πολύ πιθανή είναι πλέον η απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Παναθηναϊκό.

Ανοίγει ο δρόμος για Μιλουτίνοφ!
Μιλουτίνοφ Παρτιζάν

Κατά πληροφορίες, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, που κατέχουν τα δικαιώματα του Σέρβου σέντερ για το ΝΒΑ, αναμένεται να ανακοινώσουν ότι δεν θα εντάξουν εφέτος στο ρόστερ τους τον παίκτη.

Αν αυτό γίνει, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει όλο το πεδίο ελεύθερο για να κινηθεί έτσι ώστε ο Μιλουτίνοφ να ντυθεί στα πράσινα κάτι που αποτελεί επιθυμία και του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στα 21 του, ο Σέρβος σέντερ θεωρείται, όχι άδικα, ανερχόμενος αστέρας. Με ύψος 2.14 και τρία χρόνια εμπειρίας στην αδριατική λίγκα, ο Μιλουτίνοφ είναι σε θέση να κάνει το άλμα στο επόμενο επίπεδο που προσώρας είναι αυτό της Ευρωλίγκας.

Και Ραντούλιτσα!

Η πιθανή απόκτηση του Μιλουτίνοφ δεν ατονεί το ενδιαφέρον για τον Ραντούλιτσα του οποίου ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση.

Ο 27χρονος Σέρβος σέντερ εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά όσο δεν βρίσκει αυτό που θέλει, σε χρόνο ή χρήμα, τόσο η ελληνική ομάδα έρχεται πιο κοντά.

Οι επιλογές του Ραντούλιτσα μειώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και, μετά τη συμφωνία του Κώστα Κουφού με τους Σακραμέντο Κινγκς, η μόνη ρεαλιστική περίπτωση πλέον μοιάζει να είναι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Με τους "λύκους" υπάρχουν επαφές, μόνο που η πρόταση που έχει στα χέρια του δεν τον ικανοποιεί και με αυτά τα δεδομένα δεν έχει σκοπό να την αποδεχθεί.

Εν τω μεταξύ, πιο πριν την Πέμπτη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς.

Ο 32χρονος Μαυροβούνιος δήλωσε σχετικά: "Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό. Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και με ενημέρωσε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό, συμφωνήσαμε με την πρώτη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά, ήταν εύκολη απόφαση.

Είμαι ευτυχισμένος επειδή θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα, με σπουδαία ιστορία, μεγάλους παίκτες όπως κι επίσης για το λόγο ότι θα παίξω για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Υπήρξε μεγάλος παίκτης και είναι μεγάλος κόουτς. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στο θέμα των οπαδών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK