Ραντούλιτσα, ο επόμενος για τον Παναθηναϊκό

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι έτοιμος ν' απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, αφού οι πόρτες στο ΝΒΑ κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Ραντούλιτσα, ο επόμενος για τον Παναθηναϊκό
Ραντούλιτσα Παναθηναϊκός

Αυξάνονται όσο περνούν οι ημέρες οι πιθανότητες ν' αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο 27χρονος Σέρβος σέντερ εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά όσο δεν βρίσκει αυτό που θέλει, σε χρόνο ή χρήμα, τόσο η ελληνική ομάδα έρχεται πιο κοντά.

Οι επιλογές του Ραντούλιτσα μειώνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και, μετά τη συμφωνία του Κώστα Κουφού με τους Σακραμέντο Κινγκς, η μόνη ρεαλιστική περίπτωση πλέον μοιάζει να είναι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Με τους "λύκους" υπάρχουν επαφές, μόνο που η πρόταση που έχει στα χέρια του δεν τον ικανοποιεί και με αυτά τα δεδομένα δεν έχει σκοπό να την αποδεχθεί.

Λέει το ναι...

Αντίθετα η προσφορά του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις του και -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- σκέφτεται πολύ έντονα πλέον ν' απαντήσει καταφατικά προκειμένου να τελειώσει εδώ το σήριαλ. Οι "πράσινοι" πιστεύουν από την πλευρά τους ότι έχουν κάνει το καλύτερο που μπορούσαν, δεν ανεβάζουν άλλο την προσφορά τους και αισιοδοξούν ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημαντική θεωρείται η κουβέντα που θα έχει ο ίδιος ο Ραντούλιτσα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού τον θέλει πολύ και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον πείσει. Ουσιαστικά θέλει να κάνει ό,τι κατάφερε με τα λόγια ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συζητώντας με τον Σλούκα. Οι δυο τους θα συναντηθούν στην προετοιμασία της εθνικής Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ, που αρχίζει στις 15 Ιουλίου, ίσως τα πουν όμως και νωρίτερα. Από τις 13 άλλωστε ο Ραντούλιτσα θα είναι στη Σερβία.

Ανεξάρτητη υπόθεση ο Μιλουτίνοφ

Ενδεχόμενη απόκτηση του 27χρονου Σέρβου δεν θ' αδυνατίσει το ενδιαφέρον για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο σέντερ της Παρτιζάν είναι σταθερά στη λίστα του Τζόρτζεβιτς και παρόλο που ο Γιώργος Παπαγιάννης θα παραμείνει, δεν αποκλείεται ν' αποκτηθεί ανεξαρτήτως της εξέλιξης στην υπόθεση Ραντούλιτσα. Ήδη υπάρχουν συζητήσεις με Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς (τον αφήνει ελεύθερο ν' αποφασίσει) και Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, οι ενστάσεις των οποίων μπορούν να καμφθούν μ' ένα ποσό που θα προσφέρει ρευστότητα στα άδεια ταμεία της σερβικής ομάδας.

Η ομάδα των... πλάβι

Αν Ραντούλιτσα και Μιλουτίνοφ έρθουν εν τέλει στον Παναθηναϊκό, η παρέα των "πλάβι" θα γίνει μεγαλύτερη. Ήδη ο Τζόρτζεβιτς έχει δίπλα του τον Μίνιτς, ενώ αποκτήθηκε την Πέμπτη ο Σάσα Πάβλοβιτς. Ο Μαυροβούνιος ανακοινώθηκε ήδη από τους "πράσινους" και αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Αποτελεί προσωπική εισήγηση του "Σάλε" για να βοηθήσει τόσο στο δύο όσο και στο τρία.

Διαβάστε ακόμη:

Το υψηλό μπάτζετ και η "σφήνα" για Ραντούλιτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK