Φιλικά στην Κίνα για τον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στην... Κίνα για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα θα αντιμετωπίσει τους Zhejiang Lions στις 28 Σεπτεμβρίου στην πόλη Hangzhou ενώ δύο μέρες αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπος των Guangdong Tigers στην πόλη Macau.

O Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κίνα, όπου θα αντιμετωπίσει τους Zhejiang Lions και τους Guangdong Tigers στα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 28 και 30 του μήνα.

Οι "πράσινοι" επιστρέφουν στην Κίνα, ύστερα από 2 χρόνια, έχοντας ως στόχο να εξαπλώσουν το brand name του συλλόγου και να γίνουν πρεσβευτές του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην Ασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρώτη "γνωριμία" έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στην Κίνα και συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις στις πόλεις Φοσάν και Πεκίνο ενώ έδωσε κι έναν αγώνα με τους Λονγκ Λάιονς της Φοσάν.

Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους καθώς είχαν την ευκαιρία να εξαπλώσουν το brand name του Παναθηναϊκού και να γίνουν πρεσβευτές του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως και της Euroleauge στην Ασία και στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, που λατρεύει το μπάσκετ. Μάλιστα τότε υπήρχε και η ιδιαιτερότητα της παρουσίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού του Πινγκ Σανγκ, του πρώτου Κινέζου αθλητή που αγωνίστηκε στην Euroleague.

Δύο χρόνια μετά, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Κίνα αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Euroleague Basketball World Tour 2015 για δύο συναρπαστικούς αγώνες. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τους Zhejiang Lions στις 28 Σεπτεμβρίου στην πόλη Hangzhou ενώ δύο μέρες αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπος των Guangdong Tigers στην πόλη Macau.

Τα στελέχη του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για το γεγονός αυτό κι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε μια χώρα όπου γνώρισαν ενδιαφέροντες ανθρώπους με ουσιαστικές σκέψεις και οράματα για την πρόοδο του μπάσκετ και την όποια συνεργασία που μπορεί να ευδοκιμήσει παρά τη μεγάλη απόσταση.

Δείτε τη promo φωτογραφία: