Ιβάνοβιτς: "Θρύλος του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς"

O Ντούσκο Ιβάνοβιτς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Φενέρ την Πέμπτη (30/10), χαρακτηρίζοντας "θρύλο" του "τριφυλλιού" τον προπονητή της τουρκικής ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ιβάνοβιτς: "Θρύλος του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη (30/10) την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε "θρύλο" του Παναθηναϊκού τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ έχρισε φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 την τουρκική ομάδα.

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Κατά τη γνώμη μου η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Επίσης πρέπει να αναφέρουμε πως ο θρύλος του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έρχεται στην Αθήνα.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, να παίξουμε έξυπνα και να έχουμε ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ, ώστε να κερδίσουμε αυτή την αναμέτρηση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Εϊ Τζέι Σλότερ σημείωσε: "Έπειτα από την ήττα μας στο Μόναχο επιστρέφουμε στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να την υπερασπιστούμε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Ξέρουμε πως διαθέτουν μία υψηλής ποιότητας ομάδα, θα έρθουν εδώ με σκοπό να μας νικήσουμε, αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να τους νικήσουμε εμείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK