Ο λόγος που δεν έχει απομακρυνθεί ο Τεν Χαχ ακόμη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ολλανδός έβαλλε το χεράκι του στην διόγκωση των οικονομικών προβλημάτων λόγω μεταγραφών και αυτό παραδόξως λειτούργησε υπέρ του!

Manchester United's head coach Erik ten Hag smiles before the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City Ground in Nottingham, England, Saturday, Dec. 30, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Η αλήθεια είναι πως όταν ο Τεν Χαχ δήλωνε τις πρώτες μέρες ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως "όλες οι εποχές κάποτε τελειώνουν", εννοώντας την κυριαρχία των Σίτι και Λίβερπουλ, κανείς δεν περίμενε πως στην δεύτερη σεζόν του ο σύλλογος θα ήταν 8ος μόλις 3 αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Δίχως αμφιβολία τα αποτελέσματα των "Κόκκινων Διαβόλων" είναι θλιβερά την φετινή χρονιά και η πρόσφατη ήττα με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας αποτελεί απλά την κορυφή του παγόβουνου... Η ομάδα έχει δεχθεί τις περισσότερες ήττες στην ιστορία της για μία σεζόν (13) και συνολικά το καράβι μπάζει περισσότερα νερά από ότι χωρούν οι κουβάδες του Ολλανδού προπονητή.

Εύλογα λοιπόν, η πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας απαιτεί από την διοίκηση την άμεση αποπομπή του Τεν Χαχ από το Μάντσεστερ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνεχίζει στον πάγκο και μάλιστα κάνει συνεχώς λόγο για την προπονητική του επάρκεια που του δίνει το "πράσινο φως" να συνεχίσει το project...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος που ο Ολλανδός παραμένει μέχρι νεωτέρας στην ομάδα αφορά τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου με το Financial Fair Play. Αν ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, Τζιμ Ράντκλιφ προχωρήσει σε απόλυση, τότε θα χρειαστεί να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων, τα οποία θα αφαιρεθούν από τον προϋπολογισμό και φυσικά το FFP δεν θα "κλείσει τα μάτια" σε αυτό το κόστος. Ο σύλλογος επομένως φαίνεται πως περιμένει να περάσει ο Ιούνιος προκειμένου η απομάκρυνση να μην συμπεριληφθεί στα φετινά έξοδα.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως για αυτή την ασφυκτική συνθήκη για την ομάδα και ενοϊκή για τον Τεν Χαχ, είναι ο ίδιος που συνέβαλλε στην δημιουργία της, αφού οι δικές του αρκετές "άκαρπες" και κοστοβόρες μεταγραφές "έσκαψαν" το αυλάκι για να περάσει το νερό...

Αντσελότι-Ντέιβις: Μία πρώτη γνωριμία μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου, με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια

H Μάντσεστερ Σίτι πίσω από την επιτυχία της Ντόρτμουντ; Οι 3 νεαροί μεγάλωσαν και ετοιμάζονται για το πρώτο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK