Οριστικό: ο Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό!

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα πρέπει πλέον να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οριστικό: ο Ραντούλιτσα στον Παναθηναϊκό!
Ραντούλιτσα Παναθηναϊκός

Ο 27χρονος σέντερ άφησε στην άκρη τα όνειρα που έκανε για το ΝΒΑ και θα επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του τριφυλλιού. Ο Ραντούλιτσα αποτελεί εισήγηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς, όπως φυσικά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που συμπληρώνει το παζλ της τριάδας των μεταγραφών (μαζί με τον Νικ Καλάθη).

Ο Σέρβος συμφώνησε με τους Κυπελλούχους Ελλάδας - για συμβόλαιο 2 ετών- και τις επόμενες μέρες θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις, δηλαδή την επισημοποίηση της μεταγραφής, αφού πρώτα φυσικά υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Με την απόκτηση του Ραντούλιτσα και το σοβαρό ενδεχόμενο να ακολουθήσει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, απομακρύνεται η περίπτωση Λάσμε.

Υπενθυμίζουμε, πως κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Νικ Καλάθης, αφού την Πέμπτη είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις και την επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν στο ΝΒΑ αγωνίστηκε 5 φορές με τη Μινεσότα έχοντας 1,6 πόντους και 1 ριμπάουντ. Πέρυσι σε 38 ματς είχε 3,8 πόντους και 2,3 ριμπάουντ.

Eίχε, τέλος, εξαιρετική παρουσία πέρυσι στο παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας με την Εθνική ομάδα της Σερβίας κατά το οποίο "έγραψε" 13 πόντους και 4,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK