Ξέσπασε ο Πεδουλάκης: "Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν θα περάσουν"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναγνώρισε την ανωτερότητα του Άρη στο παρκέ, καυτηρίασε πάντως τη συμπεριφορά ανθρώπων εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ξέσπασε ο Πεδουλάκης: "Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν θα περάσουν"

Τον εκνευρισμό του Αργύρη Πεδουλάκη προκάλεσαν δύο ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το 77-68 από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει ένα επεισόδιο που είχε στη φυσούνα, καθώς και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη, με αποτέλεσμα να αντιδράσει.

Συνολικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε: " Ήταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα μας. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Ξεκινάμε και το μυαλό μας είναι στην επίθεση. Τα δυνατά ματς ξεκινούν από την άμυνα. Είχαμε προβλήματα στο ένας μ' έναν, ζεσταθήκαν τα γκαρντ, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, θεωρώντας ότι είναι δευτερεύον, είχαμε πρόβλημα και στο ριμπάουντ. Θα μας δώσει κάποια πράγματα η ήττα για τη συνέχεια, ιδιαίτερα στα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιες έδρες.

Ο Δημήτρης έχει συνηθίσει αυτόν το ρόλο εφέτος. Δεν είναι στην κατάσταση να παίξει πόιντ γκαρντ, δεν μπορούμε να τον καταπονούμε, πρέπει άλλα παιδιά να βγουν μπροστά και να πάρουν μαθήματα για το πώς πρέπει να λειτουργούν. Αν αυτό είναι το πρόβλημα πρέπει να το λύσουμε. Σωματικά και πνευματικά δεν ήμασταν δυνατοί, δεν βάλαμε το κορμί, τα πόδια μας, δεν, δεν δεν... Σαν να μην ήμασταν εδώ. Στα μεγάλα ματς ξεκινάς από πίσω, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες.

Ο Νικ μάς έλειψε αρκετά. Δοκίμασε, πονούσε και θέλαμε να τον προστατεύσουμε. Πιθανόν να παίξει την Τετάρτη.

Περιγράφετε την αντίδραση, δεν υπήρξε χειρονομία. Πρώτα θα σχολιάσετε τη δράση, τις ροχάλες, τις εξυβρίσεις, τα αντικείμενα που φάγαμε. Δεν ήθελα ν' αναφερθώ γιατί ο Άρης κάνει προσπάθεια. Πρέπει να τελειώσει αυτό γιατί δεν ζούμε στο 80 ούτε στο 90 και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το ζήσουμε στο κάτω κάτω. Είναι υποχρέωση της αστυνομίας να το λύσει. Δεν θέλω να σχολιάσω λόγω Άρη που κάνει σοβαρή προσπάθεια.

Το πρόβλημά μας ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας. Κοιτάμε το δάσος και δεν χάνουμε το δέντρο. Μαθαίνει ο Χάντερ.

Όχι ο κόσμος δεν προκλήθηκε. Εγώ έρχομαι εδώ πολλά χρόνια και ξέρω τι γίνεται. Αν φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη, φτάνει στα όρια της ασέβειας. Αν για έναν παίκτη που είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο είναι απρεπή, είναι παλιά κόλπα αυτά. Αφήστε τα αυτά. Η προβοκάτσια και η γκεμπελική δεν μπορεί να περάσουν. Μιλάτε για έναν αθλητή κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως ο Νίκος Γκάλης".

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 4'20''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - Παναθηναϊκός 77-68
ΝΤΡΟΠΗ: Οπαδοί του Άρη έβριζαν τη μάνα του Διαμαντίδη!
ΣΟΒΑΡΟ επεισόδιο Γουίλιαμς με οπαδούς του Άρη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK