Πεδουλάκης: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έρθει με όποιο κόστος στο DNA του"

Πεπεισμένος ότι Παναθηναϊκός οφείλει ν' αλλάξει δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς.

Πεδουλάκης: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έρθει με όποιο κόστος στο DNA του"
Πεδουλάκης Παναθηναϊκός

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν μίλησε μόνο για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς. Αναφέρθηκε επίσης στη χρησιμοποίηση του Χαραλαμπόπουλου και στα όσα συνέβησαν μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόουτς του "τριφυλλιού" ανέφερε: " Μέσα από την άμυνα προσπαθήσαμε ν' αλλάξουμε το ρυθμό, κάποιες στιγμές τα καταφέραμε, άλλες όχι. Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός είχε το χειρότερο ποσοστό αποτελεσματικότητας. Τα παιδιά έχουν ταλέντο και προσπαθούν. Το παιχνίδι πήγε στο ίδιο διάγραμμα. Φτιάχαμε διαφορά, φεύγαμε και την ξαναπαίρναμε. Ο Φελντέιν έπαιξε πολύ για να βάλει πράγματα στο παιχνίδι του να μην είναι προβλέψιμος, αλλά η εμφάνισή του φάνηκε από την άμυνα και τις ασίστ.

Είναι ιατρικό θέμα με τον Διαμαντίδη, θα μας ενημερώσουν οι γιατροί μας όταν εξεταστεί.

Την τότε ομάδα την είχαμε χτίσει, ξέραμε τι θα είναι. Δουλεύουν 9-10 μήνες συγκεκριμένα πράγματα, αλλά έχουμε πολλούς επιθετικογενείς. Ο Ραντούλιτσα έχει την ικανότητα έτσι κι αλλιώς. Θα έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και στην άμυνα για να μπορούμε να χτυπήσουμε στην επίθεση. Όταν δεν έχεις διδάξει κάτι δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι και να φωνάζεις. Όταν το έχεις διδάξει μπορείς. Αν φωνάξεις χωρίς να το έχεις κάνει αυτό μπορεί να αντιδράσει. Είναι άλλη ομάδα από την τότε.

Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένα παιδί που έχει πολύ ευφυΐα. Ξέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του. Ο λόγος που παίζει είναι γιατί μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα. Μπορεί να το κάνει ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης και γενικά λίγοι. Ξέρει ο Χαραλαμπόπουλος τι πρέπει να κάνει. Δεν έχει να κάνει με το ότι χτύπησε ο Βλάντο ή έφυγε ο προηγούμενος. Μπορεί να εξελιχθεί. Έχουμε αρκετούς που μπορούν να παίξουν up and down κι έχουμε λίγους που μπορούν να διαβάσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να τα κάνει.

Στέλνουμε διπλό μήνυμα μετά το περιστατικό. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες και θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό είναι εξαίρεση. Ο Παναθηναϊκός με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να έρθει στο DNA του".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός - Άρης 84-68
Μέρες και ώρες: Το πρόγραμμα των "αιώνιων" τελικών
Χυδαία συνθήματα για Σπανούλη, αποθέωση σε Διαμαντίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK