Σκέψεις για Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό!

Η προπονητολογία καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά το "διαζύγιο" με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σκέψεις για Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό!

Ένα σοβαρό ενδεχόμενο που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες και στριφογυρνά στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Χωρίς να είναι κάτι δεδομένο, η περίπτωση του Πεδουλάκη, που ανέλαβε μετά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και διατήρησε σε τροχιά τίτλων τον Παναθηναϊκό, εξετάζεται για τη θέση του προπονητή που "χήρεψε". Επίσης, σε μια τέτοια περίπτωση ουδείς γνωρίζει αν στην παρούσα φάση ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός θα δεχθεί να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έχοντας μία δύσκολη αποστολή μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με μια ομάδα σε κακή ψυχολογική κατάσταση και με μειονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μέχρι αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει επικοινωνήσει με τον Πεδουλάκη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ή το πρωί της Δευτέρας αν τελικά ληφθεί η απόφαση επιστροφής του στους "πράσινους".

Αξίζει να σημειωθεί πως και επικοινωνιακά η λύση Πεδουλάκη είναι άκρως θετική για τον Παναθηναϊκό, αφού μιλάμε για έναν προπονητή που κατέκτησε πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός ξεχώρισε για τις εξαιρετικές άμυνες πάνω στον Βασίλη Σπανούλη.

Λόγω της έλλειψης καλών Ελλήνων και ξένων τεχνικών αυτή την περίοδο, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού εξετάζουν και την περίπτωση Σωτήρη Μανωλόπουλου έως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, η σκέψη για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη δεν έχει εγκαταλειφθεί από τον Παναθηναϊκό, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μια λύση που θα βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι και θα συσπειρώσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Τι ισχύει με Σάρας, Ομπράντοβιτς και Αλβέρτη

Διαψεύδει η ΚΑΕ για Παναγιώτη Γιαννάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK