Τα δεδομένα με Λάσμε

Είναι δεδομένο, πλέον, πως η υπόθεση του δεύτερου ψηλού του Παναθηναϊκού έχει γίνει σίριαλ.

Τα δεδομένα με Λάσμε

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν στρέψει την προσοχή τους τις τελευταίες ημέρες στην περίπτωση του Στεφάν Λάσμε, για τον οποίο το Contra.gr σας ενημέρωνε με αναλυτικά ρεπορτάζ, ωστόσο από το βράδυ της Παρασκευής και έπειτα όταν προέκυψε η αρνητική εξέλιξη, όλα έδειχναν ότι θα στραφούν αλλού.

Αυτό το "αλλού" θα ήταν ο Σαλάχ Μεϊρί, ο οποίος ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται πως καταλήγει στο ΝΒΑ μιας και οι Ντάλας Μάβερικις μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του;

Άρα; Αρα, ο Παναθηναϊκός ξανακοιτάζει τις διάφορες λύσεις που του έχουν προταθεί για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ραντούλιτσα και Παπαγιάννη στη θέση "5", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείπει την περίπτωση του Στεφάν Λάσμε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο θέμα παραμένει ανοιχτό για τους Κυπελλούχους παρά το γεγονός πως οι ίδιοι το... έκλεισαν, από τη στιγμή που ο 33χρονος σέντερ δεν ήθελε τον όρο στο συμβόλαιο για τις απαγορευμένες ουσίες.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση τις επόμενες ώρες και να ντύσει τελικά στα πράσινα τον παίκτη. Αλλιώς, από Δευτέρα θα κοιτάξει τις άλλες περιπτώσεις.

Αυτό, πάντως, που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός πως ο Λάσμε δεν έχει απαντήσει στη Γαλατά. Θα περίμενε κανείς πως από τη στιγμή που την Παρασκευή "ναυάγησε" η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό θα έκλεινε στην τουρκική ομάδα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω του δίνει 1 εκ. ευρώ ετήσιες απολαβές για διετές συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK