Τζόρτζεβιτς: "Δεν φοβάμαι την ήττα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Ο Παναθηναϊκός κινδύνευσε στην Πάτρα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ωστόσο στάθηκε περισσότερο στην αντίδραση των τελευταίων πέντε λεπτών.

Τζόρτζεβιτς: "Δεν φοβάμαι την ήττα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες"
Τζόρτζεβιτς Παναθηναϊκός

Εκτός από την ατάκα για τον... τυμπανιστή και την τρομπέτα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέλυσε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, κρίνοντας ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν. Τόνισε πάντως ότι ουδείς πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες.

" Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως κάθε εκτός. Ιδιαίτερα μετά την ήττα μας στην Ευρωλίγκα έπρεπε να αντιδράσουμε και οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, βάζοντας τον εαυτό τους μπροστά, απέναντι σε μια πολύ καλά διαβασμένη ομάδα. Η αντίδραση και η αυτοπεποίθηση είναι στοιχεία σημαντικά ώστε να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που έπαιξε πολύ καλά.

Δεν φοβήθηκα την ήττα, γιατί δεν φοβάμαι ποτέ. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου.

Η δουλειά μας είναι γεμάτη ταξίδια, είναι η πιο όμορφη δουλειά στον κόσμο. Έχουμε πάει σε 18 πόλεις σε 40 ημέρες. Είμαστε πιο πολύ στο αεροπλάνο παρά στο κρεβάτι μας. Την Αθήνα δεν την ξέρω ακόμα, πέντε φορές έχω βγει με τη γυναίκα μου. Είναι σκληρό για τα παιδιά να ταξιδεύεις και να παίζεις αλλά το καταλαβαίνουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τον επόμενο μήνα θα παίξουμε αρκετά στο γήπεδό μας, θα κερδίζουμε και όλα θα είναι εντάξει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απόλλων Πάτρας - Παναθηναϊκός 80-90

"Καλύτερα να παίζει τρομπέτα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK