Λιανός: "ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πυροβολούν το μπάσκετ"

Η προβληματική στο μπάσκετ έχει χτυπήσει κόκκινο και ο πρόεδρος του Πανιωνίου Ηλίας Λιανός, μίλησε σκληρά για την κατάσταση που οδήγησε στην αναβολή της πρεμιέρας.

Λιανός: "ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πυροβολούν το μπάσκετ"

Ο υποψήφιος παλιότερα για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ, ανέφερε μιλώντας στον sportfm: " Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πυροβολούν το άθλημα. Δεν θέλουμε να νιώθουμε ότι είμαστε οι παρακατιανοί. Αυτό που έγινε χθες ήταν ένας συνδυασμός θυμού και αγανάκτησης από εμάς που έχει να κάνει με τα κακώς κείμενα του μπάσκετ. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα μπορέσει να βγάλει κάπου. Είναι αλήθεια ότι αν δεν υπήρχε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδεχομένως να μην υπήρχε το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά, παράλληλα είναι και οι δύο ομάδες που πυροβολούν το μπάσκετ. Θα έπρεπε να είναι οι μπροστάρηδές μας ενάντια στην Πολιτεία αλλά αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια αναλώνονται στο ποιός θα νικήσει ποιόν».

"Μόνη λύση η ΕΡΤ"

Τι ακριβώς συμβαίνει; Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει με την ΕΡΤ, ακούγεται έναντι 1,3 και 1,25 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα, οι άλλες 11 ομάδες όμως, δεν έχουν τηλεοπτική στέγη. Κι όλα αυτά, ενώ είχε συμφωνηθεί να υπάρχει κεντρική διαχείριση!

Γι' αυτό και ο κ. Λιανός, ανέφερε: " Η αναβολή είναι επ’ αόριστον. Ελπίζω ο κ. Οικονομίδης να είναι ήδη σε επαφές για να λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών και να μην ισχύει αυτό που διάβασα ότι ταξιδεύει για την Βαρκελώνη για ένα συνέδριο της Ευρωλίγκας. Δεν θέλουμε να νιώθουμε ότι είμαστε οι φτωχοί συγγενείς και οι παρακατιανοί, αλλά δεν είμαστε και εκβιαστές. Αν γίνει κάτι σήμερα ίσως προλάβει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακ,ο αλλιώς δεν νομίζω. Κάνω έκκληση σε ΕΣΑΚΕ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και την ΕΡΤ να συναντηθούν και να κινηθούν για να έχουμε λύση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK