Μαρκόπουλος: "Θέλει προσοχή ο Ίκαρος"

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του τελευταίου αγώνα της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Ίκαρο έκρουσε στους παίκτες του ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: "Θέλει προσοχή ο Ίκαρος"

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Ο Ικαρος έχει παρουσιάσει βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια, έχει διαφορετικό πρόσωπο και θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά για τα οποία έχουμε μιλήσει και έχουμε δουλέψει, προκειμένου να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο την παρουσία μας στην κανονική περίοδο και μετά θα περιμένουμε την συνέχεια, όποτε έρθει η ώρα να παίξουμε τα επόμενα παιχνίδια μας".

Από την πλευρά του, ο Μίλουτιν Aλέξιτς επεσήμανε: "Με τον Ικαρο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχα παίξει για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Είχα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής καθώς ήμουν λίγες μόνο ώρες με την ομάδα. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός, οι ομάδες είναι πλέον διαφορετικές και καθώς βρισκόμαστε προς την λήξη της κανονικής περιόδου και για μας αυτό θα είναι το τελευταίο ματς πριν τα πλέι οφ, θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να νικήσουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο και να περιμένουμε μετά τα παιχνίδια για τα πλέι οφ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK