Τα θέματα των Δέδα και ΜακΦάντεν

Οι συζητήσεις για τον Γιώργο Δέδα και ο Θαντ ΜακΦάντεν που περιμένει εξελίξεις από Δευτέρα σχετικά με το θέμα της πιθανής συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Τα θέματα των Δέδα και ΜακΦάντεν
Δέδας ΠΑΟΚ

Σε εκκρεμότητα είναι το ζήτημα του Γιώργου Δέδα και σύμφωνα με το στρατόπεδο του παίκτη πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για το θέμα του έμπειρου φόργουορντ. Ετσι πιθανόν να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δέδα και το μέλλον του στον "Δικέφαλο". Από εκεί και πέρα, νεότερα σχετικά με πιθανή συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ περιμένει ο Θαντ ΜακΦάντεν ο οποίος έχει προταθεί στον "Δικέφαλο" το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον παίκτη, υπάρχει επαφή με τους "ασπρόμαυρους" και αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα. Από τον ΜακΦάντεν δεν προκύπτει πως έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του, σχετικά με αυτό το θέμα όμως εκτιμά πως ίσως "τρέξουν" εξελίξεις (πολύ) σύντομα και συγκεκριμένα τονίζεται πως θα γνωρίζει από Δευτέρα.

Ο ΜακΦάντεν έπαιξε στην ΑΕΚ Λάρνακας την σεζόν 2015-16 έχοντας 17,6 πόντους ανά αγώνα ενώ από εκεί και πέρα σχετικά με έναν άλλον παίκτη που θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στη θέση "2", τον Ντανίλο Αντζουσιτς του οποίου το όνομα "έπαιξε" το προηγούμενο καλοκαίρι, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι "χειροπιαστό" στο θέμα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK