Tέλος ο Μπάλαμπαν από τον ΠΑΟΚ

Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν ενημερώθηκε πως το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ δεν θα ανανεωθεί. Καμία ανησυχία για Σχορτσανίτη, μπήκε στην προπόνηση ο Τσόχλας.

Tέλος ο Μπάλαμπαν από τον ΠΑΟΚ
Μπάλαμπαν ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ντάρκο Μπάλαμπαν. Από την πρώτη στιγμή που ο Σέρβος σέντερ συμφώνησε με τον "Δικέφαλο" είχαμε αναφέρει πως το συμβόλαιό του ήταν μηνιαίο, όπως προέκυπτε από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Την Παρασκευή ενημερώθηκε πως πλέον δεν υπολογίζεται, εξέλιξη μάλλον λογική από τη στιγμή που όχι μόνο δεν έκανε τη διαφορά, αλλά ήταν μικρή η συνεισφορά του.

Κατά τα άλλα, ο Ούρος Ντούβνιακ δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους (είχε μυϊκό σπασμό στην πλάτη), αλλά το Σάββατο θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα. Αντίθετα στις προπονήσεις επέστρεψε ο Απόλλων Τσόχλας που είχε κάνει εξαγωγή δοντιού.

Καμιά αρνητική ένδειξη για Σχορτσιανίτη

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, η απόκτησή του δεν ανακοινώθηκε. Τούτο δεν σημαίνει απαραίτητα πως υπήρξε αρνητική εξέλιξη. Υπάρχει η αίσθηση πως το θέμα θα τελειώσει θετικά, απλώς ο "Δικέφαλος" θα περιμένει 1-2 μέρες ακόμη τον Ελληνα σέντερ. Ακόμη πάντως κι αν επισημοποιηθεί η συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο, δεν προβλέπεται να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό. Ούτε όμως με την Άβντοντορ, την επόμενη Τετάρτη, γιατί δεν υπάρχει χρόνος εκδοθεί βίζα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK