Τι ισχυρίζονται οι διαιτητές για το Κηφισιά - ΠΑΟΚ

Ποιες οι απαντήσεις των διαιτητών για την ένσταση που έκανε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο ματς με την Κηφισιά ζητώντας να επαναληφθεί το παιχνίδι. Διαβάστε τι έγραψαν στο φύλλο αγώνα.

Τι ισχυρίζονται οι διαιτητές για το Κηφισιά - ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την ένσταση που κατέθεσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά, με την πλευρά του "Δικεφάλου" να ζητά να επαναληφθεί (από την αρχή) το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, στους "ασπρόμαυρους" περίμεναν τις απαντήσεις των διαιτητών (Χριστοδούλου, Τζαφλέρης και Παντελίδης). Τι ισχυρίζονται αυτοί στο φύλλο αγώνα;

Υπογραμμίζουν πως δεν άκουσαν την κόρνα της Γραμματείας και δεν επέτρεψαν στον Γλυνιαδάκη να γίνει αλλαγή στο ματς ενώ αναφορικά με τις δύο τεχνικές ποινές που έδωσαν (στο 92-89 και ενώ ο Τσόχλας είχε βολές), αναφέρουν πως τις έδωσαν για ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε ο Τέλης Ζουρνατσίδης ο οποίος είχε κατευθυνθεί στην Γραμματεία και δεν αναφέρουν κάτι για τον κομισάριο του ματς (δηλαδή ότι τον έβρισε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ).

Πλέον η υπόθεση της ένστασης της ΚΑΕ, θα "πάει" στον Αθλητικό Δικαστή. Από εκεί και πέρα, την Κυριακή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση για την ομάδα των "ασπρόμαυρων" και στον "Δικέφαλο" περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (δεν έπαιξε κόντρα στην Ολντενμπουργκ και την Κηφισιά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο) αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ένσταση από τον ΠΑΟΚ για το ματς με την Κηφισιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK