Προπονήθηκε και... ανακοινώθηκε ο Σαπ

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία των Τρικάλων με τον Τζέσι Σαπ.

Προπονήθηκε και... ανακοινώθηκε ο Σαπ

Ο 28χρονος Αμερικανός, συμφοιτητής του Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ στο Τζορτζτάουν, θα πάρει τη θέση του άτυχου Τζέρεμι Γκρέιντζερ, ο οποίος λόγω του ατυχήματος που είχε θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σαπ έρχεται από την πολωνική Κότβιτσα, στην οποία είχε 14 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά αγώνα στο πρωτάθλημα. Έφτασε στην Ελλάδα την Κυριακή, επέστρεψε με την αποστολή στα Τρίκαλα και τη Δευτέρα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη. Φυσικά θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον Ηλυσιακό.

" Όπως είδα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδε ο κόουτς αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο.

Σίγουρα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στα Τρίκαλα και ο Γιούιν με τον οποίο παίξαμε μαζί στο κολλέγιο και είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό να βλέπεις οικεία πρόσωπα σε μία νέα ομάδα. Ωστόσο όμως η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα και στην Ελλάδα είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε υψηλότερο επίπεδο", δήλωσε ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK