Χαραλαμπόπουλος: "Να δώσω το κάτι παραπάνω"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στο Sport24 Radio 103,3, τονίζοντας πως φέτος θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό στη σεζόν που έρχεται. "Να παρουσιαστούμε σκληροί", σχολίασε ενόψει ΣΕΦ.

Χαραλαμπόπουλος: "Να δώσω το κάτι παραπάνω"
INTIME SPORTS

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Αλέξανδρο Τρίγκα. Θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω φέτος και τονίζει πως στόχος των πρασίνων είναι να παρουσιαστούν σκληροί μέσα στο γήπεδο ενόψει ΣΕΦ για το Κύπελλο.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, είπε τα εξής: "Είμαι πιο έτοιμος φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Έχω πλέον περισσότερες εμπειρίες, έζησα καταστάσεις που έχουν βοηθήσει. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους στόχους κάθε σεζόν και θέλει να τους πετυχαίνει. Είμαι ήδη τέσσερα χρόνια στην ομάδα και κάθε χρόνο προσπαθώ να παίρνω ό,τι μπορώ από άλλους παίκτες ώστε να γίνω καλύτερος. Θέλω φέτος να δώσω το κάτι παραπάνω.

Το Ευρωπαϊκό στον Βόλο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, με έχουν βοηθήσει αρκετά τα όσα έζησα και έγιναν εκεί. Πλέον, παίρνω περισσότερες προσπάθειες, πιο πολλές πρωτοβουλίες και θέλω να δώσω και φέτος το κάτι παραπάνω.

Έχουμε το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, αλλά επειδή γίνεται δίχως κόσμο αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα δείξεις μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σκληροί και δυνατοί μέσα στο γήπεδο. Η απόδοση και η διάρκεια μετράει, αυτό είναι το ζητούμενο στη νέα σεζόν".

Διαβάστε ακόμη:

Γιάνκοβιτς: "Θα τα δώσουμε όλα με τον Ολυμπιακό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK