Σκέφτονται Ιτούδη για την Εθνική

Η αναζήτηση του επόμενου προπονητή της Εθνικής ομάδας δεν έχει κανέναν ιδιαίτερο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, είναι όμως γεγονός ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν σημειώσει στη λίστα τους και ένα όνομα-έκπληξη. Ο λόγος γι΄αυτό του Δημήτρη Ιτούδη.

Σκέφτονται Ιτούδη για την Εθνική
itoudis3.jpg INTIME SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Επενδυτής” o επί σειρά ετών βασικός συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού απολαμβάνει της εκτίμησης του ισχυρού άνδρα της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου ο οποίος στο πρόσωπο του Ιτούδη βλέπει έναν ανερχόμενο και άφθαρτο προπονητή που έχει μεγάλη και κασταλαγμένη γνώση για το υλικό της Εθνικής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τροχοπέδη για μία τέτοια συνεργασία προφανώς θα αποτελέσει το γεγονός της ρήξης των σχέσεων του Ελληνα κόουτς με τον Βασίλη Σπανούλη το καλοκαίρι του 2010 όταν ο Θεσσαλός γκαρντ αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει μαζί στο Contra.gr οι Ομπράντοβιτς και Ιτούδης, ο τελευταίος είχε αναφερθεί εκτενώς σε εκείνη τη μετακίνηση και είχε εκφράσει τη ζωηρή ενόχλησή του για τη στάση του Σπανούλη.

Με τον άσο του Ολυμπιακού όμως να είναι ο φυσικός ηγέτης της Εθνικής ομάδας (μετά και την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη) είναι σαφές ότι ο Ομοσπονδία θα κληθεί να βρει τον τρόπο να αποκαταστήσει τις σχέσεις των δύο ανδρών αν και εφόσον προχωρήσει το σχέδιο της πρόσληψης του Ιτούδη στον “εθνικό” πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK