Το δάνειο, ο πρόεδρος και ο μάνατζερ

Η σύλληψη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη έφερε στην επιφάνεια το περυσινό πόρισμα των ελεγκτών της Τράπεζας "PROTON", μέσα στο οποίο γίνεται αναφορά στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιώνιος Ηλία Λιανό και στον μάνατζερ Τάσο Δελημπαλταδάκη.

Το δάνειο, ο πρόεδρος και ο μάνατζερ

Πριν παραθέσουμε το απόσπασμα είναι σαφές ότι αμφότεροι δεν εμπλέκονται με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, καθώς ο μεν Ηλίας Λιανός αποχώρησε από τη συγκεκριμένη τράπεζα σημαντικό διάστημα πριν από την έλευση του Έλληνα επιχειρηματία, το δε δάνειο με τον ατζέντη χορηγήθηκε στις αρχές της περασμένης 10ετίας.

Αναλυτικά η είδηση όπως παρουσιάστηκε σε ιστοσελίδα:

"Το πόρισμα των ελεγκτών της Τράπεζας , το οποίο αμφισβητεί ο ίδιος ο Λαυρεντιάδης, ήταν αποκαλυπτικό:

Μεσολάβηση του ενός εκ των ιδρυτών της Proton Bank Ηλία Λιανού υπήρξε στη χρηµατοδότηση του ατζέντη παικτών µπάσκετ Τάσου ∆εληµπαδάκη. Ο κ. Λιανός, µεγαλοµέτοχος στην οµάδα µπάσκετ του Πανιωνίου, εµφανίζεται να καταβάλλει από λογαριασµό του 260.000 ευρώ για πληρωµή δόσεων και ληξιπρόθεσµων τόκων δανείου ύψους 650.000 ευρώ που είχε πάρει ο κ. ∆εληµπαδάκης. Μάλιστα, όπως σηµειώνουν οι ελεγκτές, "ο κ. Λιανός ήταν παράλληλα και πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοδοτήσεων της τράπεζας συµµετέχοντας στη διαδικασία έγκρισης των δανείων του πιστούχου"!

Στο ελληνικό μπάσκετ κατά καιρούς ακούγονται πολλά και είχε αναπτυχθεί συγκεκριμένη φημολογία για το συγκεκριμένο θέμα. Πάντα στο πλαίσιο της φήμης, η οικονομική σχέση αφορά σε διευκόλυνση προς τον ατζέντη για την ολοκλήρωση ξενοδοχείου.

Επειδή το μπάσκετ είναι μια πολύ κλειστή κοινωνία, θα είναι καλό να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα για να μην υπάρχει περιθώριο παρερμηνειών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK