Top10: απίθανα καλάθια ξένων παικτών που έπαιξαν στην Ελλάδα (VIDEO)

Ένα Top10 γεμάτο αναμνήσεις και πολύ μπάσκετ. Το Contra.gr συνέλεξε δέκα καλάθια ξένων παικτών, τα οποία έχουν περάσει στη σφαίρα του μύθου. Από τα καρφώματα του Χάμιλτον και του Τέρνερ, στα άνευ ισορροπίας σουτ του Ίνγκραμ, του Πάσπαλι, του Πρέλιεβιτς, του Στογιάκοβιτς, του Τζεντίλε και του Μπέρι. Απόλαυση!

Top10: απίθανα καλάθια ξένων παικτών που έπαιξαν στην Ελλάδα (VIDEO)

Το μπάσκετ των 90s έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το ζήσαμε, το νοσταλγούμε. Το ίντερνετ βοηθάει να το θυμόμαστε, ν' αναπολούμε την εποχή που στα κλειστά της Αττικής και της Περιφέρειας φώλιαζε αστείρευτο ταλέντο.

Τότε που οι ομάδες πλήρωναν (καλά) και έφερναν ξένους με σφραγίδα γνησιότητας. Αμερικανούς κατά κόρον, αλλά και Ευρωπαίους, από το πάνω ράφι της αγοράς. Παίκτες φαντεζί, παίκτες που πρώτα έπαιζαν για το κοινό και μετά για τη νίκη, συνδυάζοντας ιδανικά το θέαμα με την ουσία. Παίκτες που, δεν το κρύβουμε, μας έχουν λείψει.

Αν ψάξεις, βρίσκεις και στο Contra.gr συνθέσαμε το Top10 καλαθιών που είχαν καταγραφεί στη μνήμη μας -το λιγότερο- ως εντυπωσιακά. Υπάρχουν σίγουρα κι άλλα, πολλά προφανώς αλλά δεν έχει τόση σημασία. Να έχετε πάντως κατά νου ότι η κρίση είναι υποκειμενική και το αρχειακό υλικό από παιχνίδια του παρελθόντος όχι πάντα αστείρευτο. Εδώ είμαστε για να επανέλθουμε. Το μπάσκετ άλλωστε πάντα θα μας γοητεύει.

Απολαύστε το TOP10

To poll του Contra.gr:

News 24/7

24MEDIA NETWORK